Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

Τεστ δείχνει ότι όταν είσαι μέσα σε ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι σαν να στέκεσαι πλάι σε φούρνο μικροκυμάτων

Ένα τεστ ακτινοβολίας EMF δείχνει ότι το να κάθεσαι σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι σαν να στέκεσαι κοντά σε ένα φούρνο μικροκυμάτων εν λειτουργία

– Κινητό Τηλέφωνο: 120 mW/m2
– Φούρνος μικροκυμάτων: 360 mW/m2
– Φούρνος μικροκυμάτων (50 εκατ. μακριά): 100 mW/m2
– Μέσα στο Tesla: 100 mW/m2

Δείτε το βίντεο με τις μετρήσεις:

 EMF Radiation Test Shows Sitting in an Electric Car is Like Standing Near a Running Microwave    

Μελέτη: Σύνθετα ηλεκτρομαγνητικά ζητήματα που σχετίζονται με τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων στις αστικές μεταφορές

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο (EMF) στα ηλεκτρικά οχήματα (EVs) επηρεάζει όχι μόνο τους οδηγούς, αλλά και τους επιβάτες (που χρησιμοποιούν EV καθημερινά) και τις ηλεκτρονικές συσκευές στο εσωτερικό. 

Αυτό το άρθρο συνοψίζει τις μεθόδους μέτρησης που ισχύουν σε μελέτες σύνθετων EMF σε EV που επικεντρώνονται στην αξιολόγηση των χαρακτηριστικών μιας τέτοιας έκθεσης σε χρήστες και οδηγούς ηλεκτρικών οχημάτων, μαζί με τα αποτελέσματα ερευνών για το στατικό μαγνητικό πεδίο (SMF), το μαγνητικό πεδίο εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) και το EMF ραδιοσυχνοτήτων (RF) που σχετίζονται με τη χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων στις αστικές μεταφορές.


Τα εξεταζόμενα στοιχεία EMF συμμορφώνονται χωριστά με τα όρια που προβλέπονται από το διεθνές εργατικό δίκαιο και τις κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με την αξιολόγηση της ανθρώπινης βραχυπρόθεσμης έκθεσης. Ωστόσο, άλλα ζητήματα χρειάζονται προσοχή — η ηλεκτρομαγνητική ασυδοσία των ηλεκτρονικών συσκευών και η μακροχρόνια έκθεση του ανθρώπου.


Το ισχυρότερο EMF βρέθηκε κοντά σε εγκαταστάσεις φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC)—SMF έως 0,2 mT και μαγνητικό πεδίο ELF έως 100 µT—και εντός των EV—έως 30 µT κοντά στον εσωτερικό ηλεκτρικό εξοπλισμό του. 

Η έκθεση σε ραδιοσυχνότητες ραδιοσυχνοτήτων εντός των ηλεκτρικών οχημάτων (μέχρι λίγα V/m) βρέθηκε και αναγνωρίστηκε ότι εκπέμπεται από συστήματα ραδιοεπικοινωνιών εξωτερικού χώρου, μαζί με εκπομπές από πηγές που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό των οχημάτων, όπως συσκευές κινητής επικοινωνίας επιβατών και κεραίες δρομολογητών Wi-Fi.

το είδα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »