Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΕΧΕΙ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !! ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΑΡΒΑΝΙΤΗ !! ΕΚΤΟΞΕΥΣΑΝ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” ΕΚΤΟΞΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΜΕΤΑΞΥ 26 ΚΑΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ 19ης ΙΟΥΛΙΟΥ – ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ 191 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ !!

 

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης είναι διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εδώ και πολύ καιρό δίνει τη δική του πολύ μεγάλη μάχη ενάντια στη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Πάντα με αποδείξεις και απολύτως τεκμηριωμένα επιστημονικά επιχειρήματα και συμπεράσματα. Εννοείται ότι κατά καιρούς, ειδικά από τον Σεπτέμβριο και μετά, όταν τέθηκε σε εφαρμογή κατά κύριο λόγο το σχέδιο της δικής μου εξόντωσης, έχει και αυτός στοχοποιηθεί από τα συστημικά μέσα μαζικής εξαπάτησης και από τις έμμισθες παρακρατικές ομάδες του διαδικτύου. 

Και εννοείται ότι ούτε αυτός μπορεί να μιλάει για την “πανδημία” και τα εμβόλια αφού είναι απλώς και μόνο ένας καρδιολόγος, όπως και εγώ που είμαι δικηγόρος και όχι γιατρός, καθώς το προνόμιο να μιλάνε για όλα αυτά χωρίς να είναι της απολύτου ειδικότητάς τους, το έχουν μόνο οι επί παντός επιστητού “ειδικοί” της απέναντι πλευράς. Και έτσι

είναι παράλογο να μιλάει για τεστ και εμβόλια ο καρδιολόγος Αρβανίτης, μπορεί να μιλάει όμως για αυτά η πρόεδρος της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών παιδίατρος Θεοδωρίδου ή ο πρόεδρος του Π.Ι.Σ. πλαστικός χειρουργός Εξαδάκτυλος, αλλά ακόμα και ο ανεπάγγελτος πρωθυπουργός Μητσοτάκης.

Και μη μου πείτε ότι όλοι αυτοί μιλάνε υπό τη θεσμική τους ιδιότητα και πριν μιλήσουν έχουν ενημερωθεί αρμοδίως, γιατί το ίδιο ισχύει και για εμάς. Η διαφορά μας είναι ότι εμείς μεταφέρουμε στον κόσμο την αλήθεια ενώ όλοι αυτοί το ψέμα.

Όσον αφορά ειδικότερα στο πρόσωπό μου, έχω προκαλέσει πολλές φορές όλους αυτούς τους γιατρούς που κατά καιρούς μού αμφισβητούν τη δυνατότητα να μιλάω για ιατρικά θέματα ως δικηγόρος, να μου απαντήσουν αν σε περίπτωση που βρεθούν κατηγορούμενοι σε ένα δικαστήριο, π.χ. για ιατρική αμέλεια, ποιον θα προσλάβουν να τους υπερασπιστεί.

Γιατρό ή δικηγόρο;

Επειδή, λοιπόν, δικηγόρο θα προσλάβουν και όχι γιατρό, στον οποίο δικηγόρο απλά θα φροντίσουν να κάνουν “μαθήματα” ιατρικής για τις ανάγκες της υπεράσπισής τους, καλό είναι να το βουλώσουν.

Με τον Κωνσταντίνο έχουμε συναντηθεί βεβαίως και έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Πρόκειται για ευφυέστατο άνθρωπο με ιδιαίτερη ικανότητα να αναλύει τα επιστημονικά δεδομένα, με κύριο όπλο του εκτός από τις επιστημονικές γνώσεις του, τη λογική. Την απλή λογική. Είναι αυτή που όπως έχω πει πολλές φορές έχει κατά πρώτιστο λόγο κακοποιηθεί στην εποχή της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Χθες ο Κωνσταντίνος παρουσίασε μία πολύ απλή ανάλυση στον λογαριασμό του στο facebook επί τη βάση των δεδομένων τα οποία η ίδια η οργάνωση έχει δημοσιοποιήσει. Και ο εξαίρετος δηλαδή αυτός καρδιολόγος πολεμάει την απάτη με όπλο τα “δικά τους”.

Είναι όμως όλα αυτά τα “δικά τους” που πρέπει να βρεθεί ένας Αντωνιάδης, ένας Ποντίκας ή ένας Αρβανίτης για να τα παρουσιάσουν στον κόσμο και να αποδείξουν από τον συνδυασμό τους την απάτη. Γιατί αυτό που συστηματικά κάνει η οργάνωση με συμμάχους της τα Μ.Μ.Ε. και την ομάδα που ελέγχει τη Δικαιοσύνη, είναι να εμφανίζει σκόπιμα στον κόσμο μέρος μόνο των δεδομένων ώστε να παρουσιάζει αλλοιωμένη την πραγματικότητα και να τρομοκρατεί τους πολίτες εξαπατώντας τους.

Τα μεν Μ.Μ.Ε. προπαγανδίζουν με βάση τη μισή αυτή εικόνα, η δε ομάδα που κρατά τα κλειδιά της Δικαιοσύνης κλείνει τα μάτια στην εξαπάτηση του κόσμου επιτρέποντας τη διατήρηση της πλάνης του.

Στο σημείο αυτό σας παρουσιάζω από το εισαγωγικό μέρος της μήνυσής μου στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής την 19.7.2021, τους τίτλους των τεσσάρων στοιχείων του πρωτοκόλλου της απάτης που εφαρμόστηκε παράλληλα με αυτό του θανάτου, με αμφότερα τα δύο αυτά πρωτόκολλα να εφαρμόζονται χάριν του τελικού και απεχθέστερου πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης του πληθυσμού.

Τα στοιχεία Β και Δ του πρωτοκόλλου της απάτης είναι στο επίκεντρο της πολύ απλής, ταυτόχρονα όμως συντριπτικής της απάτης, χθεσινής ανάλυσης του Κωνσταντίνου Αρβανίτη.

Για όσους έχουν λογαριασμό στο facebook παραθέτω τον σύνδεσμο, και στη συνέχεια παραθέτω αυτούσιο το κείμενο με τη φωτογραφία που συνοδεύει τη δημοσίευση. Εδώ ισχύει αυτό που λέει ο λαός, μία εικόνα χίλιες λέξεις.

***********************************************
ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ FAKE NEWS.
ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ “ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ”,
Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…

Από την αρχή αυτής της εβδομάδας ξεκίνησε μία βρώμικη εκστρατεία κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού, από τα καλολαδωμένα φερέφωνα της κυβέρνησης.
Αγαπημένη τους μέθοδος της απάτης είναι η “αύξηση των κρουσμάτων”, χωρίς να λένε στον λαό ΠΟΣΑ τεστ (από τα γνωστά και πλήρως αναξιοπιστα) πραγματοποιήθηκαν κάθε μέρα!

Το ξεκίνησαν με 4.000 “κρούσματα” την 1η μέρα και το έφτασαν στα 40.000 κρούσματα την 6η μέρα!
Δεκαπλασιασμός των ασθενούντων, λοιπόν!
ΟΧΙ
Δεκαπλασιασμός της απάτης!

Στο παρακάτω πινακάκι, για μία προς μία, τις τελευταίες 6 μέρες του 2021, δείχνω:
– πόσα τεστ έγιναν
– πόσα βγήκαν “θετικά”
– τι ποσοστό είναι αυτό
_________________________________________
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1) Ολες αυτές τις μέρες το ποσοστό θετικότητας παίζει στα επίπεδα του 6-7%. Ο μέσος όρος των 6 ημερών είναι 6,4%.
2) Εξαίρεση αποτελεί η Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, όπου ανέβασαν τρομακτικά τον αριθμό των τεστ, για να ανέβουν στα ύψη τα “κρούσματα” και να τρομοκρατήσουν δείχνοντας ένα πρωτοφανές νούμερο.

Ομως την πάτησαν, γιατί αυτό έριξε τον δείκτη θετικότητας στα χαμηλότερα επίπεδα, εδώ και καιρό!
Τι και αν τα κοράκια έκραζαν “πρωτοφανής αύξηση κρουσμάτων σήμερα, ξεπέρασαν τις 21.000”;

Στην πραγματικότητα ο δείκτης θετικότητας έπεσε στο 3,7%, τον χαμηλότερο που είδαμε τον τελευταίο καιρό!
__________________________________________
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΤ

– Τα τεστ PCR είναι εντελώς αναξιόπιστα, στους κύκλους που γίνονται. Το έχουμε αναλύσει πολλές φορές. Θετικοποιούνται και από γρίπες και από άλλους ιούς και μικρόβια, αλλά και από το …τίποτα!

– Η δε αξιοπιστία των Rapid είναι εντελώς για κλωτσιές, αφού τα θετικά που βγάζει έχουν μία αξιοπιστία που βολοδέρνει σε μονοψήφια νούμερα, (κάπου μεταξύ 5-7%).

Για το αρνητικο τους δεν ξέρουμε τίποτα, αλλά θέλουμε να το πιστεύουμε λίγο περισσότερο από το θετικό τους…
___________________________________________
ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ PCR ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ

Το FDA έχει καταργήσει το γνωστό PCR από την 31η Δεκεμβρίου και έχει ζητήσει από τις ιδιωτικές εταιρίες να παρουσιάσουν νέα τεστ, που να είναι ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΑ.
Δηλαδή με ένα τεστ να διακρίνουν αν έχεις Sars-Cov-2 ή αν έχεις ιούς γριπης!
Η καλύτερη παραδοχή ότι μέχρι σήμερα θετικοποιούνταν και από τις γρίπες.

Για την ακρίβεια, ΚΥΡΙΩΣ γρίπες έπιαναν και έβγαιναν θετικά, γα αυτό και τον περασμένο χειμώνα η γρίπη…. “εξαφανίστηκε”.

Ολες οι γρίπες πέρυσι βαφτίστηκαν “Covid”!
________________________________________
ΑΝ ΤΑ “ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ” ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΑ

Με δείκτη θετικότητας να παίζει όλη τη βδομάδα στο 6-7%, ΑΝ ήταν αξιόπιστα αυτά τα τεστ, αυτό θα σήμαινε ότι αυτή τη στιγμή νοσούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ 700.000 Ελληνες.

Αν υποθέσουμε ότι μόνο 2 στους 100 νοσούντες χρειάζονται νοσηλεία, θα είχαμε τώρα 14.000 νοσηλευόμενους, που ΔΕΝ έχουμε!

Επίσης αν μόνο 1 στους 100 χρειάζεται ΜΕΘ, θα είχαμε 7.000 ασθενείς στις ΜΕΘ, που ΔΕΝ έχουμε (ούτε ΜΕΘ τόσες, ούτε ευτυχώς βαριά ασθενείς τόσους).
_______________________________________
“Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ”

Στο Ελλαδιστάν όμως, μπορεί και τον δεύτερο χρόνο, γιατί η ελληνική δικαιοσύνη κοιμάται “τον ύπνο του δικαίου”…

******************************
Και εδώ παραθέτω το κρίσιμο απόσπασμα από το εισαγωγικό μέρος της μήνυσής μου στη Γ.Α.Δ.Α.:
Η μόνη διόρθωση που θα κάνω στον Κωνσταντίνο είναι εκεί στον επίλογο.
Ο ύπνος της “ελληνικής δικαιοσύνης” προφανώς και δεν είναι του “δικαίου”.
Αλλά του αδίκου…
Eγώ αυτό που θα κάνω θα είναι μία ακόμα μήνυση για να ενισχύσω τη μεγάλη μήνυση της 19ης Ιουλίου και να “φορτώσω” κι άλλο την τεράστια ποινική διαδικασία που πολύ σύντομα θα αρχίσει και θα συνθλίψει τη μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Μία μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων με το νέο άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα. Μετά την κακοποίηση του ταύρου στην πρώτη εφαρμογή του σε εμένα από την ομάδα Παπαγεωργακοπούλου-Ελευθεριάνου-Νούλη-Οικονόμου, με την πέμπτη της παρέας  Χρυσικού να εμφανίζεται το ίδιο διάστημα νοσταλγός της παλιάς διάταξης και να με καλεί για εξηγήσεις και με αυτή, είναι ώρα να μιλήσουμε για τα πραγματικά “fake news”.

Γιατί πολύ απλά, κύριε Γιάννη Οικονόμου, κυβερνητικές εκπρόσωπε, αυτή εδώ η διασπορά είναι ο πραγματικός ορισμός της διασποράς ψευδών ειδήσεων, και όχι οι δικές μου “ειδήσεις” για το πρωτόκολλο του θανάτου, τις άνευ λόγου διασωληνώσεις, την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων, τους εμβολιασμένους νοσηλευόμενους σε κλινικές και ΜΕΘ Covid-19 και τους θανάτους εμβολιασμένων από κορωνοϊό, τις λίστες του ΕΚΑΒ και τη λυσσαλέα απόκρυψη των παρενεργειών των εμβολίων, τον δήθεν απόλυτο ισχυρισμό μου ότι ο ιός δεν σκοτώνει, και τις ιογενείς λοιμώξεις στις ακτινογραφίες, οι οποίες “ειδήσεις” αληθέστερες δεν θα μπορούσαν να είναι.

Γιατί είναι ο ορισμός της διασποράς ψευδών ειδήσεων με τη νέα διάταξη του 191 Π.Κ. η τρομοκράτηση των πολιτών με την αύξηση των “κρουσμάτων” και την ταυτόχρονη απόκρυψη του αριθμού των τεστ που έγιναν και του δείκτη θετικότητας.

Κατανοητό;
Έτσι μπράβο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό.