Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ FACEBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – “ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΜΙΣΟΥΣ” ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !! – ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !! ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ !!

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-05-30, 11.44.15 μμ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Πρώτα έκλεισαν τον δικό μου λογαριασμό με 145.000 ακόλουθους. Νοσταλγοί του Γκέμπελς τα φασισταριά του Facebook, ισχυρίστηκαν ότι το βίντεο που ανέβασα από τοκ Κρατικό της Νίκαιας, το οποίο βεβαίως ούτε καν το ίδιο το νοσοκομείο δεν τόλμησε να αμφισβητήσει, ήταν δήθεν κατασκευασμένο !!

Τους έδωσα μία ευκαιρία, αποστέλλοντάς τους, τόσο στη Facebook όσο και στη συνεργαζόμενη με αυτήν εταιρεία στο Μοσχάτο Teleperfomance, email με το οποίο απέδειξα ότι το βίντεο αυτό με τον 78χρονο γιατρό ήταν πέρα ως πέρα αληθινό, αλλά αυτοί επέμειναν στη λάσπη και έκλεισαν οριστικά τον λογαριασμό μου.

Άρχισα αμέσως τη συνεργασία μου με το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το site αυτό, άνοιξα λογαριασμό στο MeWe, ενώ παράλληλα συνέχισα να δημοσιεύσω στη σελίδα της Μαριάννας στο facebook. Βλέποντας όμως η εγκληματική οργάνωση ότι άρχισε να θεριεύει και η σελίδα αυτή και πολύ γρήγορα να φτάνει στους 44.000 ακόλουθους και να γίνεται Νίκος Αντωνιάδης -2, έβαλαν τα φασιστάκια να μπλοκάρουν και τον λογαριασμό αυτό. Το makeleio.gr δεν μπορούν να το αγγίξουν, το MeWe, το οποίο προς το παρόν επιτρέπει τα πάντα, δεν μπορούν να το ελέγξουν, οπότε αποφάσισαν να

περιορίσουν το κακό γι αυτούς, μπλοκάροντας για 30 μέρες τον λογαριασμό της Μαριάννας. Έχουν καταλάβει ότι έρχονται φοβερές αποκαλύψεις και το αποκορύφωμα της κατάθεσης της μήνυσης που περιμένει όλη η Ελλάδα, και ό,τι μπορούν να κόψουν καλό είναι γι αυτούς.

Και τι βρήκαν; Μία σατιρική ανάρτηση της Μαριάννας για τα άθλια fake news των συστημικών Μ.Μ.Ε. και συγκεκριμένα μία παλαιότερη “είδηση” στο MEGA και το δελτίο του Νίκου Ευαγγελάτου, στο οποίο παρουσιάστηκε ένας Κινέζος γιατρός που δήθεν είχε …μαυρίσει από τον κορωνοϊό.

Η σάτιρα, βλέπετε, πονάει πολλές φορές ακόμη περισσότερο…

 

IMG_4464

 

IMG_4463

 

Και ελάτε να δείτε τώρα, πώς ορίζουν τις εκφράσεις μίσους τα άθλια υποκείμενα της Facebook.

 

IMG_4465

Kαταλάβατε ;;

Εκφράσεις μίσους οι …ισχυρισμοί σχετικά με τον κορωνοϊό !!

Όπου στη συγκεριμένη δημοσίευση, ο μόνος “ισχυρισμός” ήταν αυτός στο δελτίο του ΜEGA. Η Μαριάννα απλώς σατίρισε την “είδηση”, δεν προέβαλε κάποιον ισχυρισμό !!

Ό,τι να ΄ναι, αλλά δεν τους νοιάζει. Ούτε τους ενδιαφέρει να τηρούν τα προσχήματα. Υποβάλλονται αναφορές στην Facebook για δημοσιεύσεις με χυδαίες ύβρεις και αυτή απαντά ότι δεν παραβιάζονται οι “όροι της κοινότητας”, διότι βεβαίως οι υβριστές βρίσκονται στην από εκεί πλευρά. Αν όμως τολμήσεις να γράψεις ότι θα κυνηγήσεις δικαστικά αυτούς που σε βρίζουν, τότε θα τιμωρήσουν εσένα για …παρενόχληση και εκφοβισμό !!

Φυσικά, τώρα θα εισπράξουν και άλλη μία αγωγή και μία μήνυση από την Μαριάννα αυτή τη φορά.

Επειδή όμως είναι προφανές ότι το πρόβλημα γι αυτούς και ο πραγματικός λόγος και το κίνητρο του αποκλεισμού, δεν ήταν η παραπάνω σάτιρα, αλλά οι δικές μου δημοσιεύσεις με τις αποκαλύψεις για τα φριχτά εγκλήματα στα δημόσια νοσοκομεία, γίνεται πια σαφές ότι η Facebook ενεργεί ως συνεργός της εγκληματικής οργάνωσης που δολοφονεί ανθρώπους στα δημόσια νοσοκομεία. Τα εγκλήματα αυτά προσπαθεί να καλύψει, περιορίζοντας την ενημέρωση του κοινού γι αυτά !!

Ώστε, οι υπεύθυνοι της Facebook, εντός και εκτός Ελλάδας, θα είναι στη λίστα των προσώπων που θα μηνυθούν, για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση.

Κανένας δεν θα μείνει εκτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »