Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ, παραδέχτηκε πως η βοήθεια της Ε.Ε. προς την Ουκρανία είναι επιθυμία των ΗΠΑ για να μη χάσουν την ηγεμονία τους!

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Ζοζέπ Μπορέλ, παραδέχτηκε με δήλωσή του στο αμερικανικό CNN πως η υποστήριξη απο τις δυτικές χώρες προς στην Ουκρανία, «Δεν γίνεται επειδή οι δυτικοί αγαπούν τους Ουκρανούς αλλά επειδή αν κερδίσει η Ρωσία θα χάσουν οι ΗΠΑ την θέση τους ως παγκόσμιου παίκτη»!

Oι δηλώσεις ακούγονται μετά το 3:55 στο βίντεο:

Την δήλωση φυσικά δεν άφησε ασχολίαστη, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, όπου έβγαλε ανακοίνωση:

«Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας Ζοζέπ Μπορέλ αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι η Δύση δεν μπορεί να επιτρέψει στη Ρωσία να κερδίσει στην ουκρανική σύγκρουση επειδή αυτό θα ανατρέψει τις φιλοδοξίες των ΗΠΑ να παραμείνουν παγκόσμιος ηγεμόνας»,

«Είναι η πρώτη φορά που εκπρόσωπος του δυτικού καθεστώτος λέει την αλήθεια για το τι συμβαίνει», έγραψε η διπλωμάτης στο κανάλι της στο Telegram.

«Δεν πρόκειται για “αγάπη για τους Ουκρανούς”, τους οποίους οι Δυτικοί έχουν ουσιαστικά καταστρέψει εντελώς. Είναι όλα για την επιθυμία των ΗΠΑ να διατηρήσουν την ηγεμονία τους, να διατηρήσουν τον μειωμένο ρόλο τους στις παγκόσμιες υποθέσεις», επεσήμανε.

Η Ζαχάροβα πρόσθεσε ότι «η αμερικανική προσέγγιση αναζήτησης εποικοδομητικών λύσεων στις διεθνείς σχέσεις έχει εξαφανιστεί χωρίς ίχνος».

«Οι φιλελεύθεροι δημοκράτες ξέρουν μόνο πώς να καταστρέφουν τα πράγματα, πιστεύοντας ότι αυτή η ικανότητα παρέχει εγγύηση αιώνιας κυριαρχίας», τόνισε.

Η εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο σημερινός ρόλος της ΕΕ είναι «να παραδίδει (στην Ουκρανία) υποχρεωτικά πυρομαχικά που αγοράζονται με τα χρήματα των δικών της πολιτών, από τους οποίους ποτέ δεν ζητήθηκε η γνώμη τους».

Ο κορυφαίος διπλωμάτης της ΕΕ είπε νωρίτερα ότι μια ρωσική νίκη στην Ουκρανία δεν θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα των ΗΠΑ, καθώς η Ουάσιγκτον επιθυμεί να θεωρείται αξιόπιστος εταίρος που μπορεί να διασφαλίσει την ασφάλεια των συμμάχων της.

Όχι πως δεν το ξέραμε απλά τώρα έχουμε και δημόσια παραδοχή

Αυτό σημαίνει πως η Ευρώπη και οι ευρωπαίοι “ηγέτες” βασανίζουν τους λαούς τους και καταστρέφουν τις οικονομίες τους επειδή κάνουν το θέλημα των ΗΠΑ! Μάλιστα με κίνδυνο να υπάρξει ακόμα και Γ, παγκόσμιος πόλεμος, κι ολα κόντρα στην πλεοιψηφία των λαών τους, που θέλουν ειρήνη και σε καμιά περίπτωση δεν θεωρουν τους Ρώσους εχθρούς τους!

Δείτε τα αποτελέσμα μιας δημοσκόπησης που διενεργήθηκε στο Χ, απο το anazitiseis.gr και ψήφισαν σχεδόν 2.000 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »