Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Ηρθε η ώρα να πέσουν βαρειές «καμπάνες» για την Pfizer;

Από την αρχή της εφαρμογής των «εμβολίων», εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν η ταχύτητα με την οποία, Pfizer ανακοίνωσε την κατασκευή της «σωτηρίας» της ανθρωπότητας από τον SARScov2. Οι ανησυχίες αφορούσαν κυρίως την έλλειψη δοκιμαστικών ελέγχων και ειδικότερα της φάσεως 3. Κι αυτό ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε αργότερα από τα έγγραφα της ίδιας της εταιρείας.

Κυκλοφόρησε και επιβλήθηκε ένα φαρμακευτικό παρασκεύασμα, το οποίο ήταν άγνωστο τι παρενέργειες θα μπορούσε να έχει. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα, όπου ο αριθμός των παρενεργειών ολοένα κι αυξάνεται. Παράλληλα όμως αυξάνεται και ο αριθμός των θανάτων εξ αιτίας του «εμβολίου».

Πριν λίγους μήνες, προκειμένου η αυστραλιανή κυβέρνηση να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί με αυτά τα σκευάσματα, υποσχέθηκε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν παρενέργειες που δε συμπεριλαμβάνονται στην λίστα με το «ακαταδίωκτο» που είχε εκδόσει. Οπως μας αναφέρει ο

συνεργάτης του ιστολογίου Πύρινος Λόγιος, αυτό προκάλεσε έμφραγμα στο κράτος, καθώς οι απαιτήσεις αποζημίωσης όχι απλά πήραν τον ανήφορο, αλλά δε λένε να σταματήσουν. Σαν αποτέλεσμα, φαίνεται πως η αυστραλιανή κυβέρνηση καταφεύγει στη δικαιοσύνη μηνύοντας την Pfizer για απόκρυψη παρενεργειών.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο Νότιο Ημισφαίριο του πλανήτη, στο Βόρειο Ημισφαίριο, οι Vancouver Times εξέδωσαν ένα άρθρο το οποίο υπογράφει ο Trevor Lloyd Jones και σύμφωνα με το οποίο ο αντιπρόεδρος της Pfizer Rady Johnson φέρεται να έχει συλληφθεί για απάτη. Την είδηση, την ανέβασε ο αρθρογράφος και στο λογαριασμό του στο Twitter.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

Ο Ράντι Τζόνσον, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pfizer, συνελήφθη στο σπίτι του και κατηγορήθηκε από ομοσπονδιακούς πράκτορες για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Τέθηκε υπό κράτηση και αναμένει ακρόαση για την καταβολή εγγύησης. Αυτό συμβαίνει καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα 1.000 απόρρητα έγγραφα της Pfizer, τα οποία δείχνουν τους πραγματικούς κινδύνους του πειραματικού εμβολίου.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, η συγκεκριμένη είδηση μπήκε σε διαδικασία φίμωσης, καθώς ένας δικαστής ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί. Το άρθρο αναφέρει:

Ένας δικαστής χορήγησε απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μέσα ενημέρωσης κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του Ράντι και η Google καταστέλλει τα αποτελέσματα αναζήτησης. Οι ελεγκτές γεγονότων και οι λογοκριτές της Μεγάλης Τεχνολογίας εργάζονται υπερωρίες για να λογοκρίνουν αυτό το άρθρο. Ο Rady αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη αν καταδικαστεί.

Το ότι η Pfizer είχε αποκρύψει στοιχεία, είναι κάτι που ήταν αναμενόμενο. Δε νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να πιστεύει ότι ένα μέλος της Big Pharma αποτελείται από αγίους που αγχώνονται να σώσουν την ανθρωπότητα. Κάθε άλλο! Ολοι οι νοήμονες γνωρίζουμε ότι η ανθρωπότητα αποτελεί το πειραματόζωο της Big Pharma και πως τα «εμβόλια» για τον covid-19 το αποδεικνύουν με τον πιο ευάλωτο τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι το εξής: γιατί συνελήφθη ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Pfizer μόνο κι όχι και ο διευθύνων σύμβουλος Αλμπέρ Μπουρλά; Γιατί όχι και οι διευθυντές της Biontech; Θέλουν να μας πουν ότι η Moderna, η Astra Zeneca κι η Johnson & Johnson είναι αθώες περιστερές;

Αν όντως αρχίζει δίωξη κατά της Pfizer, καλώς να ορίσει! Απολαμβάνει της πλήρους στήριξής μας καθώς δικαιώνει όλα όσα το αποκαλούμενο «αντιεμβολιαστικό κίνημα» φωνάζει τόσους μήνες, παρά τον χλευασμό και τις διώξεις που έχει υποστεί.

Από την άλλη όμως, αν ο Rady Johnson αποτελεί ένα εξιλαστήριο θύμα ώστε να φορτωθούν όλα τα βάρη πάνω του και να την «βγάλουν λάδι» όλοι οι υπόλοιποι (συμπεριλαμβάνω εταιρείες, κυβερνήσεις, επιτροπές και «ειδικούς») τότε έχουμε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Κι αυτό διότι όλοι είναι συνυπεύθυνοι. Και στην Ελλάδα, η ευθύνη βαραίνει το Μητσοτάκη κυρίως, το Χαρδαλιά, τον Κικίλια, τον Πλεύρη, τον Τσιόδρα, την Παγώνη, το Βασιλακόπουλο, τον Μαγιορκίνη κι όλους τους «ειδικούς» που μας πρήζουν τα συκώτια στα παράθυρα των καναλιών.

Εννοείται ότι η ευθύνη βαραίνει εξ ίσου τα συστημικά ΜΜΕ, τους ιδιοκτήτες τους, τους αρχισυντάκτες τους, τους υπευθύνους ειδήσεων και τους δημοσιογράφους. ΟΛΟΙ τους είναι συνυπεύθυνοι κι εδώ δεν υπάρχει το «δε γνώριζα». Οταν δε γνωρίζεις, δε μιλάς. Απλά πράγματα!

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »