Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Στην φιλελέφτ εποχή μας η εξουσία δεν ανήκει στην κυρίαρχη κυβέρνηση μιας χώρας και στους πολίτες της

Tilemachos Chormovitis

H κυβέρνηση της Ελβετίας αποφάσισε να μην ακολουθήσει τις παλαβές, σοσιαλιστικές πολιτικές του net zero που θέτουν εξωπραγματικούς στόχους για την μείωση των βιομηχανικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και καταστρέφουν την οικονομία στο όνομα της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής. 

Οι Ελβετοί συμφώνησαν με αυτή την προσέγγιση και απέρριψαν σε δημοψήφισμα την εφαρμογή τέτοιων μέτρων. Λογάριασαν όμως χωρίς το "Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων" το οποίο, ύστερα από προσφυγή κάποιων οικολόγων, και σε ένα άνευ προηγουμένου δικαστικό πραξικόπημα, αποφάσισε προχθές ότι η ελβετική κυβέρνηση παραβίασε το ανθρώπινο δικαίωμα στην ...ιδιωτική και οικογενειακή ζωή, μη εφαρμόζοντας αυτές τις αμφιλεγόμενες πολιτικές.

Βλέπετε, στην φιλελέφτ εποχή μας η εξουσία δεν ανήκει στην κυρίαρχη κυβέρνηση μιας χώρας και στους πολίτες της. Η εξουσία ανήκει σε δικαστές που μπέρδεψαν την απονομή δικαιοσύνης με τον πολιτικό ακτιβισμό, ανήκει σε μη εκλεγμένους γραφειοκράτες (εθνικούς και διεθνείς), ανήκει σε τεχνοκράτες που δεν λογοδοτούν σε κανέναν. Ανήκει σε όλους αυτούς που βαφτίζουν αυθαίρετα ως "ανθρώπινο δικαίωμα" κάθε φιλελέφτ ιδεοληψία και παλαβομάρα και σου λένε πως για όλα αυτά τα θέματα (που κάθε μέρα γίνονται όλο και περισσότερα) η γνώμη σου και η ψήφος σου δεν έχουν καμιά σημασία και πως θα περάσει το δικό τους- θέλεις, δεν θέλεις.

Με τις αντιδράσεις εναντίον του να πληθαίνουν και με μια σειρά από εκλογικές ήττες προ των πυλών, το φιλελέφτ καθεστώς δεν μπορεί να κρύψει πια την ανασφάλεια του και γι' αυτό γίνεται όλο και πιο αυταρχικό, αλαζονικό και αντιδημοκρατικό.

1 σχόλιο:

  1. π. Ἰωάννης Καλαΐδης: «Τὴν Πόλη θὰ τὴν πάρουμε τὴν χρονιὰ ποὺ τὸ Πάσχα θὰ πέσει 5 Μαΐου…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »