Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Ότι κρύβουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ! Ουκρανία, βιολογικά όπλα, φαρμακοβιομηχανίες Big Pharma...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δεν θα μπορέσουν να ψεύδονται αιωνίως.
Θα πρέπει αργά ή γρήγορα να λογοδοτήσουν στη... λογική με λογική,
στις ιδέες με ιδέες, στο συναίσθημα με συναίσθημα.
Και τότε θα σιωπήσουν: το κάστρο των εκβιασμών τους.
της βίας και των ψεμάτων θα καταρρεύσει»
Pier Paolo Pasolini

Τι κρύβεται πίσω από το μίσος των ΗΠΑ και της αποικίας τους, την Ευρωπαϊκή Ένωση, απέναντι στη Ρωσία και την επιχείρηση Αποναζιστικοποίησης;

Η στήριξη του κοκαϊνομανή κωμικού, η προπαγάνδα για τον Ρωσικό ιμπεριαλισμό, τα υπερκέρδη των ΗΠΑ κι η φτωχοποίηση των ευρωπαϊκών λαών, η ακρίβεια, η εξαθλίωση... αποδίδονται στον δικτάτορα Πούτιν, για να κρύψουν τα σατανικά τους σχέδια.

Κι ενώ μόλις το 18% του πλανήτη, δηλαδή ΜΟΝΟΝ οι χώρες-δορυφόροι των ΗΠΑ, διαθέτοντας την αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία και την Νατοϊκή ευρωπαϊκή αριστερά, που

προβάλλει τον Ρώσικο ιμπεριαλισμό, μιλούν για ρωσική εισβολή, πόλεμο εναντίον των αγωνιστών των ναζιστικών ταγμάτων Αζόφ... η αλήθεια προκαλεί δέος και τρόμο: Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά!

Ποιος τηλεοπτικός σταθμός, ή αργυρώνητη δημοσιογραφική τσούλα θα αναδείξει τι κρύβεται πίσω από το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς και τις "δημοκρατικές" ευαισθησίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης των ιατρικών επισκεπτών Big Pharma;

Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας
«Οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος είναι οι ιδεολόγοι-εμπνευστές των στρατιωτικών βιολογικών πόρων των ΗΠΑ στην Ουκρανία.
◽️ Κεφάλαια μέσω ΜΚΟ που ελέγχονται από την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος έχουν προσελκυστεί για τη χρηματοδότηση έρευνας με κρατικές εγγυήσεις, συμπεριλαμβανομένων των επενδυτικών κεφαλαίων των Κλίντον, Ροκφέλερ, Σόρος, Μπάιντεν.


◽️ Μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες εμπλέκονται σε αυτό το πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων των Pfizer, Moderna, Merck και Gilead, μιας στρατιωτικής θυγατρικής των ΗΠΑ.


◽️ Αμερικανοί ειδικοί εργάζονται στη δοκιμασία νέων φαρμάκων που παρακάμπτουν τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας.


◽️ Η συμμετοχή ελεγχόμενων μη κυβερνητικών οργανώσεων και οργανώσεων βιοτεχνολογίας, καθώς και η αύξηση των εσόδων τους, επιτρέπει στους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος να λαμβάνουν πρόσθετα οικονομικά έσοδα για προεκλογικές εκστρατείες και να κρύβουν τη διανομή τους.
»



 

«(...) Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία. Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση ως αναπόσπαστο πλανητικό φαινόμενο. Είναι μια αντιπαράθεση σε όλα τα επίπεδα -γεωπολιτικό και ιδεολογικό.
Η Ρωσία απορρίπτει τα πάντα στην παγκοσμιοποίηση: τη μονοπολικότητα, τον ατλαντισμό, από τη μια, και τον φιλελευθερισμό, την αντί-παράδοση, την τεχνοκρατία, τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Grande Reset) με μια λέξη, από την άλλη... Είναι σαφές ότι όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες αποτελούν μέρος της ατλαντικής φιλελεύθερης ελίτ.
Και είμαστε σε πόλεμο με αυτό ακριβώς... (...)»
Αναλυτικά, σε: Αλεξάντρ Ντούγκιν, Πώς φτάσαμε στον πόλεμο της Ουκρανίας
 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν...

Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ


 πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »