Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Σάλο προκάλεσε η βλάσφημη αφίσα του ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά»: Απεικονίζει τον Χριστό πάνω στον Σταυρό ως μία έγκυο γυναίκα!

 Το ντοκιμαντέρ προωθεί την «woke» κουλτούρα και την... υποβηθούμενη ευθανασία!

Mε μία πραγματικά πανάθλια αφίσα διαφημίζεται το ντοκιμαντέρ «Αδέσποτα Κορμιά» της Ελίνας Ψύκου το οποίο θα προβληθεί στη Θεσσαλονίκη και δείχνει στο Σταυρό έναν Χριστό που είναι στην πραγματικότητα μία έγκυος γυναίκα.

Το «Αδέσποτα Κορμιά» θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, στις 12 και στις 14 Μαρτίου και είναι η επιτομή της «Woke» κουλούρας και οι οπαδοί της δεν ξεχνούν σε κάθε ευκαιρία να δείχνουν πως είναι πολέμιοι του Χριστού και της Παναγίας.

Η «υπόθεση» έχει ως εξής:

Η Ρόμπιν είναι έγκυος, αλλά δε θέλει να γίνει μητέρα.

Η Κατερίνα θέλει αλλά δεν μπορεί.

H Κική θέλει απλώς να πεθάνει.

Όμως η άμβλωση, η εξωσωματική γονιμοποίηση και η ευθανασία αντίστοιχα δεν είναι νόμιμες στις χώρες τους.

Είναι σαφές το μήνυμα που θέλει να περάσει το ντοκιμαντέρ, άλλωστε τα

επόμενα στάδια μετά την ψήφιση του ν/σ για την τεκνοθεσία από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+ είναι να επιτραπεί να αποκτούν παιδιά από παρένθετες μητέρες και η… υποβοηθούμενη ευθανασία (δηλαδή το ελληνικό κράτος να επιτρέπει στους πολίτες του και να τους βοηθάει κιόλας, να αυτοκτονούν νόμιμα και προπαντός ανώδυνα).


το είδα

2 σχόλια:

  1. Κάλεσμα Αντίστασης!

    Ο εξευτελισμός του Ιησού, αποδεικνύει όμως και την παρακμή και σήψη της κοινωνίας μας, η οποία όπως και η κυβέρνηση των "α(χ)ρίστων" επιδεικνύει έμπρακτα την δειλία της απέναντι σε όλες τις άλλες θρησκευτικές κοινότητες που μας έχουν προκύψει στην χώρα΄. Άραγε θα τολμούσε κανείς να προσβάλλει έτσι ένα ιερό σύμβολο του Ισλάμ; Ούτε κατά διάνοια, καθώς η δειλία (και όχι ο σεβασμός προς το διαφορετικό, για τον οποίον επαίρονται όλοι αυτοί οι θρασύδειλοι) είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει. Και σ' ότι αφορά στους κυβερνώντες φαίνεται από την χρηματοδότηση της παραγωγής αυτού του ανοσίου "έργου τέχνης". Δηλαδή - ως συνήθως έβαλαν κάποιους ή κάποιες - να εξευτελίσουν το πιο ιερό σύμβολο της θρησκείας, έτσι ώστε όταν ξεσηκωθή η λαϊκή οργή, να μπορούν με Φαρισαϊκή υποκρισία να δηλώνουν άγνοια για άλλη μια φορά.

    Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε απέναντι σ' αυτούς που πλέον ξεδιάντροπα αποδομούν το "σπίτι" μας, την κοινωνία και την χώρα μας. Διότι όλα αυτά έχουν ως θεμέλια τις πατρώες μας αξίες, την πατρίδα την θρησκεία και την οικογένεια, δηλαδή αυτές που έχουν ως στόχο τους για να ισοπεδώσουν. Εμείς θα τους αφήσουμε; Ας αφυπνισθούμε επιτέλους κι ας ενωθούμε όλοι, αδέλφια για να υπερασπισθούμε την αξιοπρέπειά μας!

    Ως εκ τούτου, σας καλούμε όλους να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά έξω από τον κινηματογράφο Ολυμπιον, πριν την προβολή της ταινίας στις 7μμ, την Τρίτη 12 Μαρτίου 2024.
    ..
    Kαι Κανά Γιαουρτάκι , Δεν ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφήμιση θα τους κάνετε,θα φωνάξουν και τα κανάλια και όλα θα είναι κομπλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »