Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΩΜΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ από Γερμανίδα πολιτικό: «Δεν βλέπετε ότι περισσότερο πληττόμαστε εμείς από τις κυρώσεις, παρά ο Πούτιν;;;»

«Ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Όπως με την κορωνοχούντα, έτσι και τώρα υπάρχουν αντιπολιτευόμενοι στο εξωτερικό που φωνάζουν μόλις βλέπουν τα κακώς κείμενα, εν αντιθέσει με τα ελληνικά κόμματα που λένε ΟΛΑ ΜΑΖΙ “ναι”.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της αντιπροέδρου του κόμματος “Η Αριστερά”, Sahra Wagenknecht, η οποία σε ομιλία της στο γερμανικό Κοινοβούλιο επιτέθηκε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για τα αυτοκτονικά μέτρα που στρέφονται (υποτίθεται) κατά της Ρωσίας.

Είναι η ίδια που κατά την προσφυγική κρίση του 2016 είχε δεχθεί επίθεση από ακτιβιστές καθώς υποστήριξε ανοικτά ότι “υπάρχουν όρια στην υποδοχή και ενσωμάτωση ξένων πληθυσμών στη Γερμανία”.

Απευθυνόμενη προσωπικά στον καγκελάριο Όλαφ Σολτς αλλά και την ΥΠΕΞ, Αναλένα Μπέρμποκ, είπε τα εξής:

«Δεν βλέπετε ότι η πολιτική των κυρώσεων μας βλάπτει περισσότερο από τον Πούτιν; Είναι καιρός να σκεφτούμε γιατί συμβαίνει αυτό. Η Ρωσία έχει την ευκαιρία να πουλήσει την ενέργειά της σε κάποιον άλλο, επειδή το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου δεν υποστηρίζει τις κυρώσεις σας. Η Γερμανία θα χάσει σημαντικούς κλάδους της βιομηχανίας εάν η χώρα ακολουθήσει την πορεία της κυρίας Μπέρμποκ. Κύριε Καγκελάριε, αφήστε τα πράσινα παιχνίδια σας ήδη και ασχοληθείτε με τα πραγματικά προβλήματα των ανθρώπων στη χώρα σας!».

Οι δηλώσεις της αυτές, που κανείς Έλληνας πολιτικός σήμερα δεν θα τολμούσε να πει δημόσια, έρχονται μετά από τις πρωτοφανείς συστάσεις του Βερολίνου προς τους Γερμανούς πολίτες για στοκάρισμα τροφίμων και δραματική μείωση της κατανάλωσης σε καύσιμα.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ μας λέει ότι η πολιτική για την πανδημία πρέπει να είναι και πολιτική για το κλίμα… έρχονται κλιματικά lockdown

    https://twitter.com/Resist_05/status/1525972379637514241

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »