Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

ΒΙΝΤΕΟ! Ένα ορφανό του Χίτλερ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Εδώ έχουμε ένα ορφανό του Χίτλερ, που νομιμοποιεί κάθε έγκλημα της χιτλερικής αρβύλας με το... κήρυγμα του.


Ο Ισραηλινός ραβίνος εξηγεί γιατί είναι απαραίτητο να σκοτώσουν οι συμπολίτες του τις παλαιστινιακές γυναίκες και παιδιά.


Πρέπει να τους σκοτώσουμε όλους. Όχι μόνο εκείνους που φτιάχνουν όπλα εναντίον μας, είναι σαφές ότι πρέπει να σκοτώσουμε τόσο τις γυναίκες όσο και τα παιδιά τους. Αυτή είναι μια γενιά που θέλει να μας σκοτώσει στο μέλλον και είναι οι γυναίκες που γεννούν αυτά τα παιδιά.


Υπάρχει ακόμα αμφιβολία, για κάθε έγκλημα πολέμου, που πραγματοποιεί ο πιο δειλός, ρατσιστικός και γενοκτονικός στρατός του κόσμου, εναντίον αθώων ανθρώπων;


Εχουμε πληροφορίες, από ανθρώπους, που ζουν αυτήν την φρίκη, μέσα στην ίδια τους την κλεμμένη χώρα, όσο κι αν αυτές τις αποκρύπτουν τα καλοταϊσμένα, από Ισραηλινούς,  ΜΜΕ.


Εκθέσεις του ΟΗΕ και άλλων οργανώσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν δημοσιοποιούνται, χωρίς να σημαίνει ότι

δεν πραγματοποιούνται και καταγράφουν πολλά.


Καταγράφηκαν 112 περιπτώσεις βιασμού στις ισραηλινές φυλακές γυναικών κρατουμένων από τη Γάζα, 3 από τις οποίες συνέβησαν με παρθένα κορίτσια και ο βιασμός ήταν ομαδικός. 

Μία από αυτές τις περιπτώσεις μεταφέρθηκε υπό διεθνή επίβλεψη σε μυστική τοποθεσία, επειδή ήταν έγκυος.

-Οι ισραηλινές αρχές των φυλακών εκτέλεσαν 87 Παλαιστίνιους κρατούμενους από τη Λωρίδα της Γάζας, στις φυλακές πυροβολώντας απευθείας από πιστόλια στα κεφάλια και πέταξαν τα πτώματα σε διάφορες περιοχές των κατεστραμμένων δρόμων της Γάζας.

- Τ,α βασανιστήρια στα κέντρα κράτησης είναι βάρβαρα, τρελά και καταστροφικά, και αυτό που συμβαίνει είναι πιο φρικτό και βάναυσο από αυτό που συνέβη στην Ιρακινή φυλακή Abu Ghraib, στο Αμερικανικό Γκουαντάναμο και στις μυστικές αμερικανικές και δυτικές φυλακές.

-Το Ισραήλ βομβάρδισε σκόπιμα τις οικογένειες και τα παιδιά όσων ανήκουν σε παλαιστινιακές οργανώσεις, ο Ισραηλινός Στρατός Θανάτου ενέκρινε από τη δεύτερη μέρα το σχέδιο εξόντωσης των οικογενειών των ακτιβιστών και η λίστα στόχων περιελάμβανε 150.000 άμαχου πληθυσμού;

-Το Ισραήλ έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό αριθμό μισθοφόρων, συνάπτοντας συμβάσεις με 22 εταιρείες στρατιωτικών υπηρεσιών, και υπάρχει ένα αμερικανικό πλοίο που είναι ένα πλωτό νεκροτομείο με 1.327 πτώματα μισθοφόρων των οποίων οι οικογένειες δεν ενημερώθηκαν μετά τον θάνατό τους.


-Το ποσό του χρυσού και των χρημάτων που κλάπηκαν, σύμφωνα με μυστικές εκτιμήσεις του ισραηλινού στρατού, ανερχόταν σε περίπου 370 εκατομμύρια δολάρια.

-Το 70,7% των βομβών που έπεσαν στη Γάζα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία με απεμπλουτισμένο ουράνιο και το έδαφος στη Λωρίδα είναι πολύ μολυσμένο με στοιχεία ουρανίου, τα οποία περιέχουν 60% φυσική ακτινοβολία ουρανίου και αποτελούνται από 3 ισότοπα ουρανίου: ουράνιο 234, ουράνιο 235, και ουράνιο 238, και το απεμπλουτισμένο ουράνιο που ρίχθηκε στη Γάζα περιέχει τους ίδιους τύπους ακτινοβολίας που προέρχεται από φυσικό ουράνιο, και το ουράνιο 238 - που αντιπροσωπεύει το 99,8% του απεμπλουτισμένου ουρανίου - εκπέμπει ακτίνες άλφα και ο χρόνος ημιζωής του εξαφανίζεται από τη Γάζα είναι περίπου 450 χρόνια, και καπνός απεμπλουτισμένου ουρανίου κατά τη διάρκεια... Η έκρηξη φύτεψε καρκίνο στο στήθος όσων τον εισέπνευσαν.

Πάνω από το 90,8% των γυναικών και των παιδιών στη Λωρίδα της Γάζας υποφέρουν από βαθύ ψυχολογικό τραύμα και τα κέντρα υγείας στη Λωρίδα της Γάζας κατέγραψαν περισσότερες από 5.000 περιπτώσεις πλήρους παραφροσύνης, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους.


Στόχος της ίδρυσης ενός προσωρινού λιμανιού είναι η μαζική μεταφορά Παλαιστινίων και η διευκόλυνση της μετανάστευσης τους στην Ευρώπη . Τρεις ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν πλήρως σε ένα συμφωνημένο σχέδιο εκκένωσης της Λωρίδας της Γάζας από τον πληθυσμό της.


- Στα τέλη Φεβρουαρίου, το Σιωνιστικό Πολεμικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χρήση της πείνας, ως όπλο, για τον διπλασιασμό της εξόντωσης του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.

-Αραβικές χώρες υπέβαλαν ελκυστικές οικονομικές προσφορές στη Νότια Αφρική με αντάλλαγμα την απόσυρση της αγωγής τους ενώπιον του Διεθνούς Δικαστηρίου, αλλά έφαγαν πόρτα.

- Η ρίψη από αέρος, βοήθειας στις πόλεις και στα στρατόπεδα της Λωρίδας της Γάζας πραγματοποιήθηκε με βάση τις συμβουλές νομικών, για την αποφυγή του κινδύνου κατηγορίας για συμμετοχή σε γενοκτονία, ειδικά εκείνων που παρείχαν όπλα χωρίς περιοριστικούς όρους για τη χρήση τους κατά αμάχων.


Αυτά και άλλα εγκλήματα γενοκτονίας διαπράχθηκαν, και εξακολουθούν να διαπράττονται, κατά του παλαιστινιακού αραβικού λαού σε όλα τα μέρη της παλαιστινιακής πατρίδας, ειδικά στη Λωρίδα της Γάζας, και αποκαλύπτουν τα ψέματα των Ηνωμένων Πολιτειών και πολλών ευρωπαϊκών και αραβικών χωρών που εμπλέκονται σε αυτά με το Ισραήλ, άμεσα και έμμεσα. Γιατί ο στόχος είναι η ρευστοποίηση του παλαιστινιακού ζητήματος και η ίδρυση του αμερικανικού πλωτού λιμανιού είναι μόνο η επίτευξη του στόχου του αναγκαστικού εκτοπισμού, ο έλεγχος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου από τη Λωρίδα της Γάζας και η δημιουργία αμερικανικής στρατιωτικής βάσης αργότερα στη Λωρίδα της Γάζας.  


Επομένως όλα τα ψέματα για την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους και τη μεταρρύθμιση της Παλαιστινιακής Αρχής είναι μόνο για παραπλανητική και υπερβολική εξαπάτηση και για παράκαμψη της αναγνώρισης των εθνικών δικαιωμάτων και της ανεξαρτησίας του κατεχόμενου κράτους της Παλαιστίνης. Πολλά είναι τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες και όποιος ζήσει θα δει με τα μάτια του τα σκάνδαλα που ποτέ δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.


Προσωπικά δεν καταλαβαίνω από αυτολογοκρισίες που επιβάλλει το φ/β και μου αρκεί έστω και ένας να το διαβάσει και να μην ξεχάσει!

 το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »