Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΠΟΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ COVID19! Ο Παλαιστίνιος απεργός πείνας άνευ κατηγορητηρίου κρατούμενος Hisham Abu Hawash έπεσε σε κώμα την 138 ημέρα!

 

ο νομικός πολιτισμός του Ισραήλ

Ο Παλαιστίνιος απεργός πείνας κρατούμενος Hisham Abu Hawash έπεσε σε κώμα καθώς εισήλθε στην 138η ημέρα της απεργίας πείνας του σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διοικητική του κράτηση, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Ο Hisham δεν έχει ξυπνήσει από τις τρεις το πρωί, είπε μια οικογενειακή πηγή.

Νωρίτερα, η Παλαιστινιακή Επιτροπή Υποθέσεων Κρατουμένων και Πρώην Κρατουμένων είπε επίσης ότι ο απεργός πείνας είχε χάσει επανειλημμένα τις αισθήσεις του και ότι η υγεία του επιδεινώνεται σοβαρά κάθε στιγμή.

Η Επιτροπή είπε ότι μια αντιπροσωπεία γιατρών, η οποία στάλθηκε από το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, επισκέφτηκε τον Hisham και προειδοποίησε ξεκάθαρα ότι μπορεί να εισέλθει σε ένα μη αναστρέψιμο κρίσιμο στάδιο ανά πάσα στιγμή.

Image

Η Επιτροπή θεώρησε την ισραηλινή αρχή κατοχής πλήρως υπεύθυνη για τη ζωή του απεργού πείνας και

κάλεσε τον Ερυθρό Σταυρό και τις ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων να καταβάλουν προσπάθειες για να τον σώσουν πριν να είναι πολύ αργά.Tελευταία πληροφορία έκανε αιμόπτυση.

Ο Abu Hawash, πατέρας πέντε παιδιών το ένα με νεφρική ανεπάρκεια, βρίσκεται σε διοικητική κράτηση, χωρίς κατηγορητήριο ή προσδιορισμό δίκης, από τις 27 Οκτωβρίου 2020.( σσ το κράτος δικαίου του Ισραήλ και το δικαιικό του σύστημα στα καλύτερά του)

Σε ένα σχετικό πλαίσιο, διοργανώθηκαν δύο μαζικές πορείες το βράδυ της Παρασκευής σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον απεργό πείνας Abu Hawash στην πόλη Dura, νότια του al-Khalil.

Οι συμμετέχοντες σε μια πορεία περπάτησαν φέροντας κεριά από το Μεγάλο Τζαμί στη Ντούρα μέχρι το Prisoners Junction και η άλλη πορεία κινήθηκε από την κεντρική περιοχή της πόλης προς το σπίτι του κρατούμενου Abu Hawash.

Οι συμμετέχοντες έφεραν φωτογραφίες του Abu Hawash και φώναξαν συνθήματα για την υποστήριξη των Παλαιστινίων κρατουμένων και της αντίστασης.palinfo 1/1/21

Peut être une image de 1 personne, barbe et intérieur

To Iσραήλ δια του Σανχεντρίν έπεσε στη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη όλων των εποχών καταδικάζοντας τον Ιησού ως σφετεριστή της εξουσίας αποδίδοντάς του μια πολιτική κατηγορία.

Η δικαστική πλάνη του Ισραήλ είναι ιστορική είναι οικουμενική είναι παγκόσμια είναι διαχρονική είναι αιώνια.

Δεν μας κάνει εντύπωση λοιπόν που και σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί έξω από τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου χωρίς ν’ αναγνωρίζει στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα στους κρατουμένους.

(από την Κατεχόμενη …Ανατολική όχθη της Ελλάδας ΔΠ)

hunger striker Abu Hawash

Το Ισραήλ αφήνει όπως η Τουρκία του Ερντογάν να πεθαίνουν απεργοί πείνας; Mια ανελαστική δικαιοσύνη δεν είναι δικαιοσύνη. Μια εκδικητική Δημοκρατία δεν είναι Δημοκρατία. Ένας κρατούμενος 1,5 χρόνο και πλέον χωρίς κατηγορητήριο είναι de facto αθώος!

Σύμφωνα με την έκθεση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το Ισραήλ συνέλαβε 8 000 Παλαιστίνιους το 2021 μια πόλη ολόκληρη δηλαδή.

Image
πολύ πρόσφατη λίγο πριν το τέλος του 2021

O πρόεδρος της Παλαιστινιακής αρχής Mahmoud Abbas και ο Ισραηλινός Υπ. άμυνας Benny Gantz συζήτησαν το βράδυ της Τρίτης σε μια συνάντηση για ασφάλεια και οικονομία και ενώ η ζωή του απεργού πείνας κρεμόταν από μια κλωστή. Είναι η α φορά από το 2010 που ο M. Abbas πήγε στο Ισραήλ για μια συνάντηση με μέλος της κυβέρνησης του Ισραήλ. Ο Ισραηλινός Υπ. άμυνας Benny Gantz είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για την απελευθέρωση και τύχη του κρατουμένου!

Το θέμα του απεργού πείνας ήταν στην ατζέντα; Αν δεν ήταν ποιά πλευρά αρνήθηκε να το θέσει; Aν συζητήθηκε ποια ήταν η διαπραγμάτευση; Aν έγινε διαπραγμάτευση γιατί απέβη άκαρπη; Γιατί χάθηκε η χρυσή ευκαιρία για μια εκτόνωση της κρίσης που επιφέρει και η ενδεχόμενη απώλεια της ζωής του κρατουμένου; Ποιόν συμφέρει η κλιμάκωση; Ήδη η οργάνωση Ισλαμιστική Τζιχάντ προειδοποίησε για ένταση πριν 2 μέρες αν χαθεί η ζωή του κρατουμένου αν και ο Χισάμ ανήκει στην Παλαιστινιακή Αρχή είναι κάτοικος Χεβρώνα και δεν είναι στη Γάζα!

ήδη το πρωί έφυγαν 2 ρουκέτες από τη Γάζα προς ισραηλινό εδάφος. Οι Παλαιστίνιοι μίλησαν για λειτουργικό λάθος. Οι Ισραηλινοί ωστόσο ανά πάσα στιγμή θ’ απαντήσουν. ήδη φωτοβολίδες ρίχθηκαν πάνω από τη Λωρίδα της Γάζας. Προμήνυμα χτυπημάτων. Υπάρχει εκκένωση στη Γάζα εν όψει των αναμενόμενων χτυπημάτων.

ήδη συστοιχίες αντιπυραυλικές του Σιδερένιου Θόλου αναπτύχθηκαν στο κέντρο του Ισραήλ.

Στην Burqa οι Παλαιστίνιοι κάτοικοι καίνε λάστιχα σε αναμονή της ισραηλινής απάντησης.

Κλιμάκωση στη Γάζα! Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη Γάζα!

Τώρα μέσα στη νύχτα ισραηλινά μαχητικά βομβαρδίζουν τη Γάζα στο βορρά!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ισραηλινά κατοχικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν επιδρομές σε δυτικά του Khan Yunis, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.

Τα κατοχικά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν περίπου 10 επιδρομές στην τοποθεσία “Al-Qadisiyah”, δυτικά του Khan Yunis.

Ακούστηκαν βίαιες εκρήξεις ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού της κατοχής, αλλά δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η παλαιστινιακή αεράμυνα εκτόξευσε αντιαεροπορικούς πυραύλους προς τα αεροπλάνα.

Το ισραηλινό πυροβολικό στόχευσε επίσης ορισμένα σημεία που ανήκουν στις δυνάμεις «Stop Protection», δυτικά της πόλης Beit Lahia, στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Ισραηλινή πηγή η IDF λέει πως πραγματοποίησε σερί χτυπημάτων σε θέσεις της Hamas στη Gaza, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων κατασκευής ρουκετών σ’ απάντηση των ρουκετών που εκτοξεύθηκαν το πρωί κατά την ακτή του Tel Aviv.

Την προηγούμενη Πέμπτη ένα νέο ψήφισμα του ΟΗΕ για μια διεθνή έρευνα κατά Ισραήλ για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου το καλοκαίρι κατά Παλαιστινίων στη Γάζα.

125 χώρες ψήφισαν υπέρ της απόφασης.34 δήλωσαν απών.

Όλοι οι λαοί ρίχνουν πυροτεχνήματα την Πρωτοχρονιά αλλά το Ισραήλ βόμβες.

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »