Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Το αισχρό Καθεστώς και τα φερέφωνά του εισήγαγαν ύπουλα τον αδόκιμο όρο "παιδοβιασμός" στη συνείδηση της μάζας, διαχωρίζοντας την παιδοφιλία σε... συναινετική και μη συναινετική!

Periklis Bozinakis

Θεωρώ θανάσιμο εχθρό μου οποιονδήποτε ανέχεται τέτοια σκουπίδια, και τέτοια "δικαιοσύνη" που συντηρεί αυτά τα σκουπίδια.

Ελένη Μαρία Νικολού: η δήθεν "εισαγγελέας" που προσπαθεί να ρίξει στα μαλακά το ένα από τα δύο γουρούνια της φωτογραφίας, αυτό δεξιά. Δεν υπήρξε βιασμός (!!!) λέει, ούτε και κανονική μαστροπεία (!!!) 

Η αλήθεια και η λογική όμως είναι αμείλικτες έννοιες: θα επιμένουν να φανερώνονται, μέχρις εσχάτων, μέχρι να επιβεβαιωθούν πλήρως όσοι τις υπερασπίζονταν με νύχια και με δόντια, κόντρα στους "κοπαδίτες, τους μουγκούς, τους σιωπηλούς πλειοψηφούντες", και μάλιστα με προσωπικό κόστος.

Πιστεύω να έχει γίνει κατανοητό γιατί το αισχρό Καθεστώς και τα φερέφωνά του εισήγαγαν ύπουλα τον αδόκιμο όρο "παιδοβιασμός" στη συνείδηση της μάζας, διαχωρίζοντας την παιδοφιλία σε... συναινετική και μη συναινετική! Δύο και δύο κάνουν τέσσερα, αλλά μπορεί να κάνουν και εφτά. Συναινετική συνεύρεση με ανήλικο έντεκα χρόνων!!! Ο ορισμός του οξύμωρου. Σα να λέμε σιωπηλή φασαρία, φωτεινό σκοτάδι.

Αφού λοιπόν κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν πως ο ήλιος βγαίνει ΠΑΝΤΟΤΕ από την ανατολή, ας αναλάβουμε εμείς να τους το τρίψουμε στη μούρη, και ακολούθως ας τους αναλάβουμε γενικώς: αξιότιμη κυρία Νικολού, απόπατε της εισαγγελίας, μια παιδοφιλική πράξη είναι ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΒΙΑΣΜΟΣ.

Είναι πασίγνωστο ότι ο Μίχος (εκτός του ότι ήταν σκληροπυρηνικό κομματόσκυλο της ΝΔ) είχε στενότατες φιλικές σχέσεις με πολλά από τα παράσιτα του πολιτικού βόθρου του Καθεστώτος, συγκεκριμένα με τον βόθρο του περιβάλλοντος Μητσοτάκη. Έκανε και δουλίτσες με τους κολλητούς του. Με τον Πατούλη, με τον Πλεύρη, με τον Γεωργιάδη, με τον Καραγκούνη, κλπ. Στην κακουργηματική λίστα Μίχου υπάρχουν πολλά και πασίγνωστα ονόματα βουλευτών, υπουργών και επιχειρηματιών - ονόματα που πρωτογενώς κάποιοι φρόντισαν να τα σβήσουν, εξαφανίζοντας τα κινητά του Μίχου. Ξανά μπάζωμα, ξανά συγκάλυψη. Τα Τέμπη σε ατομικό επίπεδο, αυτό ενός μικρού κοριτσιού. Θα το πω ωμά: αυτά τα σκουπίδια δολοφονούν και βιάζουν παιδιά. 

Η δήθεν "δικαιοσύνη", απολύτως ελεγχόμενη και εξαρτημένη, αναλαμβάνει όχι μόνο να τους ξεπλύνει αλλά, τερατωδώς, ακόμη και να στοχοποιήσει τα θύματά τους! Είναι η ίδια "δικαιοσύνη" που θεώρησε... "συνταγματική" την επιβολή ιατρικών πράξεων (!!!) και που κάνει την πάπια όταν αυτές οι ιατρικές πράξεις αποδεικνύονται επισφαλείς έως θανατηφόρες! Η "δικαιοσύνη" που ξέπλυνε τα παράνομα funds που δραστηριοποιούνται ΧΩΡΙΣ ΑΦΜ και ΧΩΡΙΣ φορολογικό εκπρόσωπο, ώστε να μπορούν ανενόχλητα να λεηλατούν τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών. Η "δικαιοσύνη" που θεώρησε φυσιολογικό το να τσεπώνουν οι τράπεζες τα (αισχροκερδή) κέρδη τους, αλλά τη χασούρα τους να τη φορτώνουν στις πλάτες των άλλων.

Δεν θα κουραστώ να το γράφω. Υπάρχει κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο από μια δικαιοσύνη που δεν λειτουργεί: αυτή που λειτουργεί αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »