Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κλάους Σβαμπ: Θα αλλάξει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ – Νέες «ΒΟΜΒΕΣ» από την Ινδονησία, vid

Οι ανακοινώσεις ξεκίνησαν…

Σε ένα νέο πιο εκτεταμένο βίντεο από τους G20, το οποίο εξασφάλισε το el.gr, ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, ανακοίνωσε πως η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση (της Μεγάλης Επανεκκίνησης) θα αλλάξει τα πάντα – συμπεριλαμβανομένου του ποιοι είμαστε.

Δήλωσε ο Σβαμπ, τον οποίο κανένας δεν έχει εκλέξει και απλά υπαγορεύει τι μέλλει γενέσθαι:

«Πρέπει όλοι να συνεργαστούμε, -εταιρείες, φυσικά κυβερνήσεις και η κοινωνία πολιτών, για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα ζητήματα του κόσμου μας.

Επιτρέψτε μου να κάνω μόνο τέσσερις παρατηρήσεις, οι οποίες σχετίζονται με την δημιουργία ανάπτυξης μέσω της καινοτομίας.

Αρχικά, αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι, μια βαθιά συστημική και διαρθρωτική αναδιάρθρωση του κόσμου μας. Και αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, καθώς ο κόσμος θα μοιάζει διαφορετικός μετά.

Εάν αναδιαρθρώσετε μια οικονομία, το αποτέλεσμα είναι η μείωση του εισοδήματος, -του διαθέσιμου εισοδήματος, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε εκτεταμένες κοινωνικές εντάσεις που βλέπουμε στον κόσμο μας να αναπτύσσονται.

Η μετάβαση μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια, όχι μόνο εφαρμόζοντας την διαχείριση κρίσεων, όχι

απλώς αντιδρώντας, αλλά χτίζοντας το μέλλον με ένα σκοπό.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον μεταβατικό χρόνο με μια σαφή ιδέα για το τι θέλουμε να πετύχουμε, πώς θέλουμε να βγούμε από αυτόν  τον μεταβατικό χρόνο. Θέλουμε να βγούμε πιο βιώσιμοι, πιο ανθεκτικοί.

Η  4η βιομηχανική επανάσταση είναι ολόκληρο το εύρος τεχνολογιών, που αλληλεπιδρούν και που θα αλλάξουν εντελώς τον τρόπο παραγωγής, του τρόπου με τον οποίο καταναλώνουμε και πως επικοινωνούμε.

Η τεχνολογία θα αλλάξει εντελώς, αυτό που κάνουμε στην παρούσα χρονική στιγμή. Και όχι μόνο το τι κάνουμε, εν μέσω τόσων πολλών αλλαγών αλλά θα αλλάξει και θα έχει αντίκτυπο, ακόμα και στο ποιοι είμαστε (σ.σ. μέσω εμφυτευμάτων;;;)».

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ