Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μ.Ζαχάροβα προς Γερμανία:«Λέτε ότι το ISIS έκανε το μακελειό στην Μόσχα,ποιός ανατίναξε τους NordStream;»

 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα με ανάρτηση της σχολιάζει «καυστικά» την δήλωση της Γερμανίδας υπουργού εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ, ότι το μακελειό στη Μόσχα το προκάλεσε το ISIS, διερωτώμενη πως το γνωρίζει αυτό με τόση σιγουριά ενώ ενάμιση χρόνο μετά την ανατίναξη των αγωγών Nord stream, ακόμα δεν έχει ταυτοποιήσει τους ενόχους.

«Υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Νάνσυ Φέιζερ: «Με βάση όλα όσα είναι γνωστά αυτή τη στιγμή, μπορεί να υποτεθεί ότι το «Ισλαμικό Κράτος στο Χορασάν» είναι υπεύθυνο για τη θανατηφόρα τρομοκρατική επίθεση κοντά στη Μόσχα».

Βαθιά ανάλυση. Δύναμη της σκέψης. Δύναμη της διανόησης.

Θα είναι ενδιαφέρον όταν αυτή η γυναίκα θα πει με σιγουριά κάτι για τις επιθέσεις που σχετίζονται με το “Nord Stream”. Εδώ και ενάμιση χρόνο στη Γερμανία, δεν υπήρξε ούτε μια επίσημη εκδοχή σχετικά με ζημιές που έγιναν σε ιδιόκτητες (γερμανικές) περιουσίες, ούτε καν επινοήθηκε το ISIS (η Ρωσίδα εκπρόσωπος εννοεί ότι

δεν το επικαλέστηκαν)»

Νωρίτερα η Ρωσίδα εκπρόσωπος είχε προχωρήσει σε άλλη ανάρτηση αναφερόμενη στις ΗΠΑ και στην «σιγουριά» τους ότι δεν «εμπλέκεται η Ουκρανία» στην τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, διερωτώμενη αν ακόμα μετά από 60 χρόνια ξέρουν οι Αμερικανοί ποιος σκότωσε τον πρόεδρο Κένεντι (το αφήγημα για τον Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ δεν το πιστεύουν ούτε στις ΗΠΑ).

«Επίσημος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Adrienne Watson: Η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση στο Krasnogorsk, φταίει το απαγορευμένο ISIS.

Μακάρι να μπορούσαν να διευθετήσουν τη δολοφονία του δικού τους Προέδρου Κένεντι τόσο γρήγορα. Αλλά όχι, για περισσότερα από 60 χρόνια δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Ή μήπως το έκανε ο ISIS; Ή θα καθυστερήσουν άλλα 60 χρόνια με συγκεκριμένα, παίζοντας με την όποια “εποικοδομητική αβεβαιότητα”;

Ή ας πάρουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream; Εκεί, σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες (και οι New York Times επικαλέστηκαν σχόλια αξιωματούχων), συμμετείχαν Ουκρανοί. Είναι αλήθεια ότι τότε οι αμερικανικές αρχές έπιασαν πάτο.

Έτσι εξακολουθούν να ψαχουλεύουν εκεί για να αναζητήσουν είτε το Κίεβο είτε τους δύτες του ISIS. Ούτε μια λέξη δεν ειπώθηκε από την Ουάσιγκτον καλώντας τη Δανία και τη Σουηδία να μην σταματήσουν να αναζητούν τους υπεύθυνους και η πρόταση της Ρωσίας για έρευνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ μπλόκαρε από τους Αγγλοσάξονες στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι οι πολιτικές ελίτ των Η.Π.Α. έχουν αποκτήσει δεξιότητες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών στο να αποσπούν επιδέξια την προσοχή από εγκλήματα υψηλού προφίλ με κάθε είδους σκηνοθεσία.

Ως εκ τούτου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκους, οποιαδήποτε φράση από την Ουάσιγκτον που δικαιολογεί το Κίεβο θα πρέπει να θεωρείται ως αποδεικτικό στοιχείο.

Άλλωστε, η χρηματοδότηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος του Κιέβου από Αμερικανούς φιλελεύθερους δημοκράτες και η συμμετοχή στα σχέδια διαφθοράς της οικογένειας Μπάιντεν συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια»

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »