Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΒΙΝΤΕΟ (18+) ΣΟΚ! Το βίντεο, που τεκμηριώνει "έγκλημα πολέμου" από "κράτος τρομοκράτη"!

 Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Δεν έχει ρεύμα το Λβοφ", "κρυώνουν οι Ουκρανοί", φωνάζουν τα Δυτικά ΜΜΕ.  "Η Μολδαβία δεν...

έχει αρκετό ρεύμα και θέρμανση". Για "γενοκτονία" μίλησε ο Πάπας. "Κράτος τρομοκράτης η Ρωσία" αποφάσισε η ΕΕ.

Ας δούμε, λοιπόν, μερικά γεγονότα, για να μπορέσουμε να φτύνουμε ελεύθερα, προς την κατεύθυνση του Δυτικού ανέμου, για να βρει τον πραγματικό τρομοκράτη το σάλιο μας.

- Την άρνηση προμήθειας φυσικού αερίου, πετρελαίου, ξυλείας, λιπασμάτων, πρώτων υλών, σιτηρών, δεν την αποφάσισε η Ρωσία, που ακόμη και σήμερα εκτελεί, κατά γράμμα, τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με την κάθε χώρα.

Η ίδια η ΕΕ αποφάσισε να επιβάλλει κυρώσεις στην Ρωσία και καμία προειδοποίηση, για  οικονομική καταστροφή της Ευρώπης και των λαών της, εξαιτίας αυτών των κυρώσεων, δεν την σταμάτησε. Έπρεπε να πετύχει το σχέδιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και της παγκόσμιας ελίτ, για ένα παγκόσμιο χάος, ώστε να επιβληθούν ναζιστικοί νόμοι ελέγχου της ανθρώπινης ύπαρξης, μέσω της οικονομικής χειραγώγησης της.

Κατέστρεψαν ακόμη και τους Ρωσικούς αγωγούς φυσικού αερίου, για να το πετύχουν.

- Πριν από λίγες μέρες στην πόλη Αντέγιεφκα της Ουκρανίας καταγράφτηκαν σε βίντεο, οι εν ψυχρώ εκτελέσεις Ρώσων αιχμαλώτων, από τους ίδιους τους εκτελεστές Ουκρανούς στρατιώτες ναζί. Το βίντεο, που τεκμηριώνει "έγκλημα πολέμου" από "κράτος τρομοκράτη" προκάλεσε μεγάλο θόρυβο σ΄όλον τον κόσμο. Στα Ελληνικά ΜΜΕ, ούτε που αναφέρθηκε.

Η Γενική Εισαγγελία της Ουκρανίας διέταξε έρευνα. Οοοοοχι! Μην βιαστείτε! Η έρευνα στράφηκε εναντίον των νεκρών Ρώσων!!! Κατά την Εισαγγελία, αυτοί οι Ρώσοι αιχμάλωτοι "έκαναν ότι δήθεν παραδίδονται και άνοιξαν πυρ, κατά των Ουκρανών"!!! Καλέ ναι! Κείτονται άοπλοι με τα μούτρα στο χώμα και από πάνω τους πυροβολούν οι Ουκροναζί. Αλλά όχι! 

Ήταν μία "προδοτική παράδοση αιχμαλώτων", για τους Ουκρανούς και τους Δυτικούς σπόνσορες τους. Αυτοί οι σπόνσορες δέχθηκαν με ανακούφιση, αυτήν την αιτιολογία, όπως δέχονται και τα φασιστικά τάγματα και τα διακριτικά των SS, στις Ουκρανικές στρατιωτικές στολές, τους Χιτλερικούς χαιρετισμούς και τα τατουάζ, με την σβάστικα, την ναζιστική εκπαίδευση της νέας γενιάς και  τις ναζιστικές θηριωδίες, κατά του άμαχου πληθυσμού.

Αλλά "κράτος τρομοκράτης" είναι η Ρωσία, που επιτελεί "γενοκτονίες", επειδή κρυώνουν οι Ουκρανοί!!! Επί 8 χρόνια κρύωναν οι Ρωσόφωνοι, έμεναν χωρίς ρεύμα και νερό, χωρίς κάποιος Πάπας, κάποιος "ανθρωπιστής" Δυτικός να το αναφέρει!

Σήμερα, απαγόρευσαν στους Ρωσόφωνους Ορθόδοξους να ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ, στην αρχαία Εκκλησιαστική σλαβική γλώσσα!!! Μόνο στα ανύπαρκτα "Ουκρανικά"!!!

Όλα αυτά τα τροφοδοτεί η Δύση και το ΝΑΤΟ, όπως τροφοδοτούσε τότε και τον Χίτλερ, για την αρπαγή της ΕΣΣΔ. Μέχρι που το Κακό, άρχισε να δαγκώνει το χέρι που το τάιζε. Όπως θα γίνει και τώρα.  Όπως έγινε, ήδη, με τον Ουκρανικό πύραυλο, που έπεσε στην Πολωνία, χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να επικαλεστεί το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »