Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

«Επικίνδυνη κυβέρνηση στην πιο κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο»-Ν.Καραχάλιος

 Ο Νίκος Καραχάλιος είναι επικεφαλής του Forum 2020, ,στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, επικοινωνιολόγος ,άριστος γνώστης των δημοσκοπήσεων στέλεχος της ΝΔ και ακόμη μέλος του κόμματος ασκεί δριμύτατη κριτική στον πρωθυπουργό. Κριτική που ξεκινά από την εποχή που εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ! 

 Δεν το κάνει πρώτη φορά . Η παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε «αντισυστημικά» μέσα ενημέρωσης έχει γίνει αισθητή εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τα όσα λέει για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς και στα εθνικά θέματα είναι πολύ «βαριά». Ουδείς τον έχει διαψεύσει και δεν τον έχουν καν διαγράψει από το κόμμα της ΝΔ. 

 Ο κ.Καραχάλιος μιλά για τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν στον Βόσπορο, θεωρεί αδιανόητο να πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι δις για όπλα που δεν θα είναι έτοιμα προς χρήση αν κλιμακωθεί η ένταση με την Τουρκία και την ίδια ώρα να γίνεται ,όπως λέει , αποστρατιωτικοποίηση των νησιών! 

 Αναφέρεται στις παρακολουθήσεις , στην έλλειψη δημοκρατικότητας στη χώρα. «Έχουμε πολιτειακή αλλαγή» υποστηρίζει. 

 Δηλώνει ότι ανησυχεί γιατί «έχουμε τον πιο πορβληματικό πρωθυπουργό σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή όχι μόνο για τη χώρα, αλλά για τον κόσμο ολόκληρο». 

 Αποδομεί με στοιχεία τις δημοσκοπήσεις, τις οποίες γνωρίζει πολύ καλά. Αναφέρεται στο «σύστημα Μαξίμου» και στη σχέση του με τα μέσα ενημέρωσης. 

 Μιλά για τις υποθέσεις Πάτση,Λιγνάδη και για το θέμα της 12χρονης κάνοντας λόγο για συγκάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ