Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Απίστευτο: Ο Δρ. Τόμας Μπίντερ κορυφαίος Ελβετός καρδιολόγος, κρίθηκε «τρελός» από την ελβετική κυβέρνηση και κλείστηκε σε ψυχιατρείο επειδή μίλησε κατά των μέτρων Covid!

 Απίστευτο: Ο Δρ. Τόμας Μπίντερ κορυφαίος Ελβετός καρδιολόγος, κρίθηκε «τρελός» από την ελβετική κυβέρνηση και κλείστηκε σε ψυχιατρείο επειδή μίλησε κατά των μέτρων Covid!

Ο Δρ. Thomas Binder, MD σπούδασε ιατρική στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και έλαβε το διδακτορικό του στην ανοσολογία και την ιολογία με ειδίκευση στην εσωτερική ιατρική και την καρδιολογία. Διαθέτει 34 χρόνια εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία λοιμώξεων του αναπνευστικού σε νοσοκομεία και σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Υπήρξε ειλικρινής επικριτής των περιορισμών του COVID από την αρχή της πανδημίας. Στις 9 Απριλίου 2020 επέκρινε την απάντηση της κυβέρνησης στον COVID και παρείχε τη δική του ανάλυση για τον ιό μέσω μιας ανάρτησης στον δικό του ιστότοπο.

Το Armstrongeconomics.com ανέφερε: Τρεις ημέρες αργότερα, 60 ένοπλοι αστυνομικοί και 20 μέλη της αντιτρομοκρατικής μονάδας του Kantonspolizei Aargau απομάκρυναν βίαια τον Dr Binder από το σπίτι του. Οι αρχές έψαξαν τη διαδικτυακή δραστηριότητα του γιατρού και δεν βρήκαν τίποτα να χρησιμοποιήσουν εναντίον του. 

Ωστόσο, ένας γιατρός του τμήματος επειγόντων περιστατικών που συνεργαζόταν με τις αρχές διέγνωσε τον Δρ Μπάιντερ με  «παραφροσύνη κορωνοϊού».  Και κλείστηκε σε ψυχιατρείο επειδή αμφισβήτησε την αφήγηση του COVID.

Ο Δρ. Μπάιντερ αρνείται να σιωπάσει. Τώρα είναι

μέλος των Γιατρών για την Ηθική του COVID και των Γερμανών Ιατρών και Επιστημόνων για την Υγεία, την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Υπόδειγμα γιατρού που εξακολουθεί να μιλάει ενάντια στις εντολές του κορωνοϊού παρά την αξιοθρήνητη προσπάθεια της κυβέρνησης να τον φιμώσει.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ