Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ο Μπίλυ ο Γκέιτς θέλει εκτός από εμάς να εμβολιάσει μαζικά και τις αγελάδες για να παράγουν, λέει λιγότερο μεθάνιο και έτσι να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.

 Ο Μπίλυ ο Γκέιτς θέλει εκτός από εμάς να εμβολιάσει μαζικά και τις αγελάδες για να παράγουν, λέει λιγότερο μεθάνιο και έτσι να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.


Γλυκούλης! Διότι θέλει να σώσει τον πλανήτη και το προσπαθεί με κάθε τρόπο:

1. Επιδιώκει τροποποίηση της στρατόσφαιρας για να μειώσει την ηλιακή ενέργεια που φτάνει στην επιφάνεια της γης.

2. Έχει με τη συνεργασία διαφόρων υπηρεσιών και κυβερνήσεων θέσει σε εφαρμογή την τροποποίηση των καιρικών συνθηκών μέσω γεωμηχανικής και αερο-ψεκασμών.

3. Επιδιώκει - και σε μεγάλο βαθμό έχει πετύχει - την εξολόθρευση μεγάλου μέρους του πληθυσμού με τα mRNA και τα πάσης φύσεως πειραματικά εμβόλια, με την απαγόρευση θεραπειών κ.λπ. (με την μείωση του πληθυσμού, να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να σωθεί ο πλανήτης).

4. Επιδιώκει - και σε μεγάλο βαθμό έχει πετύχει - την μείωση της γεννητικότητας και πάλι με τους μαζικούς εμβολιασμούς, (βλ. παραπάνω).

5. Με τη σφαγή αγελάδων και πουλερικών και με τον εμβολιασμό τους, φιλοδοξεί όχι μόνο το μεθάνιο να μειώσει, αλλά και την αναπαραγωγή τους. Ταυτόχρονα θα αποτρέψει πολλούς από εμάς τους συνωμοσιολόγους από το να τρώνε κρέας (λόγω φόβου) και θα τιμωρήσει αυτούς που θα επιμείνουν να τρώνε αρρωσταίνοντάς τους. Όσοι δεν τρώνε κρέας (πολλοί από αυτούς προτιμάνε να τρώνε κουτόχορτο) θα καταναλώνουν μεταλλαγμένα φυτικά τρόφιμα της Μοσάντο (μάλλον πολύ χειρότερο), και οι προοδευτικότεροι θα τρώνε έντομα και τρόφιμα δικής του παραγωγής για να απαλλάξουν μια ώρα αρχύτερα τον πλανήτη από την ύπαρξή τους. Τέλος, όσοι αποφασίσουν να μην τρώνε τίποτα απλώς θα πεθάνουν από ασιτία, οπότε πάλι σώνεται ο πλανήτης.

6. Παράλληλα επενδύει εδώ και δεκαετίες στις ψηφιακές ταυτότητες για να μπορεί να ελέγχει ποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιό του, ποιος βγήκε χωρίς άδεια από το σπίτι του ή από τη γειτονιά του, ποιος δεν κινεί επαρκώς τον ψηφιακό του λογαριασμό (άρα συναλλάσσεται με μετρητά και με άλλους τρομοκρατικούς τρόπους) και αργότερα ποιος έφαγε για πρωινό αυγό αντί για σκαθάρια.

Ο Μπίλυ ο Γκέιτς δεν είναι μόνος του σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια. Υποστηρίζεται σθεναρά από μια χούφτα φιλανθρώπων που κοιμούνται και ξυπνάνε με αυτή την αγωνία: Πώς θα σωθεί ο πλανήτης!

Όμως σε κάθε περίπτωση ο Μπίλυ έχει γίνει πλέον συνώνυμο της επιχείρησης διάσωσης. Και το γεγονός ότι κερδίζει εκατομμύρια από αυτές τις δραστηριότητές του - όπως ο ίδιος έχει περήφανα δηλώσει στις κάμερες - δεν πρέπει να μας κάνει να αμφισβητούμε τα κίνητρά του.

Διακυβερνηση και πολιτικη

1 σχόλιο:

  1. Εμβόλια για τις κλανιές των αγελάδων, είναι είναι άκρως πρωτοποριακό!
    Μάλλον θέλει να ρίξει φόλες, χρησιμοποιώντας την τροφική αλυσίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »