Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Θα καταπιούν αυτό το «συκωτίσιο λουκάνικο» στο Βερολίνο;

 Της Ιωάννας Υψηλάντη

"Προσβεβλημένο σαλάμι συκωτιού" αποκάλεσε τον Καγκελάριο της Γερμανίας Ολαφ Σόλτς, ο... πρέσβης της Ουκρανίας στην Γερμανία, Αντρέι Μέλνικ, σύμφωνα με το Ντερ Σπίγκελ.
Αιτία, η άρνηση του Σολτς να επισκεφτεί την Ουκρανία, λόγω της προσβολής που υπέστη ο Πρόεδρος της χώρας, στον οποίο απαγορεύτηκε η είσοδος, στην Ουκρανία.

Άλλη μία σαφής απόδειξη του αξιολύπητου ρόλου που παίζει τώρα η Γερμανία υπό τον Scholz, ο οποίος εξακολουθεί να στέλνει βαρύ οπλισμό, στους Ουκρανούς.
Οι ολοκληρωμένες αμερικανικές μαριονέτες του ΟυκροΡάιχ έχουν την πολυτέλεια να προσβάλλουν ανοιχτά πρώτα τον Πρόεδρο και μετά τον Καγκελάριο της Γερμανίας.
Πολύ  πρόσφατα, μόλις πριν από ένα χρόνο, γίνονταν συζητήσεις, στην ΕΕ, για το πώς η γαλλογερμανική συμμαχία θα οδηγούσε την Ευρώπη σε μεγαλύτερη αυτοδιάθεση.
Αναρωτιέμαι αν θα καταπιούν αυτό το «συκωτίσιο λουκάνικο» στο Βερολίνο.😂😂😂

2 σχόλια:

  1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Το πιο βρωμικο σχεδιο ! Ιλλουμινατι, οι ιδρυτες του κομμουνισμου κ του φασισμου
    «Το σχέδιο για μία Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με κανένα άλλο τρόπο παρά με τις μυστικές εταιρίες, οι οποίες σταδιακά και σιωπηρά θα κατακτήσουν την κυβέρνηση των πολιτειών και θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα τους για τους δικούς τους στόχους». Άνταμ Βαϊσχάουπτ

    https://zaharakis.blogspot.com/2016/05/blog-post_26.html?m=1
    .............
    Η επανίδρυση των Illuminati (cabal ) από τον Myron Fagan (Gr subs)

    https://www.brighteon.com/5a00d09d-3806-4aa1-9631-c8d2ede8718b

    ==============
    Μία καταπληκτική ανάλυση αξίζει τον χρόνο που θα κάνετε για να το διαβάσετε...

    «Πως οι Ευρωπαίοι πέφτουν πάντα στην παγίδα των Αγγλοσαξόνων.»

    Για να στηθεί μια φάκα για ποντίκια χρειάζεται ένα τυράκι.
    Για να στηθεί μια πολιτική φάκα χρειάζεται ένας χρήσιμος ηλίθιος.
    Θα ξεκινήσω από τη δεκαετία του 1950 για να κατανοήσουμε πως παίζεται το παιχνίδι.

    https://zaharakis.blogspot.com/2022/03/blog-post.html?m=1


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »