Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ παρατείνει τη χρήση του Covid Pass έως τον Ιούνιο του 2023

Η ελευθερία είναι υποχρεωτική
Εισαγωγή από Οι Μάσκες Πέφτουν

Το ευρωκοινοβούλιο βάζει περιορισμούς στις μετακινήσεις και ευθέως μας κοροϊδεύει πουλώντας τρέλα και ασυναρτησία:

«Η ΕΕ επιχειρηματολογεί με το “δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία”. Το εργαλείο παρακολούθησης προορίζεται να καταστήσει τα ταξίδια δυνατά “ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19”. Σύμφωνα με τη λογική της Επιτροπής, τα νέα ψηφιακά έγγραφα διασφαλίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία.»

Δηλαδή η μη ελεύθερη κυκλοφορία είναι υπέρ της ελεύθερης κυκλοφορίας.

Οι περιορισμοί εξασφαλίζουν την μελλοντική μας ελευθερία, διότι η πρόληψη τώρα που δεν υπάρχει πλέον πανδημία είναι πολύ σοβαρό μέλημα του ευρωκοινοβουλίου, τόσο πολύ σοβαρό, ώστε οι εμβολιασμένοι που είναι εξ ίσου ή περισσότερο πιθανό ως προς τους ανεμβολίαστους να βγουν θετικοί σε ένα τεστ, απαλλάσσονται από την υποχρέωση για τεστ, σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους!

Στην διάρκεια της πανδημίας οι περιορισμοί στην μετακίνηση είναι «αυτονοήτως» αναγκαίοι. Όταν αυτή έχει λήξει είναι προληπτικά αναγκαίοι. Όταν θα έρθει η επόμενη σκηνοθετημένη πανδημία θα ξαναγίνουν «αυτονοήτως» αναγκαίοι, και στο επόμενο μεσοδιάστημα μέχρι την τρίτη επόμενη πανδημία πάλι προληπτικά αναγκαίοι, ενώ σε σύντομο διάστημα και με συνοπτικές διαδικασίες, τα ψηφιακά πράσινα διαβατήρια-πιστοποιητικά θα αφορούν το σύνολο των εμβολίων, που θα γίνουν και αυτά νέας (ανεξέλεγκτης) γονιδιακής τεχνολογίας. Εν ολίγοις, όλα θα είναι αναγκαία στο διηνεκές, υπέρ της μετά το διηνεκές ελευθερίας.

Είναι διεθνής η συμμορία με το ευρωπαϊκό της παράρτημα. Αυτό θα είναι το μέλλον μας. Υπεράνω όλων η υγειονομική «ασφάλεια», η ψηφιακή, κλιματική, ενεργειακή, διατροφική, γεωργική, αντιτρομοκρατική, αντιρατσιστική, δημοκρατική «ασφάλεια».

Όσοι έχουν καταντήσει λειτουργικώς ηλίθια (οιονεί ηλίθια) προβατοειδή, που συμφωνούν με αυτήν την «ασφάλεια», να κουνηθούν πέρα δώθε για να ακουστεί το κουδούνι που τους έχουν κρεμάσει στον λαιμό.

***

Το Κοινοβούλιο της ΕΕ ενέκρινε την παράταση του πιστοποιητικού Covid(“Πράσινο διαβατήριο”). Το καθεστώς θα έληγε στα τέλη Ιουνίου. Τώρα θα παραταθεί για ένα ακόμη έτος.

Το “πράσινο διαβατήριο”, ο κωδικός QR, ο οποίος απαιτείται για τη διέλευση των συνόρων εντός της ΕΕ και υποδεικνύει την κατάσταση εμβολιασμού, test ή ανάρρωσης, παρατάθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ένα ακόμη έτος. Η Επιτροπή είχε προτείνει τον Φεβρουάριο να παραταθεί το εργαλείο παρακολούθησης, διαφορετικά θα έληγε στα τέλη Ιουνίου 2022. Η γνώμη 385191 Ευρωπαίων πολιτών που υπέβαλαν σχόλια και δήλωσαν ανοιχτά την αντίθεσή τους με αυτό το σχέδιο, απλά αγνοήθηκε.

Το πιστοποιητικό παραμένει

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το σχέδιο. Το νομικό πλαίσιο για το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID της ΕΕ θα παραταθεί έτσι για ένα ακόμη έτος. Η ΕΕ επιχειρηματολογεί με το “δικαίωμα στην ελεύθερη κυκλοφορία”. Το εργαλείο παρακολούθησης προορίζεται να καταστήσει τα ταξίδια δυνατά “ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πανδημίας COVID 19”. Σύμφωνα με τη λογική της Επιτροπής, τα νέα ψηφιακά έγγραφα διασφαλίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία.

Τώρα θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις με τα κράτη μέλη για την επέκταση του “συστήματος ψηφιακού πιστοποιητικού COVID της ΕΕ (EUDCC)“. Υπήρξε συντριπτική πλειοψηφία δύο τρίτων στο Κοινοβούλιο υπέρ της παράτασης του πιστοποιητικού Covid. Οι διαπραγματεύσεις θα

αρχίσουν αμέσως. Από τον Ιούλιο και μετά, θέλουν επίσης να εκδίδουν πιστοποιητικά για τα test που βασίζονται σε νέα “test ανάλυσης αντιγόνου”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Έξοδα και ενστάσεις

Οι ευρωβουλευτές τροποποίησαν τις ισχύουσες προτάσεις προκειμένου να τονίσουν ότι τα κράτη μέλη θα πρέπει να αποφύγουν πρόσθετους περιορισμούς στην ελεύθερη κυκλοφορία των κατόχων του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού, εκτός εάν αυτοί είναι απολύτως αναγκαίοι. Εάν απαιτούνται περιορισμοί, θα πρέπει να είναι περιορισμένοι και αναλογικοί, με βάση τις πλέον πρόσφατες επιστημονικές συμβουλές του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) και της Επιτροπής Υγειονομικής Ασφάλειας της ΕΕ.

Επίσης, ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να αξιολογήσει ύστερα από έξι μήνες εάν το καθεστώς του EUDCC είναι ακόμη αναγκαίο και αναλογικό. Οι ευρωβουλευτές επιθυμούν να είναι όσο το δυνατόν συντομότερη η περίοδος εφαρμογής του κανονισμού και να καταργηθεί μόλις η επιδημιολογική κατάσταση το επιτρέπει.

Υπήρξαν σχεδόν 400 χιλιάδες ενστάσεις από πολίτες της ΕΕ κατά της πρότασης της Επιτροπής της ΕΕ. Ωστόσο, μάλλον δεν έπεισαν το Κοινοβούλιο. Η Επιτροπή αναμένει περίπου 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε πρόσθετες δαπάνες για τον προϋπολογισμό το 2022 και το 2023. Μόνο για το 2023 έχουν ήδη προϋπολογιστεί περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στη Δυτική Ευρώπη, ένα “πράσινο διαβατήριο” εξακολουθεί να απαιτείται για την είσοδο σε όλες σχεδόν τις χώρες. Εξαίρεση αποτελούν οι Κάτω Χώρες και η Ελβετία. Το πώς ακριβώς ελέγχεται αυτός ο νόμος στις διάφορες χώρες είναι ένα άλλο θέμα. Πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης επιτρέπουν επί του παρόντος την είσοδο χωρίς “πράσινο διαβατήριο”. Το καθεστώς QR, το οποίο έχει καθιερωθεί στην ΕΕ από τον Ιούλιο του 2022, θα συνεχιστεί ωστόσο προς το παρόν. Μόλις στα τέλη Απριλίου η ΕΕ ανακοίνωσε την πρόθεσή της να τερματίσει την “έκτακτη ανάγκη”, αλλά το πιστοποιητικό θα παραμείνει.

E.Y.E

Επιστήμονες για την Υγεία και την Ελευθερία

1 σχόλιο:

  1. Ο Fauci, ο Collins και άλλοι στο NIH δέχτηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε μυστικές πληρωμές πριν από την πανδημία

    https://naturalnews.com/2022-05-11-fauci-collins-nih-accepted-secret-payments-plandemic.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ