Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ !! ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ !! ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !! ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!

 Screenshot_8

Ήταν το ένα από τα δύο εξώδικα που σας είχα υποσχεθεί ότι θα δημοσιοποιήσω τα αποδεικτικά επιδόσεώς τους με τα κείμενά τους. Και τα δύο επιδόθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε, 18 Νοεμβρίου. Το ένα ήταν στον Θανάση Πλεύρη, για τις “μελέτες” που “αποδεικνύουν” ότι οι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν περισσότερο.

Το άλλο ήταν η καταγγελία – αναφορά κατά των εισαγγελέων Ελένης Μιχαλοπούλου και Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου. Με αντίστοιχα αιτήματα για την αποκατάσταση της έννομης τάξης.

Το αίτημα στην περίπτωση της Ελένης Μιχαλοπούλου και του εισαγγελικού πραξικοπήματος με την εντολή που έδωσε για προκαταρκτική εξέταση αντί της άσκησης ποινικής δίωξης και την παραπομπή σε δίκη των υπαιτίων της ψευδούς βεβαίωσης που διαπράχθηκε στο ΣΩΤΗΡΙΑ σε βάρος καρκινοπαθούς που τον “βάφτισαν” κόβιντ ήταν… 

 

Μόλις δύο εργάσιμες μέρες μετά, έγινε το μπαμ. Η δικογραφία επέστρεψε σήμερα άρον άρον από το Πταισματοδικείο Αθηνών στην

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 

 

Και νομίζω ότι ξέρω ποιος ή ποια είναι πίσω από την ανατροπή αυτή…

Γιατί ξέρω ότι δεν θα μπορούσαν να επιτρέψουν οι ανώτεροι εισαγγελείς το δικαστικό αυτό πραξικόπημα, το οποίο εκτός των άλλων θα δημιουργούσε και ένα προηγούμενο που θα κατέλυε το κύρος και τη λειτουργία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και όλων εν γένει των εισαγγελιών εφετών της χώρας.

Τις εφετειακές διατάξεις δηλαδή να μετατρέπονται σε κενό γράμμα, σε κουρελόχαρτα, από εισαγγελείς πρωτοδικών που τις γράφουν στα παλιά τους παπούτσια.

Τι μπορεί να κάνει τώρα η ομάδα των επίορκων;

Το μόνο που βλέπω είναι μία δήλωση αποχής της Ελένης Μιχαλοπούλου για μία ακόμη αναβολή στο “θάνατο”.

Να ξέρουν όμως ότι κάθε μέρα θα ενημερώνεται ο κόσμος για ό,τι κάνετε. Όπως πάντα βεβαίως, αλλά ειδικότερα τώρα η ενημέρωση θα είναι καθημερινή.

Ανάσα δεν θα πάρετε.

Υ.Γ. Στην έτερη υπόθεση, του Κώστα Σπυρόπουλου και του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ αναμένω δήλωση αποχής από τον εισαγγελέα. Τόσο από τη δικογραφία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ όσο και από αυτή της Μήνυσης του Αιώνα, την ώρα που εγώ ετοιμάζομαι για τη δεύτερη κατάθεσή μου ενόψει των πρώτων καταθέσεων μαρτύρων για το πρωτόκολλο του θανάτου.

Εκτός και αν αρχίσουν οι εκπλήξεις.

Ιδίως ΟΤΑΝ θα αρχίσει η Δίκη του Αιώνα την επόμενη Τρίτη και ο δρόμος για αυτούς δεν θα έχει πια επιστροφή…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ