Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Πρώην υφυπουργός του Μπους: Θα καθορίζουν ποια τρόφιμα μπορείτε να αγοράζετε και ποια όχι

 Τι αναφέρει

«Δεν είναι τυχαίο ότι η κλιματική πολιτική έχει αρνητικό αντίκτυπο στους αγρότες». Τουλάχιστον αυτό λέει η Catherine Austin Fitts, η οποία είχε υπηρετήσει στην κυβέρνηση του George HW Bush.

«Οι διεθνιστές» προσπαθούν να χρεοκοπήσουν τους αγρότες», σχολιάζεται.

«Εάν τα σχέδιά τους επιτύχουν, η φαρμακευτική βιομηχανία θα μπορούσε να αναλάβει την παραγωγή τροφίμων», υποστηρίζει η Fitts σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Greg Hunter του USAWatchdog. com.

«Μόλις έχουν τον έλεγχο των συναλλαγών σας, μπορούν να επιβάλουν τις οδηγίες υγείας και να καθορίσουν ποια τρόφιμα μπορείτε και ποια δεν μπορείτε να αγοράσετε. Έτσι, αν δεν θέλουν να αγοράσετε πίτσα, δεν μπορείτε να αγοράσετε πίτσα. Αν θέλουν να αγοράσεις πίτσα με έντομα, θα προσπαθήσουν να στο επιβάλλουν», είπε.

Η Fitts συνέχισε: «Σχεδιάζουν να ξεφορτωθούν όλους τους αγρότες και να πάνε σε τεχνητά εργαστηριακά τρόφιμα. Αν τα καταφέρουν, εσύ κι εγώ θα τρώμε κρέας εργαστηρίου. Αυτό είναι το σχέδιό τους».

Εξήγησε ότι οι διεθνιστές του

«βαθέος κράτους δεν μπορούν να αποκτήσουν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος μέχρι να αποκτήσουν τον έλεγχο των τροφίμων μας. Η ώθηση για οικονομικό έλεγχο και ψηφιακό νόμισμα της κεντρικής τράπεζας (CBDC) είναι μέρος της ίδιας ατζέντας για την απόκτηση ελέγχου στην παραγωγή τροφίμων», είπε η Fitts.

Η Catherine Austin Fitts είναι πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του George H. W. Bush, είναι η εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του Αμερικανικού κράτους.

το είδα 

1 σχόλιο:


  1. ΗΛΙΘΙΟΙ Η` ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ?????
    https://rumble.com/v4lty5u-278533938.html?e9s=rel_v1_a

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »