Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022

Από τη Rexona στη Florona

Κωνσταντίνος Βαθιώτης,

*** Από τη Rexona στη Florona ***

Μετά την εκ των ένδον οργανωμένη επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η Αλ Κάιντα ονομάσθηκε «αόρατος εχθρός».

Την παρουσιασθείσα ως τρομοκρατική επίθεση από την Αλ Κάιντα, που ζήλευε τον δυτικό πολιτισμό και μισούσε τη δημοκρατία, την ελευθερία, την ειρήνη και την ασφάλεια (εδώ γελάει και το παρδαλό κατσίκι…), διαδέχθηκαν επί 19 χρόνια νέες τρομοκρατικές επιθέσεις από διάφορους άλλους «αόρατους εχθρούς».

Την 11η Μαρτίου 2020, τη σκυτάλη τής εκ των ένδον οργανωμένης τρομοκρατίας πήρε ο νέος «αόρατος εχθρός», δηλ. ο κορωνοϊός.
Όπως μετά την 11η Σεπτεμβρίου οι «αόρατοι εχθροί» χτυπούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι φαίνεται ότι έχει σχεδιασθεί να δρουν και οι νέας γενιάς «αόρατοι εχθροί», δηλ. οι ιοί.

Μπορούμε λοιπόν να ισχυρισθούμε ότι ο μεν κορωνοϊός είναι η Αλ Κάιντα του 2020-2021, οι δε μεταλλάξεις του κορωνοϊού ή τα προϊόντα της «συνουσίας» του με άλλους ιούς είναι ό,τι και οι τρομοκρατικές οργανώσεις που εμφανίσθηκαν ως παραφυάδες της Αλ Κάιντα. Έκανε, λέει, την εμφάνισή του σε έγκυο το πρώτο κρούσμα της νόσου Florona, ονομασία που προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων flu (γρίπη) και corona (κορωνοϊός). Οι νεοταξίτες λατρεύουν τις λεξιπλασίες. Θυμηθείτε και τη λέξη smog, γλωσσικό κράμα προερχόμενο από την σύνθεση των λέξεων smoke και fog, που αποδίδεται ως αιθαλομίχλη.

H διαφορά των εκ των ένδον οργανωμένων τρομοκρατικών επιθέσεων από τις εκ των ένδον οργανωμένες πανδημίες είναι ότι οι μασκοφορεμένοι τρομοκράτες που χειρίζονται τις μαριονέτες των τρομο-κρατών προειδοποιούν σε γενικές γραμμές τους βρεφοποιημένους λαούς για ό,τι πρόκειται να τους συμβεί, αλλά εκείνοι είτε τους ακούν σε κατάσταση αφασίας είτε πιστεύουν ότι θα τους σώσουν τα περίφημα μέτρα που σερβίρονται κάθε τρεις και λίγο ως κατάλληλα για την καταπολέμηση της νέας μάστιγας.

Ας φαντασθούμε δύο σατανικούς γονείς οι οποίοι έχουν βγάλει βόλτα τα έξι παιδιά τους και τους δείχνουν τον ουρανό που έχει μαυρίσει (ενώ τον έχουν μαυρίσει οι ίδιοι), λέγοντάς τους:

– «Βλέπετε αυτά τα μεγάαααλα, μαύρα σύννεφα; Αυτά θα φέρουν μια τροοοοοομερή καταιγίδα σε λίγες ώρες. Αλλά μην πανικοβληθείτε! Είμαστε εμείς εδώ που σας αγαπάμε και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να είστε ασφαλείς».

Δύο από τα παιδάκια κουρνιάζουν τρομαγμένα στην αγκαλιά των γονιών τους, αδημονώντας να εισπράξουν τρυφερότητα μεταφρασμένη σε μέτρα κατά της καταιγίδας. Τα υπόλοιπα τρία συνεχίζουν να παίζουν με τα στρατιωτάκια, τις κούκλες και τα κουβαδάκια τους, αδιαφορώντας πλήρως για την επερχόμενη καταιγίδα. Για να τα ξεκουνήσουν από το παιχνίδι τους, οι γονείς έχουν τη δοκιμασμένη λύση: Θα τους πουν «ελάτε να παίξουμε πόλεμο ενάντια στον αόρατο εχθρό»!

Υπάρχει όμως και το ατίθασο, έκτο παιδί των δύο σατανικών γονιών, το οποίο, μετά την κακοποίηση που είχε δεχθεί λίγο καιρό μετά τη γέννησή του, δεν πίστευε ότι τα μαύρα σύννεφα ήταν φυσικό φαινόμενο, αλλά ύπουλο κατασκεύασμα των ίδιων των γονέων του. Ήξερε καλά ότι οι πόλεμοι και οι αόρατοι εχθροί ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Ό,τι κι αν έλεγε, όμως, στα άλλα πέντε παιδιά ήταν χαμένος κόπος. Τα αδέλφια του τον χλεύαζαν ως «αρνητή», γιατί έτσι τους είχαν μάθει να τον αποκαλούν οι σατανικοί γονείς τους. Η απαξιωτική ταμπέλα ήταν η εγγύηση ότι ο ατίθασος «αρνητής» δεν θα παρέσυρε τους άλλους πέντε στο μονοπάτι της αλήθειας και έτσι η απάτη της εκάστοτε στημένης καταιγίδας θα παρέμενε για πάντα καλά σκεπασμένη.

Το 1987, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Νίκος Αναστόπουλος ήταν ο πρωταγωνιστής της «διαφήμισης Rexona», η οποία έκλεινε με το σλόγκαν:

«Αποσμητικό σαπούνι Rexona: Δεν σας εγκαταλείπει ποτέ!».

Με αφορμή το πρώτο κρούσμα της Florona, το σημερινό σλόγκαν θα μπορούσε να είναι το εξής:

«Florona, oι ιοί δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ».

Φυσικά, δεν θα μας εγκαταλείψουν ούτε τα μέτρα.
Από δω και πέρα, η ζωή μας θα καθορίζεται από αμέτρητα μέτρα: ψευδοϋγειονομικά και στην πραγματικότητα πειθαρχικά.

Καλή χρονιά, με λιγότερη σκλαβιά!

Καλή χρονιά, με καθαρότερη ματιά!

Καλή χρονιά, με περισσότερα ατίθασα παιδιά!

ΥΓ1: Χθες πάμπολλα «βρέφη» προϋπάντησαν για μία ακόμη φορά μπροστά στις οθόνες τους, παρέα με τους εκμαυλιστές διασκεδαστές τους, την έλευση του νέου έτους. Κάποια άλλα «βρέφη» έριξαν ή παρακολούθησαν τα βεγγαλικά των πανηγυρισμών για την αλλαγή του χρόνου. Αν ισχύει ότι ζούμε στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο της εποχής του κορωνοϊού, των μεταλλάξεων και των διαδόχων του (βλ. Florona), τότε τα «βρέφη» πανηγύρισαν τον ερχομό μιας εφιαλτικής χρονιάς!

ΥΓ2: Όπως το Rexona εγγυάται 48 ώρες προστασίας, έτσι υπάρχουν και rapid test 48 ωρών: Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, το οποίο όρισαν αυθαιρέτως οι σατανικοί γονείς μας, ο δήθεν προστατευμένος από τον κορωνοϊό πολίτης δικαιούται να κυκλοφορεί ελεύθερα σε κάποιους κλειστούς χώρους. Το δούλεμα πάει (μαύρο) σύννεφο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »