Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Διασώστης του EKAB καταγγέλει: Eίναι κοινό μυστικό τα καθημερινά εμφράγματα σε νεαρές ηλικίες – γνωρίζουν τον λόγο και αδιαφορούν! (βίντεο)

Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα ζητήσουν την άρση ασυλίας των ακαταδίωκτων που προώθησαν τα εμβόλια, γιατί έχουν αδιαμφισβήτητα στοιχεια για την τεράστια αύξηση ανακοπών, κυρίως νέων ανθρώπων. Μάλιστα όπως είπε στην εκπομπή του Στέφανου Διαμιανίδη στον Focus fm, ο Χρήστος Κοκκινάκης διασώστης του ΕΚΑΒ, είναι απλό να διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, κατεβάζοντας τα αρχεία του ΕΚΑΒ θεσσαλονίκης, όπου εργάζεται ο ίδιος.

Ο κύριος Κοκκινάκης δήλωσε ακόμα πως: εκεί που έβλεπαν ένα περιστατικό το μήνα, τώρα τα περιστατικά είναι καθημερινά και αφορούν κυρίως νέους ανθρώπους. Ενώ “η τεράστια αύξηση των περιστατικών ξεκίνησε απο το 2021 τον Ιανουάριο και μετά“, όπως δήλωσε. Συμπίπτωντας με την κυκλοφορία του εμβολίου Covid.

Ακριβώς η ίδια ημερομηνία αφορά τους δείκτες στατιστικών σε όλες τις χώρες του κόσμου, όχι μόνο για ανακοπές αλλα και για την τεράστια αύξηση των νέου τύπου “turbo καρκίνων”.

Ακούστε τα όσα καταγγέλει στον Focus fm

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »