Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Νέα έρευνα για την αύξηση των θανάτων νεογέννητων μωρών στη Σκωτία

 

«Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα μετά την αύξηση των θανάτων στα νεογέννητα στη Σκωτία, που καταγράφηκε για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες.

Τουλάχιστον 18 μωρά μέσα σε τέσσερις εβδομάδες πέθαναν τον Μάρτιο, ένα ποσοστό 4,6 θανάτων στις χίλιες γεννήσεις.

Τα ποσοστά θανάτων των νεογνών διαφέρουν από μήνα σε μήνα, αλλά η αύξηση είναι μεγαλύτερη της αναμενόμενης από μια τυχαία παράμετρο.

Τα περιστατικά αυτά έρχονται μετά από τουλάχιστον 21 θανάτους νεογνών που πέθαναν τον Σεπτέμβριο σε ηλικία κάτω των τεσσάρων εβδομάδων, ένα ποσοστό 4,9 θανάτων στις 1000 γεννήσεις.

Προκαταρκτική εξέταση που έγινε, κατέδειξε ότι η αύξηση στους θανάτους δεν οφειλόταν στην Covid-19».

1 σχόλιο:

  1. ΟΗΕ-UNICEF
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ????????????
    ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙA Π@Π@Ρ@A ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ .
    https://www.facebook.com/nikosdimitropoulakis/videos/501122478454970

    Τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) -είναι ένας διεθνής οργανισμός που ιδρύθηκε το 1945 αμέσως μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

    https://unric.org/el/%CF%84%CE%B1-%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%AC/
    ---------------
    UNICEF
    ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ/ΓΕΝΕΥΗ/ΑΘΗΝΑ, 20 Νοεμβρίου 2020 – Tην Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού επέλεξαν η UNICEF και η Κυβέρνηση της Ελλάδας για να ανακοινώνουν την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα

    https://www.unicef.org/greece/%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CF%85/h-unicef-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AF%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1
    ----
    Η εντολή της UNICEF αποτελεί μέρος της ευρύτερης αποστολής των Ηνωμένων Εθνών . Τα Ηνωμένα Έθνη ιδρύθηκαν το 1945. Σήμερα ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών αποτελείται από 193 κράτη μέλη. Η αποστολή και το έργο των Ηνωμένων Εθνών καθοδηγούνται από τους σκοπούς και τις αρχές που περιέχονται στην ιδρυτική του Χάρτα . Το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, επίσης γνωστό ανεπίσημα και ως «οικογένεια των Ηνωμένων Εθνών», αποτελείται από τον ίδιο τον ΟΗΕ και πολλά προγράμματα, ταμεία και εξειδικευμένους οργανισμούς, όλα με τη δική τους ηγεσία και οικονομικό προϋπολογισμό (WHO, UNESCO, UNICEF, UNHCR, ILO, UNEP, IOM, κ.λ.π.).
    Η UNICEF αντιπροσωπεύει το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά και εργάζεται επί του παρόντος σε 190 χώρες και περιοχές για την προστασία της ζωής των παιδιών, την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και να τα βοηθήσει να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους, από την παιδική ηλικία έως την εφηβεία.

    https://www.unicef.org/greece/%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%BC%CE%B1%CF%82

    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »