Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΣΟΚ !!! BULLING ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ !!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΦΟΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΩΣ ''ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ '' ??? ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ??? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ !!!!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΡΟΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.....

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ????

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ????

ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΠΑΤΕΡΩΝ

ΝΑ ΑΦΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ

( ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ....ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΜΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΒΟΛΙΟ....)

ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΑΣΦΥΞΙΑ

ΣΤΗΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ????


Μόλις πριν μισή ώρα λάβαμε το κάτωθι έγγραφο από μεγαλοστέλεχος της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ALPHA BANK που είναι εξοργισμένο με την τακτική της ανθρωποφαγίας που έχει διαχυθεί παντού.....



ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΑ !!!!


Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης πρόσθεσε μια νέα φωτογραφία.

18 λ. 
*** Όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" γίνονται σημαία της συμπαγούς πλειοψηφίας, σημαίνει ότι οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν ξεγυμνώσει τους συνωμότες ***
Δυσκολεύεται κανείς να πιστέψει ότι ο Σύλλογος Προσωπικού της Alpha Bank απέστειλε έγγραφο στην Τράπεζα, με το οποίο απαίτησε να προχωρήσει στην «α π ο μ ό ν ω σ η των α ρ ν η τ ώ ν του εμβολιασμού», και ότι στο τέλος του κειμένου προ των ονομάτων του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα επέλεξε να γράψει με κεφαλαία γράμματα τα εξής τρία συνθήματα:
1. «Ο εμβολιασμός προστατεύει τον εμβολιαζόμενο»
(τον προστατεύει και από τις σοβαρές παρενέργειες που έχουν τα ίδια τα εμβόλια;)
2. «Τα μέτρα προστασίας είναι υποχρέωση όλων μας»
(ακόμη κι όταν είναι αντισυνταγματικά;)
3. «Δεν παίζουμε με την υγεία μας, τη δική μας και των οικογενειών μας για χάρη κάποιων που αρέσκονται σε θεωρίες σ υ ν ω μ ο σ ί α ς»
(είναι θεωρία συνωμοσίας –άραγε ποιος και πώς θα την ορίσει;– ότι τα εμβόλια έχουν λάβει μόνο εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης [Emergency Use Authorization] και άρα ότι είναι πειραματικά; Κατ’ επέκτασιν ότι παίζει με την δική του υγεία όποιος εμβολιάζεται;)
Να προετοιμάζονται για έναν τρομερό κανιβαλισμό οι πολίτες εκείνοι που θα θελήσουν να ασκήσουν το αναφαίρετο δικαίωμά του να μη μετατραπούν σε πειραματόζωα.
Η "συμπαγής πλειοψηφία" από τον "Εχθρό του Λαού" του Ερρίκου Ίψεν, η οποία αντλεί την ταυτότητά της μέσα από το κοπάδι, θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να κατασπαράξει την μειοψηφία.
Όσοι νιώθετε τρόμο από τα διχαστικά νύχια των εμβολιολατρών δυναμώστε από την επιστολή που είχε στείλει στις 21 Μαρτίου 1872 ο Ίψεν στον Νορβηγό μεταφραστή Φρειδερίκο Γκιέρτσεν. Εκεί του έγραφε τα εξής :
«Δεν έχω πολλούς φίλους. Θάθελα να αυξηθούν,.. μα επ’ ουδενί θα ριψοκινδυνεύσω ν’ αρνηθώ –λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον εαυτό μου και την ηρεμία μου– τη βασική μου Αρχή σ’ όλα τα ζητήματα,.. δηλαδή πως το δίκιο τόχει πάντα η μειοψηφία».
Άρα, όταν οι "θεωρίες συνωμοσίας" γίνονται σημαία της "συμπαγούς πλειοψηφίας", σημαίνει ότι οι "συνωμοσιολόγοι" έχουν ξεγυμνώσει τους συνωμότες. Κι αυτό πονάει πάρα πολύ...
Ζούμε στα προέσχατα χρόνια της κοινωνικής εσχατιάς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ