Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024

Διευθυντής ΠΟΥ: «Έρχεται η επόμενη πανδημία» – Τι ετοιμάζουν;;

Ρεσιτάλ τρομολαγνείας με φόντο την Παγκόσμια Συνθήκη για τις Πανδημίες που θέλουν να επικυρώσουν μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προειδοποίησε ότι μια νέα πανδημία έρχεται, λέγοντας πως είναι θέμα «του “πότε” και όχι του “εάν”».

Το μήνυμά του μεταδόθηκε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης αυτή την εβδομάδα.

Ο Tedros Adhanom Ghebreyesus αναφέρθηκε επίσης στην πανδημία του κορωνοϊού ως…παράδειγμα προς αποφυγή, τονίζοντας πως οι εμβολιασμοί άργησαν πάρα πολύ να φτάσουν στις «φτωχότερες» χώρες του κόσμου.

«Αυτές οι κακές στιγμές θα έρθουν για άλλη μια φορά καθώς θα συμβεί άλλη μια πανδημία και ο κόσμος δεν είναι πραγματικά έτοιμος να την αντιμετωπίσει. Θα υπάρξει μία επόμενη φορά. Η ιστορία μας διδάσκει ότι η επόμενη πανδημία είναι θέμα του “πότε” και όχι του “αν“.

Μπορεί να προκληθεί από έναν ιό της γρίπης, ή έναν νέο κορονοϊό, ή μπορεί να προκληθεί από ένα νέο παθογόνο που δεν γνωρίζουμε ακόμη, το οποίο είναι αυτό που αναφερόμαστε ως Ασθένεια Χ.

Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην Ασθένεια Χ πρόσφατα, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι καινούργιο. Χρησιμοποιήσαμε για

πρώτη φορά τον όρο Ασθένεια Χ το 2018, ως υποκατάστατο για μια άγνωστη ακόμη ασθένεια για την οποία μπορούμε ωστόσο να προετοιμαστούμε».

Ο Τέντρος δεν συνέδεσε τυχαία την μυστηρίωδη «Νόσο Χ» με την «επόμενη πανδημία».

Θυμίζουμε πως η περιβόητη «Νόσος Χ» απασχόλησε και τη Σύνοδο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WHO) στο Νταβός πριν από περίπου δύο μήνες.

Μαζί με τη νεά πανδημία θα φέρουν και τις νέες…υποχρεωτικότητες, βασισμένοι στην τριετή εμπειρία του covid;;;

Τι είχαμε γράψει τότε:

Καθώς, τα ΜΜΕ ανά την Ευρώπη και την Αμερική, επαναφέρουν το Covid-19 στην ενημέρωση, επιστήμονες και παγκόσμιοι ηγέτες στην συνάντηση του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, η οποία λαμβάνει χώρα από τις 15-19 Ιανουαρίου, στρέφουν την προσοχή τους στην μυστηριώδη και δυνητικά πιο καταστροφική φανταστική/μελλοντική απειλή: την νόσο Χ.

Τι μεταδίδεται:

Οι ηγέτες στον τομέα της υγείας συναντώνται στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στο Νταβός για να συζητήσουν τρόπους προετοιμασίας για τη «Νόσος Χ» – έναν όρο που επινοήθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) το 2018 για να περιγράψει το άγνωστο, υποθετικό παθογόνο που θα μπορούσε να προκαλέσει την επόμενη πανδημία.

Σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, η νόσος Χ θα μπορούσε να προκαλέσει 20 φορές περισσότερους θανάτους από την πανδημία του κορωνοϊού.

Είναι στη σύντομη λίστα ασθενειών προτεραιότητας του ΠΟΥ, μαζί με ιούς όπως το SARS, ο Έμπολα και ο Ζίκα.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »