Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Αυτό που κατασκεύασαν, αυτό ήρθε. COVID ''Συναίνεση'':101

 Η κατάρρευση του αφηγήματος άρχισε.

Τον περασμένο μήνα, ο συνάδελφός μου, Paul Thacker, επισήμανε μια χιουμοριστική στατιστική ανωμαλία, ενώ παράλληλα ασκούσε εποικοδομητική κριτική σε έναν επιστήμονα που εμπλέκεται έντονα στην αντιφατική υπεράσπιση της φυσικής προέλευσης του ιού SARS-CoV-2. Συγκεκριμένα, επεσήμανε τη ραγδαία άνοδο στο κύρος της Angie Rasmussen στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία μέχρι πρόσφατα ήταν ιολόγος στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης:

Προτού καν κηρυχθεί η πανδημία ή προτού καν εισέλθει στη συνείδηση των περισσότερων Αμερικανών, η Rasmussen βγήκε από την αφάνεια χάρη στην εκθετική αύξηση του αριθμού των οπαδών της στο twitter και σε μια σειρά πρώιμων εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης ως ειδικός επί του θέματος, καθώς ο κόσμος αφυπνίστηκε από την απειλή της εξάπλωσης ενός νέου κοροναϊού στο Wuhan της Κίνας. 

Οι  Prometheans μπορούν πιθανώς να μαντέψουν τι συνέβη στη συνέχεια - αποφάσισα να ψάξω λίγο για να δω τι άλλες παραδοξότητες θα μπορούσαν να εμφανιστούν, σύμφωνα με την τεράστια συλλογή μου από δεδομένα και

αναλύσεις λογοκρισίας που περιμένουν μια κριτική επιτροπή για να τις μοιραστούν.

Spoiler Alert:

Βρήκα περαιτέρω στοιχεία...

-Έχω μερικά ακραία ψήγματα για σένα, Paul-

Στις αρχές του 2020, επιλεγμένοι λογαριασμοί στο Twitter ενισχύθηκαν τόσο πολύ, τόσο γρήγορα, ώστε η σφαίρα του Twitter κατακλύστηκε από υποστηρικτές μιας συγκεκριμένης αφήγησης για την προέλευση του COVID. Αυτή η δραστηριότητα ήταν τόσο μεγάλη και τόσο κραυγαλέα που κυριολεκτικά διάλεξα τα πρώτα ονόματα που μου ήρθαν στο μυαλό και ...


Αρχικά έλεγξα τον Trevor Bedford, του οποίου η μαχητική καταστολή της συζήτησης γύρω από το έγγραφο των Pradhan et al - την επομένη της πρώτης ανάρτησής του στο bioRxiv. Αυτό ήταν απίστευτα ανειλικρινές, διότι την ίδια ημέρα [31/1/2020], ο Bill Gallaher δημοσίευσε το δικό του βιβλίο 80 σελίδων στο virological.org, το οποίο υπογράμμιζε την υψηλή ομολογία [ομοιότητα] μεταξύ του συμπλέγματος env/gag του HIV και της πρωτεΐνης SARS-CoV-2 spike. 

Περαιτέρω, το Αρχείο Διαδικτύου δείχνει ότι ο Bedford ήταν ενεργός σε αυτόν τον πίνακα μηνυμάτων κατά τη διάρκεια των δύο ημερών μετά την πρώτη αναφορά του Gallaher στη θέση διάσπασης της φουρίνης [FCS] στις 29/1/2020, και δεν θα μπορούσε να ΜΗΝ γνωρίζει για τη σημασία της PRRA [ή οποιασδήποτε CS] στη διασταύρωση S1/S2.

Αυτό που γνωρίζω τώρα είναι ότι κάποιος φαίνεται να ήταν ευγνώμων για τις προσπάθειες του Bedford, διότι την ίδια στιγμή, οι αριθμοί των οπαδών του άρχισαν απροσδόκητα να εκρήγνυνται:


Ωστόσο, ο Bedford δεν ήταν ο μόνος. Προφανώς, όποιος ενίσχυσε την εμβέλειά του έδωσε ταυτόχρονα μικρά σπρωξίματα σε αρκετούς ιολόγους της περιοχής της Νέας Υόρκης, όπως ο Florian Krammer:

Τόσο η Angie Rasmussen [όπως αναφέρθηκε προηγουμένως] όσο και ο Vincent Racaniello προσχώρησαν στο πάρτι από την Κολούμπια. 

Καθώς συνέχισα να εξετάζω άλλους επιστήμονες μέσα σε συγκεκριμένους κύκλους, έγινε σαφές ότι υπήρχε μια συστηματική ανάδειξη ορισμένων φωνών που ξεκίνησε ακόμη και πριν την COVID-19 ονομαστεί COVID-19:

Για να καταδείξω την κλίμακα αυτής της ενίσχυσης, πρόσθεσα με κόκκινο χρώμα το συνδυασμένο followership του DRASTIC [το DRASTIC, φυσικά, είναι η ομάδα επιστημόνων και ερευνητών που διερευνούν την προέλευση του ιού SARS-CoV-2, στην οποία συμμετέχω από τον Φεβρουάριο του 2021].

Αν και τα μέλη μας έχουν ελαφρώς προσαρμοστεί κατά καιρούς, η κόκκινη γραμμή αντιπροσωπεύει το σύνολο των περίπου 20 μελών. Τους τελευταίους 12 μήνες, υπήρξαν μερικές περίοδοι εκθετικής ανάπτυξης που ακολουθήθηκαν από εμφανή απο-ενίσχυση των προφίλ και του περιεχομένου των μελών μας [και ναι, το παρακολουθώ και αυτό]. Το αφιέρωμα του Γκλεν Μπεκ που συνέγραψα για το BlazeTV κατάφερε να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο προβολές για τη μη συνδρομητική του έκδοση στο YouTube, παρά το γεγονός ότι δεν περιλαμβάνεται στα αναπτυσσόμενα αποτελέσματα αναζήτησης όταν προσπαθείτε να το αναζητήσετε σε αυτή την πλατφόρμα:


Προφανώς υπάρχει μια δίψα για την αλήθεια, και προφανώς υπάρχει μια επιλογή από συμφέροντα που επιθυμούν να εμποδίσουν την ανάδειξη αυτής της αλήθειας. Το πρόβλημα με αυτή τη λογοκρισία είναι ότι έχει κόστος - υπάρχει ένα τίμημα που πληρώνουμε για τα πράγματα που μας κρύβουν - και αυτό το κόστος γίνεται όλο και πιο εμφανές κάθε μέρα που περνάει.

Πάρτε, για παράδειγμα, την ύπαρξη της FCS (Furin Cleavage Site) μέσα στην πρωτεΐνη spike του ιού SARS-CoV-2. 

Σε σύγκριση με άλλους συναφείς με τον SARS κορονοϊούς (SARSr-CoVs), ο SARS-CoV-2 διαθέτει μια μοναδική θέση διάσπασης φουρίνης (FCS) στην ακίδα του. 

Η συμμορία των επιστημόνων με επικεφαλής τους Anothony Fauci [ΗΠΑ] & Jeremy Farrar [Ηνωμένο Βασίλειο] απέκρυψε σκόπιμα την ενημέρωση για την ύπαρξη της FCS στα τέλη Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2020, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι ο FCS ήταν το κύριο χαρακτηριστικό που έκανε τον SARS-CoV-2 έναν ιό πανδημικού επιπέδου:

Η απόκρυψη της θέσης διάσπασης φουρίνης FCS σήμαινε ότι δεν προειδοποιούσαν τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για τον υψηλό κίνδυνο μετάδοσης, σε μια εποχή που μια τέτοια πληροφόρηση θα μπορούσε να μειώσει δραστικά την κλίμακα και την ταχύτητα ανάπτυξης της πανδημίας.

Η πρόσφατη δημοσίευσή μου στο ResearchGate, 

Ο μύθος του τυφλού ωρολογοποιού

συγκεντρώνει τα στοιχεία που δείχνουν πώς η στοχευμένη καταστολή δύο χαρακτηριστικών από τον Fauci - της FCS και των ενθεμάτων HIV - επηρέασε άμεσα τόσο την πρώιμη πορεία της πανδημίας [η FCS] όσο και τον σημερινό μας αγώνα κατά του "μακρού COVID" [τα ένθετα HIV]. 
Στην πραγματικότητα, η πίεση για την απόκρυψη αυτής της σύνδεσης συνεχίζεται, καθώς το NIH εξακολουθεί να αρνείται να χρηματοδοτήσει την έρευνα σχετικά με την αιτία και τις εκδηλώσεις του "μακρού COVID", και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί.

Τα ερωτήματα που πρέπει να θέσει ο καθένας στον εαυτό του είναι:

-Γιατί κάποιος θα προσπαθούσε να κρύψει τα πιο μολυσματικά & παθογόνα στοιχεία του ιού;

-Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί ότι τέτοιες ενέργειες είναι δικαιολογημένες;

-Τι θα μπορούσε να είναι τόσο καταδικαστικό ώστε να δικαιολογεί την προβολή τυχαίων ιολόγων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε επίπεδα Joe Rogan, προκειμένου να ελεγχθεί η αφήγηση σχετικά με την προέλευση ενός πανδημικού ιού;

-Γιατί το NIH αγνοεί επί μακρόν το COVID, όταν γιατροί όλων των πολιτικών πεποιθήσεων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους του;

Θα αφήσω αυτά τα ερωτήματα ως ρητορικά - άλλωστε, αν δεν το κάνω, θα λογοκριθεί και αυτό το άρθρο.

~Rixey

πηγή 

https://prometheusshrugged.substack.com/p/covid-consensuship-101-if-you-fabricate

Σχετικά

Απόλυτη απόδειξη: Οι ακολουθίες Gp-120 αποδεικνύουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι η "COVID-19" ήταν κατασκευασμένη

Η Moderna έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας την γονιδιακή ακολουθία της ακίδας του SARS-CoV2 το 2018;

Κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για τον ισχυρισμό ότι ο ιός αναπτύχθηκε φυσικά.

Χιμαιρικός κορονοιός του 2015, πόσο μοιάζει με αυτόν που κυκλοφορεί;

1 σχόλιο:

  1. Τα εμβόλια covid σχεδιάστηκαν να εισχωρούν σε κάθε σημείο του σώματος.
    Ακούστε τι λέει ο γιατρός

    https://rumble.com/v1rkml4–covid-.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »