Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι
… γιατί η ζωή έχει νόημα μόνο όταν βιώνεται στο περιβάλλον αυτής της κορυφαίας αξίας. Οποιοσδήποτε επιχειρεί να την στερήσει είναι εχθρός που στοχεύει στον πυρήνα της ύπαρξης αφού η ελευθερία ως υπέρτατος νόμος της Φύσης βρίσκεται έμφυτη στο είναι κάθε πλάσματος.

Στη συγκυρία μας ο εχθρός (η συμμορία της παγκοσμιοποίησης) είναι ότι πιο ανήθικο, άνανδρο και ύπουλο έχει υπάρξει. Δεν έρχεται στα ίσα να σου πάρει την ελευθερία ώστε να σου δώσει το δικαίωμα της άμυνας. Ο εχθρός κρυμμένος πίσω από το ξόανο μιας σκηνοθετημένης απειλής καμουφλάρεται ως «προστάτης» και απρόσκλητος με μαφιόζικο τρόπο επιβάλλει μια κατ’ ευφημισμό προστασία. Μια υποχρεωτική δια της βίας «προστασία» που καταπατά αρχές και αξίες και αφαιρεί όλες τις θεμελιώδεις ελευθερίες από το άτομο καταστρέφοντας πλήρως το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης με πρόσχημα ένα ψευδές, πλήρως αντι-επιστημονικό δόγμα.

Βιώνουμε το αδιανόητο του να παραβιάζονται κατάφωρα το Σύνταγμα, οι Διεθνείς Συμβάσεις, ο Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας και με καθαρά εγκληματική δράση να επιβάλλονται υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις. Βιώνουμε επίσης την ύβρη προς την ιστορία όπου η Δίκη της Νυρεμβέργης χλευάζεται περιφρονητικά από τους νεοταξίτες τυράννους που με αλαζονεία επιταχύνουν τη δικτατορία μέσω επαίσχυντων «νομοθετημάτων». Υπογράφοντας δηλαδή σε ένα χαρτί «νόμους» που απαιτούν τη συμμόρφωσή μας σε ένα μπαράζ από τυραννικά μέτρα περιορισμού και

ασφυκτικού ελέγχου κάθε πτυχής της καθημερινότητάς μας τα οποία επιδεινώνουν και απαγορεύουν μια αξιοπρεπή φυσιολογική ζωή και πολεμούν ευθέως την ίδια μας την ύπαρξη.

Όλος ο πλανήτης έχει συντονισμένα εγκλειστεί στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα μιας εικονικής πανδημίας με σκοπό να επαναπρογραμματιστεί και να επανεκπαιδευτεί σε πειθήνιο πιόνι της νέο ταξικής παράνοιας. Για την ακρίβεια να λοβοτομηθεί: να χάσει δηλαδή κάθε έννοια λογικής, κριτικής σκέψης, αμφισβήτησης και γενικά νοητικής λειτουργίας και να ευτελιστεί σε ένα μετανθρωπικό χειραγωγούμενο ανδροειδές.

Η με σατανική λύσσα επιβαλλόμενη υποχρεωτικότητα είναι το εργαλείο και το όχημα για να μας πάει σε αυτό το στόχο. Και αυτό γιατί ύπουλα αφαιρεί το κορυφαίο αγαθό της ύπαρξης: την κυριότητα του σώματος και το αναπαλλοτρίωτο δικαίωμα και ελευθερία του ατόμου να επιλέγει και να συναινεί ή μη σε ιατρικές πράξεις. Αν το δικαίωμα του να ορίζει το άτομο το σώμα του χαθεί, τότε το νεοταξικό καθεστώς έχει νικήσει και εγκαθιδρύεται το παγκόσμιο ψηφιακό γκούλακ: ο πιο σκοτεινά γενοκτονικός ολοκληρωτισμός που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα.

Είναι μονόδρομος να συντριβεί η υποχρεωτικότητα (μαζί με την επικηρυγμένη στις συνειδήσεις νεοταξική συμμορία) γιατί υπάρχουν θεμελιώδη στάνταρ που δεν μπορούν να καταργηθούν με τίποτα. Είναι μονόδρομος να υπερασπίσουμε τις αξίες μας και τη ζωή μας κλείνοντας τώρα την επαίσχυντη παρένθεση του ολοκληρωτισμού. Είναι μονόδρομος να παραμείνουμε ελεύθεροι!

«Ελεύθεροι να εργαζόμαστε.
Ελεύθεροι να ταξιδεύουμε.
Ελεύθεροι να μαθαίνουμε.
Ελεύθεροι να αμφισβητούμε.
Ελεύθεροι να μιλάμε.
Ελεύθεροι να προσευχόμαστε.
Ελεύθεροι να λέμε όχι.
Μη συμμορφώνεστε!»

  • Τα παραπάνω είναι τα συνθήματα της πορείας διαμαρτυρίας που θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου στην Ουάσιγκτον από την οργάνωση Defeat The Mandates (Συντρίψτε την υποχρεωτικότητα) https://defeatthemandatesdc.com/

1 σχόλιο:

  1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2016

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

    Cell (2016)
    https://tainio-mania.online/load/tr_moy/cell_2016/11-1-0-13580


    AΓΓΕΛIKH-AXAΡNAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.