Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Η νόσος covid19 ξεκίνησε στην Ευρώπη από το τέλος Αυγούστου του 2019

 <span>Η νόσος covid19 ξεκίνησε στην Ευρώπη από το τέλος Αυγούστου του 2019</span>

Σημαντικά ευρήματα για «μη αναμενόμενη ανεύρεση αντισωμάτων κατά του SARS-CoV-2 κατά την περίοδο προ της πανδημίας στην Ιταλία», ανατρέπουν πολλά από τα δεδομένα για την covid 19. Κανένα από τα 111 άτομα που είχαν μολυνθεί δεν είχε νοσήσει!

Είναι πολλές οι αναφορές σε όλον τον κόσμο για νόσηση από κορωνοίο πριν ανακοινωθούν επισήμως τα πρώτα κρούσματα σε κάθε χώρα, κυρίως στα τέλη του 2019.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με πολύ καλώς τεκμηριωμένα επιστημονικά ευρήματα σε δημοσιευμένη μελέτη Ιταλών ερευνητών από το Μιλάνο, στο έγκυρο ιατρικό περιοδικό Tumori Journal, τεύχος Οκτωβρίου 2021, σελ 447-451. Τίτλος στα αγγλικά: “Unsuspected detected SARS-CoV-2 antibodies in the prepandemic period in Italy.” Αποδείχθηκε, ότι η νόσηση ξεκίνησε πολύ νωρίτερα από όσο θα περιμέναμε.

Η μελέτη έδειξε, με εργαστηριακά ευρήματα ανίχνευσης αντισωμάτων, ότι τα πρώτα κρούσματα στην Ιταλία εμφανίστηκαν τουλάχιστον από τις 3 Σεπτεμβρίου του 2019 που ξεκίνησαν οι μετρήσεις τους. Προέρχεται από το Αντικαρκινικό Ινστιτούτο του Μιλάνου, όπου μέτρησαν αντισώματα για SARS-CoV-2 σε όρους αίματος που είχαν πάρει ανά τακτά διαστήματα από άτομα υγιή από όλη την Ιταλία και είχαν φυλαγμένους, για άλλους λόγους.

Εξετάσθηκαν συνολικά 959 δείγματα ορών και

βρέθηκαν θετικά αντισώματα στα 111, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 11,6 % επί του συνόλου. Ο αριθμός είναι πολύ μεγάλος αν σκεφθεί κανείς ότι εμπεριέχει και τους πρώτους μήνες, που ήταν πολύ λιγότερα τα άτομα που προσβλήθηκαν, ενώ σταδιακά μολύνονταν όλο και περισσότεροι και ήταν ανάλογη και η αύξηση των θετικών δειγμάτων, όπως πχ τα δείγματα του Φεβρουαρίου 2020 που είχαν αντισώματα στο 53%.

Όμως, το πιο σημαντικό εύρημα ήταν ότι κανένα από τα άτομα που βρέθηκαν θετικά σε αντισώματα δεν είχε εμφανίσει την νόσο. Επιπλέον, επειδή τα αντισώματα (ειδικά τα IgG) ανευρίσκονται μόνον μετά από πάροδο αρκετών ημερών μετά την προσβολή από τον ιό, συμπεραίνεται ότι οι πρώτοι οροί που εξετάσθηκαν αφορούσαν άτομα που πρέπει είχαν προσβληθεί πριν από το τέλος Αυγούστου του 2019.

Εντυπωσιακό είναι, ότι παγκοσμίως, ουδείς από τους ειδικούς επιστήμονες, ούτε από τα ΜΜΕ, έχει αναφερθεί σε αυτή τη σημαντική μελέτη, αν και έχει γίνει από το τον Οκτώβριο του 2021 και σε καμία άλλη χώρα πλην Ιταλίας, οι επιστήμονες δεν έσπευσαν να κάνουν ανάλογες μελέτες. Την μελέτη ανέφερε και σχολίασε πρόσφατα στην Αγγλία, βγάζοντας την από αφάνεια, ο John Campbell, καθηγητής της Νοσηλευτικής, που ενημερώνει τακτικά το κοινό. Είχε λάβει περίπου 2000-3000 mails από διαφορά μέρη του κόσμου, όπου τον διαβεβαίωναν ότι πριν εμφανιστεί «επίσημα» ο ιός είχαν πάθει συμπτώματα που ήταν ίδια με της covid19 και είχε επιχειρήσει να το διερευνήσει.

Η ανεύρεση τόσο μεγάλου αριθμού ατόμων με θετικά για SARS-CoV-2 αντισώματα, χωρίς να εμφανίζουν νόσηση, καταρρίπτει σχεδόν όλα τα τωρινά δεδομένα για την εικόνα της πανδημίας, διότι καταδεικνύεται ότι οι νοσούντες αφορούν πολύ μικρότερο ποσοστό, σε σχέση με τους μη νοσούντες μολυνθέντες από τον ιό, από όσο πιστεύαμε. Δυστυχώς πολύ παραπλανητικές ήταν και οι ενημερώσεις στα δελτία ειδήσεων, που ανακοίνωναν καθημερινά τα «κρούσματα», υπολογίζοντας απλώς τους έχοντες θετικά τεστ, χωρίς να αναφέρουν τον αριθμό των νοσούντων. Στην ιατρική όμως, η λέξη «κρούσμα» χρησιμοποιείται μόνον για τους ασθενείς!

Σύμφωνα με τα παραπάνω ευρήματα, κατά τους ερευνητές ελαχιστοποιούνται και τα ποσοστά των θανάτων. Με αλλά λόγια, λόγω υπoκαταγραφής των μη νοσούνων που είχαν τεκμηριωμένα μολυνθεί από τον ιό, υπολογίζουν ότι η θνητότητα (δηλαδή η αναλογία θανάτων σε σχέση με τις μολύνσεις) θα πρέπει να αντιστοιχεί στο 1/5 από την καταγεγραμμένη.

Επιπλέον, με αυτά τα ευρήματα, φαίνονται αδικαιολόγητα τα πολύ αυστηρά μέτρα καραντίνας όσο και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί με πειραματικά σκευάσματα και όλους τους κινδύνους που συνεπάγονται, αφού η πλειοψηφία των μολυνθέντων που δεν είχαν νοσήσει, διέθεταν όπως  αποδείχτηκε, αντισώματα, δηλαδή φυσική ανοσία.

 

Ιφιγένεια Δανοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »