Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Τι θα πάθουν οι τσιμπημένοι αν δεν σταματήσει η εμβολιαστική τρέλα (Sucharit Bhakdi, Arne Burkhardt)

 Όχι μόνο δεν βοηθούν τα «εμβόλια» στον covid19, αλλά μπορούν να προκαλέσουν ξαφνικό ή αργό και βασανιστικό θάνατο – Sucharit Bhakdi, MD & Arne Burkhardt, MD


Δείτε εδώ το pdf

Click to access end-covax.pdf

On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination

Οι νεκροψίες εμβολιασμένων απέδειξαν την επικινδυνότητα των εμβολίων

Όλη η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ αντιστρέφει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενη ότι

τα δικά της στοιχεία είναι αληθινά και αυτά είναι κατασκευασμένα. Ποιος ψεύδεται; Δεν χρειάζεται να δούμε ποιος αποφεύγει τον διάλογο. Δεν χρειάζεται να δούμε ότι με «Ο» νοσούν κυρίως οι εμβολιασμένοι που κυκλοφορούν ελεύθερα, ώστε να την μεταδίδουν. Αρκεί να αναρωτηθούμε γιατί η Αυστραλιανή κυβέρνηση και τα ΜΜΕ «αγαπούν» τον Τζόκοβιτς περισσότερο απ’ ό,τι ο ίδιος τον εαυτό του. Αρκεί να ακολουθήσουμε το χρήμα. Δείτε επίσης:

2 σχόλια:


  1. Ο θάνατος από ένεση Covid είναι προμελετημένος και συντονισμένος, καταλήγουν οι ειδικοί .
    ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

    https://dailyexpose.uk/2022/01/06/death-by-covid-injection-is-premeditated-and-co-ordinated-experts-conclude/

    «Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ίδιο πράγμα σε κάθε λήψη», είπε ο Δρ Wodarg. Προσθέτοντας ότι υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι οι παρτίδες έχουν διαφορετικά αποτελέσματα. Ο Δρ Wodarg παρουσίασε γραφήματα και εξήγησε τι αποκάλυψαν, συμπεριλαμβανομένου ότι όταν μια φαρμακευτική εταιρεία, για παράδειγμα η Pfizer, διεξήγαγε ένα πείραμα στον πληθυσμό με τις ενέσεις της, οι άλλες εταιρείες δεν θα το έκαναν. Στη συνέχεια, μια άλλη εταιρεία θα πειραματιστεί και, για παράδειγμα, η Pfizer θα σταματήσει το πείραμά της εντός του πειράματος. Είναι μια συντονισμένη προσπάθεια. «Αυτό είναι απόδειξη ότι έχει προγραμματιστεί», είπε ο Δρ Wodarg.

    «Από αυτά τα γραφήματα, μπορείτε να δείξετε πρόθεση. [Οι φαρμακευτικές εταιρείες] χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις, συντονισμένες μεταξύ τους, ώστε να μην παρεμβαίνουν μεταξύ τους, προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι σκοτώνει το καλύτερο ή τι ακρωτηριάζει το καλύτερο», είπε ο Δρ Fuellmich .


    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ CDC ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ!! 119.000.000 ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΈΣ

    Τρέχει εφαρμογή στο κινητό για ν’ αναφέρουν οι μπολιασμένοι παρενέργειες από τα μπόλια. Την εφαρμογή την τρέχει το ίδιο το CDC. Ζητήθηκε βάσει του Freedom Of Information Act (FOIA) να δοθούν τα στοιχεία στη δημοσιότητα και ο CDC αρνήθηκε. Αλλά η απάντηση που έδωσε ήταν απίστευτη:...

    “Έχουμε 119.000.000 αναφορές.”

    Ας το χωνέψουμε αυτό. 119.000.000 αναφορές.

    Μετά τις αρνήσεις, το CDC τρώει μήνυση για παράβαση νομοθεσίας!

    https://www.foxnews.com/politics/cdc-lawsuit-vaccine-datahttps://aaronsiri.substack.com/p/the-fda-wants-to-hide-pre-licensure


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.