Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΟΡΙΕΣ…

pres-erotimatiko


Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάτι “ανατρεπτικά” δελτία και άλλα τέτοια μέσα που προβάλλουν τις θέσεις της από εδώ πλευράς, όχι απλά δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ να πω μία κουβέντα για όλα αυτά που έχω κάνει, έχω αποκαλύψει και έχω αποδείξει, αλλά ούτε καν έχουν αναφέρει κάτι από όλα αυτά, όταν εμφανίζεται κάποιος που κάνει μία καταγγελία παριστάνουν πως ακούνε πρώτη φορά για πρωτόκολλο θανάτου και το προβάλλουν σαν να έκαναν τη σπουδαιότερη δημοσιογραφική αποκάλυψη του αιώνα;

Που ενώ έχω αποκαλύψει πάνω από 600 περιπτώσεις εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου σε πάνω από 70 νοσοκομεία, με τρομακτικά αποδεικτικά στοιχεία από επώνυμες μαρτυρίες, οπτικοακουστικό υλικό, ιατρικούς φακέλους και πάνω από 20 νεκροτομές, θα βγάλουν κάτι μόνο αν δεν είμαι εγώ;

Δεν σας κάνει εντύπωση που από τη στιγμή που κατέθεσα τη μήνυση στη Γ.Α.Δ.Α. ο άλλος “επαναστάτης” της εδώ πλευράς, ο Στέφανος Δαμιανίδης, ο οποίος θεώρησε και σκόπιμο να δημοσιοποιήσει τη νόσησή του με κορωνοϊό, με “ξέχασε” και που όταν το ρώτησαν γι αυτό η απάντησή του ήταν ότι είναι εναντίον των …μηνύσεων και πως δεν έχει δει …αποτελέσματα;

Είμαι περίεργος να διαβάσω τη γνώμη σας…

Υ.Γ. Μόνο ένας. Ο Στέφανος Χίος. Πάντα δίπλα.

Και για να είμαι δίκαιος, ο μόνος που εκτός του Στέφανου με κάλεσε να μιλήσω μετά τη σύλληψή μου, ήταν ο Γιώργος Κραστάνας.

Θέλω να δω πού θα είναι όλοι αυτοί αργότερα.

Όχι πολύ αργότερα…

1 σχόλιο:

  1. Αποκαλύφθηκε: Έγγραφα δείχνουν ότι ο Μπιλ Γκέιτς έχει δώσει 319 εκατομμύρια δολάρια σε μέσα ενημέρωσης

    Κοσκινίζοντας πάνω από 30.000 επιχορηγήσεις στη βάση δεδομένων της εταιρείας, το MintPress μπορεί να αποκαλύψει ότι το Ίδρυμα Gates έχει χρηματοδοτήσει εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης και εγχειρήματα, ύψους τουλάχιστον 319 εκατομμυρίων δολαρίων.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ.ΜΑΖΙΚΗΣ.ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

    https://www.mintpressnews.com/documents-show-bill-gates-has-given-319-million-to-media-outlets/278943/


    Οι αποδέκτες αυτών των μετρητών περιλαμβάνουν πολλά από τα πιο σημαντικά ειδησεογραφικά μέσα της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των CNN , NBC, NPR , PBS και The Atlantic . Ο Γκέιτς χρηματοδοτεί επίσης μια μυριάδα ξένων οργανισμών με επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των BBC , The Guardian , The Financial Times και The Daily Telegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο. εξέχουσες ευρωπαϊκές εφημερίδες όπως η Le Monde (Γαλλία), η Der Spiegel (Γερμανία) και η El País (Ισπανία)· καθώς και μεγάλοι παγκόσμιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς όπως το Al-Jazeera .

    Τα χρήματα του Ιδρύματος Gates που προορίζονται για προγράμματα μέσων ενημέρωσης έχουν χωριστεί σε διάφορες ενότητες, παρουσιάζονται με φθίνουσα αριθμητική σειρά και περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο προς τη σχετική επιχορήγηση στον ιστότοπο του οργανισμού.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.