Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Πανικός στη Βουλή Βουλγαρίας: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά υγειονομικών μέτρων επιχείρησαν εισβολή στη Βουλή. Tαμπουρώθηκαν οι βουλευτές.. έφραξαν με γραφεία τις πύλες εισόδου! Διαπληκτισμοί κοινοβουλευτικών. ΧΑΟΣ BINTEO

 

Πανικός στη Βουλή Βουλγαρίας: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά υγειονομικών μέτρων επιχείρησαν εισβολή στη Βουλή. Tαμπουρώθηκαν οι βουλευτές.. έφραξαν με γραφεία τις πύλες εισόδου! Διαπληκτισμοί κοινοβουλευτικών. ΧΑΟΣ BINTEO

Χιλιάδες αποφασισμένοι διαδηλωτές κατά υγειονομικών μέτρων επιχείρησαν μαζικά να εισβάλουν στη Βουλή της Βουλγαρίας στη Σόφια και συγκρούστηκαν με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτίριο του κοινοβουλίου και ένας αστυνομικός κλοιός απώθησε τους διαδηλωτές. Οι υπηρεσίες ασφαλείας του κοινοβουλίου της Βουλγαρίας έκλεισαν τις πύλες εισόδου με γραφεία αφού

διαδηλωτές που αντιτίθενται στην υγειονομική άδεια προσπάθησαν να εισβάλουν στο Κοινοβούλιο φθάνοντας και πιέζοντας τις πόρτες. Σκηνές που θυμίζουν Καπιτώλιο ΗΠΑ παρά λίγο να εξελιχθούν. Υπήρξαν διαπληκτισμοί κοινοβουλευτικών επικράτησε πανικός.

Πολλές γυναίκες και αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από το πλήθος αφού ένιωσαν δυσφορία από το συνωστισμό.

Bulgaria: Bulgaria: Protest Against the Green Certificate - Attempt to Storm the Parliament (LIVE Feeds)

Η διαδήλωση οργανώθηκε από το πολιτικό κόμμα Vazrazhdane, το οποίο επιθυμεί την απόσυρση του πράσινου πιστοποιητικού. Πριν ακόμη ξεκινήσει η διαμαρτυρία, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν περίπου 10.000 άτομα από όλη τη χώρα. Ξέσπασαν συμπλοκές και πολλοί διαδηλωτές συνελήφθησαν.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε από το Κόμμα Αναγέννησης. Επί του παρόντος, οι Βούλγαροι πρέπει να φορούν μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και στα μέσα μαζικής μεταφοράς και να επιδεικνύουν υγειονομικό διαβατήριο –το οποίο δίνεται σε όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως, έχουν αναρρώσει ή έχουν υποβληθεί σε αρνητικό έλεγχο– για να μπουν σε εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα ή γυμναστήρια.

Η κοινοβουλευτική ομάδα Vazrazhdane αποχώρησε από την αίθουσα της ολομέλειας κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εθνοσυνέλευσης για να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία. Τα Βαλκάνια ανέδειξαν έναν Τζόκοβιτς δεν είναι εύκολο να παραδοθούν…

Η Βουλγαρία είναι από τις χώρες με τα μικρότερα ποσοστά εμβολιασμού στην ΕΕ.

dimpenews.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »