Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Η ολλανδική κυβέρνηση κατάσχει χιλιάδες αγροκτήματα σε συμμόρφωση με την ατζέντα του WEF

Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να υποφέρει λόγω της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης που έχει δημιουργηθεί από την ελίτ, η ολλανδική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κατάσχει 3.000 αγροκτήματα σε όλη τη χώρα σε συμμόρφωση με την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για την κλιματική αλλαγή.

Τα αγροκτήματα θα κατασχεθούν από τους αγρότες και θα κλείσουν με εντολή «υποχρεωτικής αγοράς» που θα εκδοθεί από την ολλανδική κυβέρνηση ευθυγραμμισμένη με το WEF.

Όπως ανέφερε το Newspunch , οι διαμαρτυρίες των αγροτών ξέσπασαν το καλοκαίρι μετά από ένα κυβερνητικό σχέδιο για μείωση των εκπομπών αζώτου κατά 50% έως το 2030.

Αγρότες σε όλη την Ολλανδία και σε γειτονικές χώρες, έκλεισαν μεγάλους αυτοκινητόδρομους για να διαμαρτυρηθούν για την τυραννική κίνηση και να προειδοποιήσουν το κοινό για τις καταστροφικές επιπτώσεις στην τροφική αλυσίδα που θα ακολουθήσει.

Πολλοί στην αγροτική κοινότητα και πέρα ​​από αυτήν πιστεύουν ότι τα μέτρα στοχεύουν άδικα τον αγροτικό τομέα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι ο Μπιλ Γκέιτς συνελήφθη να παραδέχεται στον στενό του κύκλο ότι

η ατζέντα για την κλιματική αλλαγή τύπου WEF είναι μια «απάτη» που δεν θα σώσει τον πλανήτη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ:

Ωστόσο, η ολλανδική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο ευθυγραμμισμένο με το WEF.

Η υπουργός Αζώτου Christianne van der Wal ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει μια «υποχρεωτική αγορά» μεγάλων εκπομπών αζώτου ως μέρος μιας «εθελοντικής», εφάπαξ προσφοράς, ανέφερε το Bloomberg .

Στους αγρότες θα προσφερθεί μια συμφωνία «πολύ πάνω» από την αξία του αγροκτήματος, σύμφωνα με το  κυβερνητικό σχέδιο .

Ωστόσο, οι αγρότες θα έχουν ελάχιστο λόγο για το θέμα και θα εκκινηθούν από τη γεωργική τους γη καθώς η κυβέρνηση κλείνει τις φάρμες και επαναπροσδιορίζει τη γη.

Σε μια συνάντηση την Παρασκευή με βουλευτές, ο van der Wal υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά».

Αναφορά Slay :

Σε απάντηση στην απόφαση, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Έρευνας των Καταναλωτών Γουίλ Χιλντ είπε στην Daily Caller «Ο πόλεμος της Ολλανδίας εναντίον των αγροτών να συνεχίσουν την ατζέντα τους για το ESG χρησιμεύει ως αυστηρή προειδοποίηση.

«Οι Αμερικανοί θα πρέπει να επαγρυπνούν έναντι των προσπαθειών τόσο των κυβερνήσεων όσο και των μεγάλων εταιρειών της Wall Street όπως η BlackRock που πιέζουν αυτούς τους ίδιους επικίνδυνους στόχους «καθαρών μηδενικών» εκπομπών άνθρακα εδώ στις ΗΠΑ.

«Είναι δύσκολο να υπερεκτιμηθεί η απερισκεψία της υπονόμευσης των αγροτών κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης των τελευταίων δεκαετιών.

«Αυτό πιθανότατα θα επιδεινώσει τον πληθωρισμό των τιμών των τροφίμων που ήδη βιώνουμε».

Ένα πολιτικό κόμμα που ονομάζεται BoerBurgerBeweging (BBB), ή κίνημα Farmer-Citizen, έχει αγκαλιάσει τις διαμαρτυρίες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του επόμενου έτους,  ανέφερε ο Guardian  .

Η μεταρρύθμιση του «νόμου του αζώτου» θα είναι ο πρωταρχικός στόχος του κόμματος, το οποίο έχει τοποθετηθεί ως φωνή για τους άπορους, ισχυρίστηκε ο Guardian.

Η Ολλανδία έχει γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και παρέχει λαχανικά για μεγάλο μέρος της δυτικής Ευρώπης, ανέφερε η Washington Post .

Πάνω από το ήμισυ της ολλανδικής γης χρησιμοποιείται για τη γεωργία εκτός από καλλιέργειες αξίας 24.000 στρεμμάτων που καλλιεργούνται σε θερμοκήπια, διευκρίνισε η Post.

Παρά την περιορισμένη γη και το βροχερό κλίμα, η αγροτική καινοτομία προσανατολισμένη προς τη λιγότερη χρήση νερού και τις μειωμένες εκπομπές άνθρακα επέτρεψε στην Ολλανδία να γίνει σημαντικός εξαγωγέας γεωργικής και τεχνολογίας τροφίμων, εξήγησε η Post.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News , ένας Ολλανδός πολιτικός προειδοποίησε τον Ιούλιο ότι η κυβέρνηση της Ολλανδίας σχεδίαζε να κατάσχει αγροκτήματα.

Ο ηγέτης της ολλανδικής αντιπολίτευσης Geert Wilders δημοσίευσε μια επιστολή-βόμβα που δείχνει ότι η κυβέρνηση θέλει να χρησιμοποιήσει την απαλλοτριωμένη γεωργική γη για την κατασκευή κέντρων για τους αιτούντες άσυλο.

Ο Wilders δημοσίευσε μια επιστολή από την επαρχιακή κυβέρνηση του Flevoland.

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα δημιουργήσει «ένα κέντρο καταγραφής αιτούντων άσυλο» σε γεωργική γη που απαλλοτριώθηκε από τους καταστροφικούς νόμους για το άζωτο.

Η κίνηση για κατάσχεση αγροκτημάτων έρχεται καθώς η Ολλανδία υφίσταται τη  μεγαλύτερη αύξηση των τιμών των τροφίμων που έχει παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες.

newspunch.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »