Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Παραμείνετε ανένδοτοι και ελεύθεροι


παραμείνετε ανένδοτοι και ελεύθεροι
… όσο και να ενταθεί η πίεση. Ένα εξ αρχής διάτρητο και ανυπόστατο αφήγημα φτάνει μοιραία στο τέλος του. Σε λίγο καιρό καταρρέει πιθανότατα με παγκόσμια εξέγερση και των εμβολιασμένων που εξαπατήθηκαν να εκτεθούν σε ένα φονικά τοξικό σκεύασμα. Οι αντιδράσεις στις χώρες της Δύσης (εκεί δηλαδή που πιο επιθετικά επιβλήθηκε το αφήγημα) κλιμακώνονται απέναντι στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που συντελέστηκε συντονισμένα από μια παρασκηνιακή παγκόσμια κυβέρνηση.

Η αφύπνιση (υπό τη συνεχή αναχαίτιση της παραπληροφόρησης) μπορεί να άργησε αλλά τώρα πια αναδύεται σταθερά. Οι αποδείξεις και τα ενοχοποιητικά στοιχεία είναι καταιγιστικά αποκαλύπτοντας τον υποκριτικό ρόλο της μισανθρωπικής νεοταξικής εξουσίας. Πρόκειται για τον πιο επικίνδυνα τοξικό βούρκο στα χρονικά της ιστορίας με τις στρατιές των εξαγορασμένων και διαπλεκομένων σε διαμάχη συμφέροντος ανδρεικέλων (ψευδο-πολιτικών, ψευδο-δημοσιογράφων, ψευδο-επιστημόνων, ψευδο-διανοουμένων και ψευδο-ιερωμένων) που μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής λογοκρισίας.

Ποτέ πριν η γύμνια του βασιλιά δεν ήταν ορατή στα μάτια τόσων πολλών κάνοντας την επανάληψη του ίδιου γελοίου κιτς σεναρίου να ακούγεται σαν κακόγουστη φάρσα. Έτσι ο φόβος ενός μη απομονωμένου ιού (σύμφωνα πάντα με το CDC) και των ανύπαρκτων μεταλλάξεων του (που εξαγγέλλονται από τα συστημικά μίντια χωρίς αποδείξεις) δεν πουλάει πια.

Η δε αναξιοπιστία των τεστ λόγω της σκόπιμης ακαταλληλότητάς τους ως διαγνωστικών εργαλείων έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ ανηθικότητας. Ακόμα και το στρίψιμο ενός κέρματος θα ήταν πιο τίμιο και ακριβές από αυτό το αυθαίρετο «θετικό ή αρνητικό» που βγάζουν τα άκρως αντιεπιστημονικά pcr, ραπιντ και

σελφ τα οποία επιβάλλονται αποκλειστικά και μόνο για τη συντήρηση του αφηγήματος και τον περιορισμό των δικαιωμάτων των υγιών. Οπότε η κρουσματο-μανία των παραποιημένων στατιστικών είναι πλέον κι αυτή τζούφια σαν τους διάφορους φασιστοειδείς «γεροτζούφιους» που με τη χαρακτηριστική σύσπαση της μέσης απολογούνται για την τοπική και την παγκόσμια χούντα.

Η μορφή των πραγμάτων που έρχεται είναι ορατή και στο δρόμο όπου παρά τα πρόστιμα της παράνομης υποχρεωτικότητας οι μισοί και πλέον περπατούν αφίμωτοι με ελεύθερα τα πρόσωπα ακολουθώντας την αλήθεια της Φύσης που όρισε να αναπνέουμε ελεύθερα. Είναι επίσης ορατή και στα καταστήματα με την ελάχιστη πελατεία όπου οι «ασκανάριστοι» δια της αποχής τους καταδικάζουν την αθλιότητα του να ελέγχεται κάθε κίνηση του Έλληνα από ένα μισελληνικό καθεστώς που αρνείται πεισματικά να φυλάξει τα σύνορα και να ελέγξει στοιχειωδώς τα εκατομμύρια του ισλαμικού στοιχείου στη χώρα.

Και το ίδιο συμβαίνει και με την εκστρατεία της τοξικής έκχυσης (που ως διαβολική που είναι) πάει κατά διαόλου αφού ένα 35% με 40% παραμένει σταθερά και αμετάβλητα πιστό στα συνταγματικά του δικαιώματα της ελεύθερης επιλογής θεραπείας και της ενημερωμένης συναίνεσης απορρίπτοντας την υποχρεωτικότητα. Αυτή η σταθερότητα πέρα από δικαίωμα είναι και ένδειξη πίστης στη φυσική ανοσία (δηλαδή στο γιατρό μέσα μας) η οποία για εκατομμύρια χρόνια κρατάει τον άνθρωπο ασφαλή και υγιή σε σχέση με την ψευδεπίγραφη ανοσία της big pharma που οσονούπω λόγω των εγκλημάτων της θα αποδομηθεί και δεν θα υπάρχει.

Οι εξελίξεις λοιπόν θα είναι ραγδαίες το επόμενο διάστημα και τότε να δούμε που θα τρέξει να κρυφτεί όλο αυτό το σύμπλεγμα του κακού, όλη αυτή η μαφία που θέλησε να πουλήσει «προστασία» με το «αζημίωτο» με παράπλευρη όμως ζημιά τις παρενέργειες και τους θανάτους χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Χρήστος Γεωργιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.