Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ !! ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ;;

 Screenshot_3

 Το πρώτο “χτύπημα”.

Και έρχονται τα επόμενα…

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:atlamias@astynomia.gr,epi@eisaggeliaprotodikon-lamias.gov.gr
Δευ 21 Νοε στις 1:46 μ.μ.
ΠΡΟΣ: 
1. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
2. ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΑΚΡΙΒΟΥΣΗ
 
ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ
 
Όπως γνωρίζετε, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του πληρεξουσίου δικηγόρου μου Νίκου Αντωνιάδη με αστυνομικό υπάλληλο του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου 2022, το πρωί της 10ης Νοεμβρίου, η έτερη πληρεξουσία δικηγόρος μου, ***, προσήλθε στο Αστυνομικό Τμήμα έχουσα ανά χείρας έγγραφη εξουσιοδότησή μου με βεβαίωση του γνησίου υπογραφής μου για τη χορήγηση αντιγράφων της σε βάρος μου σχηματισθείσης δικογραφίας, κατόπιν προφανώς αναφοράς του ιατροδικαστού Χριστόφορου Τσαλικίδη, για παράβαση των άρθρων 168 & 331 Π.Κ., σύμφωνα με την προφορική ενημέρωση που είχε ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, και τη λήψη σχετικής προθεσμίας για την υποβολή εγγράφων εξηγήσεων.

Όπως επίσης γνωρίζετε, η προκαταρκτική εξέταση περατούται με την υποβολή εγγράφων εξηγήσεων από τον έχοντα την ιδιότητα του υπόπτου, κατόπιν σχετικής κλήσης του προς τούτο, όπως η κλήση αυτή έλαβε εν προκειμένω χώρα προφορικά κατά την ως άνω τηλεφωνική επικοινωνία / συνεννόηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη με το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας. Ο δε ισχυρισμός της 2ης εξ υμών, προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, ότι η κλήση αυτή δεν ήταν για την υποβολή εγγράφων εξηγήσεων αλλά για να μεταβώ στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας προκειμένου να …συλληφθώ, προφανώς στερείται σοβαρότητας.

Άλλωστε, εάν δεν επρόκειτο για κλήση προς παροχή εγγράφων εξηγήσεων και κακώς παρουσιάστηκε κατά τα άνω η δικηγόρος *** στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας το πρωί της 10ης Νοεμβρίου, αυτό θα είχε καταστεί ξεκάθαρο σε αυτήν αμέσως. Αντ’ αυτού, η εν λόγω δικηγόρος υπήρξε μάρτυρας ενός πρωτοφανούς σκηνικού, όπου αρχικά της ανέφεραν ότι “δεν γίνεται έτσι, πρέπει να είναι και η ίδια παρούσα” (!! -προφανώς κάποιοι θα ήθελαν να …είμαι παρούσα παρά τα όσα ορίζει η δικονομία), εν συνεχεία της ζήτησαν ηλεκτρονική διεύθυνση προκειμένου να της αποσταλεί ηλεκτρονικά η δικογραφία των ελαχίστων σελίδων την επομένη μέρα, όταν εκείνη αντέδρασε και απαίτησε την άμεση χορήγηση των αντιγράφων, της ζητήθηκε να συμπληρώσει σχετική αίτηση, όπερ και έπραξε, υποβάλλοντάς την μαζί με την εξουσιοδότηση, μετά της ζήτησαν …μία ώρα προκειμένου να ετοιμάσουν τα …τρία αντίγραφα, ζητώντας της όμως και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου της  “μήπως κάτι αλλάξει”, σε ένα αστυνομικό τμήμα όλα αυτά όπου πόρτες άνοιγαν και έκλειναν, η δικηγόρος παρακολουθείτο κάθε φορά που μιλούσε στο τηλέφωνο, και γενικά υπήρχε μεγάλη αναστάτωση συνεχής επικοινωνία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Μετά από πολλή ώρα, όπως επίσης πάλι γνωρίζετε, η κ. *** ενημερώθηκε ότι τελικά δεν θα της χορηγηθούν τα αντίγραφα καθώς “δεν έχει ολοκληρωθεί η προκαταρκτική” επειδή “δεν έχω ακόμα συλληφθεί” !!
Προφανώς αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να περάσουν …δύο μέρες από το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου, και ένα ολόκληρο πρωινό, για να το καταλάβουν στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας, όπου έπρεπε να φτάσει αργά το μεσημέρι για να ενημερωθεί η κ. *** ότι η προκαταρκτική δεν έχει ολοκληρωθεί και ότι η άρνηση ήρθε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, και μάλιστα από την 2η εξ υμών.

Τέλος, όπως γνωρίζετε, όταν η κ. *** επισκέφτηκε αμέσως μετά την ενημέρωση αυτή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, η 2η εξ υμών, η οποία αρχικά δεν αποκαλύψατε την ταυτότητά σας στη δικηγόρο αλλά απλώς την παραπέμψατε στην εισαγγελέα υπηρεσίας ωσάν κάποια απλή υπάλληλος (στην καλύτερη περίπτωση) του κτιρίου, δεν ισχυριστήκατε απλώς ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση λόγω της μη εισέτι γενομένης σύλληψής μου, αλλά και επειδή “λαμβάνονται ακόμα καταθέσεις” και μάλιστα από “δεκάδες μάρτυρες” !! Όταν, δε, σας ρώτησε η κ. *** πότε εν πάση περιπτώσει θα ολοκληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση, η απάντηση ήταν “όταν αυτό αποφασιστεί”.

Επειδή είναι ηλίου φαεινότερο ότι όλη αυτή η ιστορία έγινε για να συλληφθώ στο πλαίσιο του σκηνικού που στήθηκε σε βάρος μου στο τρίγωνο Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας – Υπουργείο Δικαιοσύνης και Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, και επειδή δεν έπεσα στην “παγίδα” να παρουσιαστώ στο Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας το βράδυ της 8ης Νοεμβρίου όταν με κάλεσε ο αστυνομικός υπάλληλος και μου ζήτησε να μεταβώ στο τμήμα για να παραλάβω “μία δικογραφία” που είχε έρθει “για μένα”, παρέμεινε ως γεγονός η κλήση μου για υποβολή εγγράφων εξηγήσεων, όπου εγώ άσκησα το εκ του νόμου προβλεπόμενο δικαίωμά μου να εξουσιοδοτήσω κατά τα άνω δικηγόρο για την παραλαβή της δικογραφίας, τη λήψη προθεσμίας και την υποβολή εγγράφων εξηγήσεων, ώστε θα περατούτο η προκαταρκτική εξέταση και θα κατέρρεε το σχέδιο της ηθικής εξόντωσής μου δια της συλλήψεώς μου και της δημοσιοποίησης αυτής στα γνωστά δημοσιογραφικά μέσα που χωροστατούν στο ως άνω σκηνικό, υπήρξε όλο το ως άνω εκτιθέμενο ντροπιαστικό για το κύρος της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εισαγγελικής Αρχής σκηνικό, με την κλήση για υποβολή εγγράφων εξηγήσεων να βαφτίζεται κλήση για σύλληψη, με την 2η εξ υμών να αναφέρει τη λήψη “δεκάδων καταθέσεων”, ενώ προηγουμένως οι αστυνομικοί του τμήματος που διοικείτε ο 1ος εξ υμών ήταν έτοιμοι να χορηγήσουν αντίγραφα μίας ολοκληρωμένης δικογραφίας χωρίς την οποιαδήποτε αναφορά σε εξέταση έστω και ενός μάρτυρα, και με εμένα να ζω σε διαρκές καθεστώς απειλής για σύλληψη στο πλαίσιο μίας προκαταρκτικής εξέτασης που δεν έχει προηγούμενο.

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΑΝΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ
ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Όπως ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ η σε βάρος μου προκαταρκτική εξέταση δια της αποστολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ήδη εξουσιοδοτηθείσης προς τούτο δικηγόρου Αθηνών *** ***
 
ΩΣ ΕΔΩ !!
 
 
Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2022
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »