Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

«Το πιο χουντικό ν/σ που είδαμε στη Δύση»: Αγριεύουν τα πράγματα στο διαδίκτυο

Αντιδράσεις για το μέτρο του Τριντό που αλλάζει τα πάντα στο διαδίκτυο.

Ένας καναδικός νόμος που στοχεύει υποτίθεται στο να κάνει «ασφαλέστερες» τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποδοκιμάζεται από αρκετούς στον Καναδά.

Ο νόμος για τις «βλάβες στο Διαδίκτυο, ή Bill C-63», που εισήχθη στα τέλη του περασμένου μήνα, θα επέτρεπε στους δικαστές να φυλακίζουν ισόβια τους ενήλικες εάν θεωρηθεί –βάσει της διαδικτυακής τους δραστηριότητας– ότι υποστηρίζουν κάποια γενοκτονία.

Ο νόμος θα επέτρεπε επίσης σε έναν τοπικό δικαστή να επιβάλει κατ’ οίκον περιορισμό και πρόστιμο εάν υπήρχαν βάσιμοι λόγοι να πιστεύεται ότι ένας κατηγορούμενος “θα διαπράξει” αδίκημα – μια διάταξη που ο αρθρογράφος της Wall Street Journal, Michael Taube, παρομοίασε με την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2002, The Minority Report.

Όπως είχαμε

αποκαλύψει προ ημερών στο ΕΛ, θα πρόκειται επί της ουσίας για…προληπτικές ποινές εναντίον ατόμων που θα θεωρηθούν ότι έχουν…επικίνδυνη συμπεριφορά στα social media!!!

Θυμίζουμε πως τα… προληπτικά μέτρα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ του ατόμου να βρίσκεται κοντά σε μια συναγωγή ή ένα τζαμί ή περιορισμούς στη χρήση του Διαδικτύου.

Η Καναδή συγγραφέας, Maragaret Atwood, σε δηλώσεις της επέκρινε το νομοσχέδιο ως “οργουελικό“.

«Αν αυτό το νομοσχέδιο είναι αληθινό, τότε πρόκειται για την επιστροφή της περιβόητης “Lettres de Cachet” (Βασιλικής επιστολής εντολής εγκλεισμού στην παλιά Γαλλία). Οι πιθανότητες για εκδικητικές ψευδείς κατηγορίες + εγκλήματα σκέψης είναι πολύ ελκυστικές! Το οργουελικό νομοσχέδιο του Trudeau για το διαδίκτυο βλάπτει».

Ακόμα ένας συγγραφέας και σχολιαστής του Fox News, o Stephen Moore, χαρακτήρισε τον νόμο του Τριντό ως τον πιο χουντικό που έχει δει εδώ και δεκαετίες:

«Είναι το πιο σοκαριστικό από όλα τα ολοκληρωτικά, ανελεύθερα και αντιδιαφωτιστικά νομοθετήματα που έχουν εισαχθεί στον δυτικό κόσμο εδώ και δεκαετίες».

το είδα 

1 σχόλιο:

  1. Ο Τριντω υπακούει στις εντολές του Νταβός. Θέλει ξύλο και ξήλωμα.. Έχουν τεράστιο πρόβλημα οι καναδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »