Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Χάσατε τη Γεύση και την Όσφρηση σας;

Μπορεί να έχετε Clownvid-19 (τον Καραγκιόζo-COVID19)

Μετάφραση: Απολλόδωρος

BRENDAN D. MURPHY OFFICIAL | Διαβάστε το εδώ.


Χαιρετισμούς φίλοι, ο Brendan εδώ, ο φιλικός σας πλοηγός της γειτονιάς στον Κλόουν Κόσμο και σε όλους τους ένδοξους παραλογισμούς του.

Δεδομένης της αναζωπύρωσης των ανοησιών γύρω από το C19, μου πέρασε από το μυαλό ότι ένα από τα πιο ανόητα και περιστασιακά ενοχλητικά επιχειρήματα που προβάλλονται από τους πιστούς σε αυτό που επιμένω πλέον να ονομάζω Clownvid-19 🤡 είναι ότι "πρέπει να είχαν" [clownvid - Καραγκιόζo-COVID19] επειδή, "Ποτέ δεν ένιωσα τόσο άσχημα/έχασα την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης μου/προσθέστε άλλο λόγο εδώ"...

Αυτό το σύντομο άρθρο / τρολάρισμα εστιάζει ειδικά στην απώλεια της γεύσης και της όσφρησης και στο πόσο εντελώς και απόλυτα συνηθισμένο και αδιάφορο είναι. (Συγγνώμη, όχι συγγνώμη.)

Λόγω του θεαματικού και αδυσώπητου παγκόσμιου προγραμματισμού ελέγχου του νου, ο οποίος έφτασε στο ζενίθ τα τελευταία 3 χρόνια, πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν απομνημονεύσει εντελώς αυτό που είναι στην πραγματικότητα ένα εντελώς φυσιολογικό σύμπτωμα του κρυολογήματος: την απώλεια της γεύσης και της όσφρησης.

Κάποια στιγμή έγινε μόδα, φαινομενικά, να αποδίδονται αυτά τα καθημερινά συμπτώματα σε έναν μυθικό "ιό", για τον οποίο πάνω από 200 κυβερνητικές υπηρεσίες και γραφεία σε όλο τον κόσμο έχουν παραδεχτεί ότι έχουν ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ αποδείξεις (ευχαριστούμε την  Christine Massey για την ΕΠΙΚΗ δουλειά της με την απόκτηση αυτών των εγγράφων μέσω των FOI (Αιτήσεις βάσει του Νόμου της Εέυθερης Πληροφόρησης Christine Massey's "germ" FOI Newsletter).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »