Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ανώτατο Δικαστήριο ΗΠΑ: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το πως κατασκευάζονται τα COVID στατιστικά

40% των καταγεγραμμένων νοσηλειών από COVID αφορούν ασθενείς που δεν πάσχουν από COVID!

Η Διευθύντρια του CDC Rochelle Walensky παραδέχθηκε ότι ο αριθμός των παιδιών που νοσηλεύονται στις ΗΠΑ  με COVID-19 δεν είναι πουθενά κοντά στα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε η δικαστής Sonia Sotomayor την Παρασκευή κατά την συζήτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο όπου πλέον έχει φτάσει η υπόθεση της εντολής Μπάιντεν για υποχρεωτικό εμβολιασμό στις επιχειρήσεις άνω των 100 ατόμων.

Η δικαστής Sonia Sotomayor  κατά τη διάρκεια των προφορικών συζητήσεων την Παρασκευή, ανάφερε ότι η παραλλαγή Όμικρον είναι εξίσου θανατηφόρα με την Δέλτα και μίλησε για  πάνω από 100.000 παιδιά στα νοσοκομεία είπε η Sotomayor!

Aλλά η ίδια η ο Walensky μιλώντας στο «Fox News Sunday», διέψευσε αυτό το τραγικό ψευδές νούμερο και έδωσε μια ενημέρωση για τους τρέχοντες αριθμούς, επιβεβαιώνοντας στον οικοδεσπότη Bret Baier ότι υπάρχουν λιγότερα από 3.500 παιδιά στα νοσοκομεία με COVID-19.

Στην συνέχεια η  Walensky προέβη και σε άλλες συγκλονιστικές παραδοχές - αποκαλύψεις σχετικά με τα κατασκευασμένα Covid στατιστικά αφού

επεσήμανε  ότι ο αριθμός των νοσηλειών για τον COVID γενικά περιλαμβάνει ασθενείς που πηγαίνουν σε νοσοκομεία για άλλους λόγους και τυχαίνει να βγαίνουν θετικοί ενώ βρίσκονται εκεί, σε αντίθεση με εκείνους που πηγαίνουν στο νοσοκομείο επειδή είναι άρρωστοι με COVID.

«Σε ορισμένα νοσοκομεία με τα οποία έχουμε μιλήσει, έως και το 40% των ασθενών που έρχονται με COVID έρχονται όχι επειδή είναι άρρωστοι με COVID αλλά επειδή έρχονται με κάτι άλλο και είχαν COVID ή ανιχνεύτηκε η παραλλαγή του όμικρον», είπε.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ίδια διευθύντρια του CDC  δεν μπορούσε να δώσει μια απάντηση σχετικά  με το πόσα παιδιά είναι σε αναπνευστήρες. Ενώ αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι το 75% των θανάτων από COVID αφορούσαν ανθρώπους που είχαν τουλάχιστον τέσσερις συννοσηρότητες!

(Σημείωση ιστολογίου: ενώ μόνο το 6% περίπου του συνόλου των θανάτων δεν είχαν καμία συννοσηρότητα, βάσει προγενέστερων αναφορών του CDC)

 

Watch the latest video at foxnews.com

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »