Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Η μεγαλύτερη ιατρική καταστροφή: εμβολιασμός εγκύων γυναικών με mRNA

Εννέα μήνες μετά την έναρξη του εμβολιασμού των νεότερων ηλικιακά γυναικών και ανδρών, παρατηρείται σημαντική μείωση των γεννήσεων παγκοσμίως. Οι θνησιγένειες και οι ασθένειες σε παιδιά που θηλάζουν από εμβολιασμένες μητέρες έχουν πλέον καταγραφεί σε πολλές μελέτες.

Σε επίσημο έγγραφό του, το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Πληθυσμιακής Έρευνας συμπέρανε ότι τα προγράμματα “εμβολιασμού” στη Γερμανία και τη Σουηδία οδήγησαν σε μείωση των γεννήσεων.

Η μελέτη (μπορείτε να τη διαβάσετε στα Αγγλικά εδώ) αυτή έδειξε μια αξιοσημείωτα απότομη και πολύ ξαφνική μείωση των γεννήσεων στη Γερμανία και τη Σουηδία κατά τους πρώτους μήνες του 2022. Ο αριθμός των ζώντων γεννήσεων μειώθηκε κατά περίπου 15 % στη Γερμανία και κατά σχεδόν 10 % στη Σουηδία σε σύγκριση με τα επίπεδα γονιμότητας των προηγούμενων ετών. Η μείωση των γεννήσεων διαφέρει αισθητά από τις αργές μεταβολές που συνήθως χαρακτηρίζουν τις τάσεις των γεννήσεων. Αυτό συνέβη καθώς οι κοινωνίες άνοιξαν μετά από δύο χρόνια περιορισμών στις ζωές των ανθρώπων. Πιο συγκεκριμένα, η μείωση της γονιμότητας σημειώθηκε περίπου εννέα μήνες μετά την εφαρμογή προγραμμάτων εμβολιασμού ευρείας κλίμακας για τον γενικό πληθυσμό στη Γερμανία και

τη Σουηδία.

Οι έγκυες γυναίκες κρατήθηκαν σχολαστικά μακριά από τις μελέτες για την έγκριση των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων. Σύμφωνα με εσωτερική οδηγία της Pfizer, έπρεπε να αναφερθεί ακόμη και η επαφή εμβολιασμένων ατόμων της μελέτης με έγκυες γυναίκες. Σε πολύ πρώιμες μελέτες, υπήρχαν σοβαρά προειδοποιητικά σημάδια. Παρ’ όλα αυτά, οι έγκυες γυναίκες εμβολιάζονται κατόπιν σύστασης “ειδικών” και εθνικών επιτροπών εμβολιασμού, μερικές φορές ακόμη και με συστάσεις off-label, όπως στην Ελλάδα.

Ο Dr. Robert Malone δημοσίευσε μια ανοιχτή επιστολή από έναν κορυφαίο γυναικολόγο και μαιευτήρα στο Substack του.

Ο Dr. James A. Thorp είναι πιστοποιημένος μαιευτήρας και εμβρυολόγος με πάνω από 43 χρόνια εμπειρίας στη μαιευτική. Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε πολυάσχολος κλινικός ιατρός και επίσης πολύ ενεργός στην κλινική έρευνα με περίπου 200 δημοσιεύσεις.

Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από τη δημοσίευση που αξίζει να διαβάσετε.

Πειραματική, πρωτόγνωρη νέα γονιδιακή θεραπεία που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η πιο κατάφωρη παραβίαση της ηθικής στην ιστορία της ιατρικής

James A. Thorp, MD.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της μαιευτικής και ολόκληρης της ιατρικής. Καταθέτω ότι αυτή η αδικαιολόγητη πειραματική γονιδιακή θεραπεία στην εγκυμοσύνη δεν ενδείκνυται ΠΟΤΕ και έγινε παράνομα και με παραποιημένα δεδομένα. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Ήδη από το 2012, ήταν γνωστό από τους Schàdlich et al ότι τα λιπιδικά νανοσωματίδια (LNP) συγκεντρώνονται στις ωοθήκες ποντικών και αρουραίων. Το αίτημα FOIA σχετικά με τις ιαπωνικές μελέτες βιοδιανομής της Pfizer επιβεβαίωσε ότι το “εμβόλιο” απορροφήθηκε αμέσως στην κυκλοφορία του αίματος εντός 48 ωρών και συγκεντρώθηκε 118 φορές στις ωοθήκες, ενώ το επίπεδο θα ήταν ακόμη υψηλότερο εάν τα ζώα δεν είχαν θανατωθεί μετά από 48 ώρες. Αυτή η πειραματική θεραπεία μπορεί να βλάψει το ανθρώπινο γονιδίωμα για πολλές γενιές ή για πάντα, και κάνει τη διαιθυλεστυλεμπεστρόλη (DES) να μοιάζει ασήμαντη μπροστά της. Τα εμπλεκόμενα μέρη θα έπρεπε να είχαν αποκλείσει τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις πριν από την κυκλοφορία αυτής της νέας πειραματικής γονιδιακής θεραπείας στην αγορά. Ο διαχρονικός χρυσός κανόνας για την εγκυμοσύνη είναι ότι οι άγνωστες ουσίες δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χρησιμοποιούνται στην εγκυμοσύνη.

[…]Όπως υποστηρίχθηκε το 2020, οι εμβολιασμοί COVID-19 δεν ήταν ΠΟΤΕ απαραίτητοι κατά την εγκυμοσύνη, διότι υπήρχαν επαρκή δεδομένα που έδειχναν ότι υπήρχαν εναλλακτικές θεραπείες. Δυστυχώς, αυτά τα αληθινά, μακροχρόνια στοιχεία αποσιωπήθηκαν, αλλοιώθηκαν, θάφτηκαν και δυσφημίστηκαν από το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα μόνο και μόνο για να ανοίξει ο δρόμος για μια επικερδή πειραματική γονιδιακή θεραπεία που πλασάρεται ως “εμβόλιο”.

Η αφήγηση ότι το εμβόλιο πρέπει να χορηγείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υποστηρίζεται από πολλούς ειδικούς, εν μέρει λόγω της μακροχρόνιας πεποίθησης ότι οι έγκυες γυναίκες έχουν μειωμένη ανοσολογική λειτουργία για να φροντίσουν το έμβρυο και συνεπώς διατρέχουν πολύ μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από ιογενή πνευμονία.
Η Beth Pineles, ιατρός μητρικής και εμβρυϊκής ιατρικής, τεκμηρίωσε το 2021 ότι η εγκυμοσύνη δεν οδηγεί σε νοσηρότητα και θνησιμότητα από ιογενή πνευμονία, αλλά μειώνει τον κίνδυνο.

Οι μελέτες βιοκατανομής δεν τεκμηριώνουν μόνο την καταστροφική συγκέντρωση του LNP στις ωοθήκες κοντά στα πολύτιμα και περιορισμένα ωάρια – τη ζωή όλων των μελλοντικών γενεών μας – αλλά συγκεντρώνεται επίσης στον θύμο αδένα κατά την εμβρυϊκή ζωή, βλάπτοντας δυνητικά μόνιμα τον “σπόρο της ανοσολογικής λειτουργίας για τη ζωή”.

Η Alexandra Latypova, whistleblower φαρμακευτικής βιομηχανίας, καταθέτει (εδώ και εδώ) ότι η βιομηχανία παραποίησε συνειδητά και σκόπιμα επιβλαβή δεδομένα στις μελέτες αναπαραγωγικής τοξικολογίας και τα απέκρυψε από το κοινό. Παρουσιάζει εσωτερικά έγγραφα που δείχνουν γενετικές ανωμαλίες, συμπεριλαμβανομένων ανωμαλιών των πλευρών σε έμβρυα ζώων, μια κατάσταση που μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρα σκελετική δυσπλασία στον άνθρωπο. “Αποδέχθηκαν δόλια σχέδια δοκιμών, αντικατάσταση αντικειμένων δοκιμών, κραυγαλέες παραλείψεις και ωραιοποίηση σοβαρών στοιχείων για βλάβες στην υγεία από το προϊόν και στη συνέχεια είπαν ψέματα στο κοινό εκ μέρους των κατασκευαστών”, δήλωσε η Latypova. Η καταδικαστική έρευνα της Pfizer 5.3.6 (είχαμε γράψει σχετικά στο Ε.Υ.Ε εδώ) μετά την κυκλοφορία στην αγορά τεκμηρίωσε πρωτοφανείς θανάτους μετά το “εμβόλιο” σε 1.223 ασθενείς (σελίδα 7) σε λιγότερο από 90 ημέρες και σύμφωνα με όλα τα άλλα ιστορικά πρότυπα θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί αμέσως από την αγορά τον Δεκέμβριο του 2020. […]

Τα δεδομένα της Pfizer 5.3.6 αποδεικνύουν σαφώς την ακραία επικινδυνότητα του εμβολιασμού κατά της COVID-19 κατά την εγκυμοσύνη στη σελίδα 12. Από τις 270 έγκυες γυναίκες που έλαβαν το εμβόλιο, το 46% (124/270) παρουσίασε επιπλοκές μετά τον εμβολιασμό (σελίδα 12), εκ των οποίων οι 75 χαρακτηρίστηκαν ως “σοβαρές” και οι 49 ως “μη σοβαρές”. Στη σελίδα 12 περιγράφονται επίσης “αποβολές”, “θάνατος του εμβρύου”, “περιορισμός της ανάπτυξης του εμβρύου”, ” πρόωρη γέννηση”, “πρόωρη ρήξη των μεμβρανών”, “νεογνικός θάνατος” και επιπλοκές σε 17/116 νεογέννητα που θήλασαν μετά τον “εμβολιασμό” της μητέρας. Άλλοι έχουν παρατηρήσει παρόμοιες επιπλοκές σε νεογέννητα μετά από ομαλές εγκυμοσύνες όπου οι έγκυες μητέρες είχαν λάβει τον “εμβολιασμό” COVID-19. Αυτό ΔΕΝ είχε παρατηρηθεί πριν από την εισαγωγή των “εμβολιασμών” COVID-19.

Ο Albert Benevides, ειδικός σε θέματα VAERS παγκοσμίως, καταγράφει τουλάχιστον έξι νεογνικούς θανάτους που συνέβησαν αφού οι μητέρες έλαβαν το “εμβόλιο” ενώ θήλαζαν. …. Επιπλοκές σε πρόσφατα “εμβολιασμένες” μητέρες των οποίων τα βρέφη που θήλαζαν υπέφεραν από ποικίλες επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της θρομβωτικής θρομβοπενικής πορφύρας και του σοβαρού “άτυπου συνδρόμου Kawasaki”. Τουλάχιστον ένας νεογνικός θάνατος πληροί τα κριτήρια Bradford-Hill για την πρόκληση ταχείας επιδείνωσης έως θανάτου μετά τον πρώτο θηλασμό σε νεοεμβολιασμένη μητέρα.

Υπάρχει εκτεταμένη τεκμηρίωση πιθανής απάτης, σκευωρίας και παραβιάσεων της RICO, η οποία έχει τεκμηριωθεί από πολλούς εμπειρογνώμονες. Μέσα σε μόλις 15 μήνες, υπήρξαν 1.366 δημοσιεύσεις με κριτές που τεκμηριώνουν σοβαρές επιπλοκές και θανάτους μετά τον εμβολιασμό. Αφήστε το να περάσει. Οι δημοσιεύσεις των ανεπιθύμητων ενεργειών του “εμβολίου” COVID-19 που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους μέσα σε μόλις 18 μήνες ξεπερνούν κατά πολύ τις δημοσιεύσεις ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ εμβολίων σε όλο τον κόσμο σε ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι αντίθετη με τη χρήση του “εμβολίου” COVID-19 στην εγκυμοσύνη και στις θηλάζουσες μητέρες και έχει παραμείνει αμετακίνητη σε αυτή τη θέση. Χρησιμοποιώντας μια κλασική τακτική, το UK.gov “έθαψε” κρυφά αυτή τη σύσταση μέσα σε μια θάλασσα άχρηστων πληροφοριών. Μια λαμπρή στρατηγική, καθώς ο ιστότοπος UK.gov αναφέρει άρνηση ευθύνης σε περίπτωση μελλοντικής δικαστικής διαμάχης. “Στο πλαίσιο της πρόβλεψης βάσει του κανονισμού 174, θεωρείται ότι στο παρόν στάδιο δεν υπάρχει ικανοποιητική βεβαιότητα σχετικά με την ασφαλή χρήση του εμβολίου σε έγκυες γυναίκες: Ωστόσο, η χρήση σε γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία θα μπορούσε να υποστηριχθεί υπό την προϋπόθεση ότι οι επαγγελματίες υγείας θα συμβουλεύονται να αποκλείουν γνωστή ή ύποπτη εγκυμοσύνη πριν από τον εμβολιασμό” (επαληθεύτηκε 11.8.2022 και 11.11.2022).

Αρκετοί ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες έχουν δημοσιεύσει σχετικά με τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του “εμβολίου” στην εγκυμοσύνη και στην έκθεση VAERS (εδώ, εδώ, εδώ και εδώ). Η πιο πρόσφατη δημοσίευσή μας τεκμηριώνει σαφείς ενδείξεις κινδύνου από την έκθεση VAERS, η οποία συγκρίνει τους εμβολιασμούς κατά της γρίπης τους τελευταίους 284 μήνες ως ομάδα ελέγχου με τους “εμβολιασμούς” COVID-19 σε μόλις 18 μήνες. Η αναλογική αναλογία αναφοράς (PRR) σε αυτή τη μελέτη υπερβαίνει κατά πολύ τη βαθμολογία κινδύνου 2 του CDC-FDA, ως εξής:

Αύξηση των εμμηνορροϊκών ανωμαλιών κατά 1192 φορές
-75-πλάσια αύξηση των αποβολών ( αυθόρμητες αποβολές)
-20πλάσια αύξηση των εμβρυϊκών δυσμορφιών
-16πλάσια αύξηση των εμβρυϊκών καρδιακών παθήσεων
-25-πλάσια αύξηση της αποτυχίας ανάπτυξης του εμβρύου
-16-πλάσια αύξηση του ολιγοϋδράμνιου (ανεπαρκές αμνιακό υγρό)
-24-πλάσια αύξηση της προεκλαμψίας
-38-πλάσια αύξηση των εμβρυϊκών θανάτων

Πάνω από 30 άλλες εντελώς ανεξάρτητες πηγές συμφωνούν με αυτά τα δεδομένα, ακόμη χειρότερα, συμφωνούν με τα στοιχεία του Albert Benevide ότι οι αρχές καταστέλλουν και χειραγωγούν τα δεδομένα VAERS για να μειώσουν την εμφανή εικόνα. Οι πηγές αυτές περιλαμβάνουν την Κίτρινη Κάρτα του Ηνωμένου Βασιλείου, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων EudraVigilance , τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας VigiAcces και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας.

Ο Thorp παραθέτει έναν αριθμό αναφορών που αφορούν θνησιγένειες και άλλα προβλήματα. Καταλήγει με την εξής σύνοψη:

Υπάρχουν τώρα δύο πρόσφατα δημοσιευμένα άρθρα που καταγράφουν άθικτο ψευδο-ουριδικό mRNA (pumRNA) από το “εμβόλιο” στο ανθρώπινο μητρικό γάλα, γεγονός που έχει εξαιρετικά ανησυχητικές επιπτώσεις, Jia Ming Low et al. και Alisa Kachikis et al. Πρόκειται για μια καταστροφή πρωτοφανών διαστάσεων. Έχω μελετήσει την τρομακτική μείωση των ποσοστών γεννήσεων σε χώρες σε όλο τον κόσμο μετά την εισαγωγή του “εμβολίου”. Το έγγραφο “COVID-19 και καπιταλισμός της καταστροφής – Μέρος Ι” σκιαγραφεί το σχέδιο του ιατρικο-βιομηχανικού συμπλέγματος για τη χειραγώγηση του συστήματος ώστε να παράγει έναν νέο δισεκατομμυριούχο από την πανδημία κάθε μέρα από το ξέσπασμα της επιδημίας (500+).

Ημερομηνία δημοσίευσης:11.11.2022
Με δεδομένα απο tkp.at

E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »