Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Οι Γάλλοι θα τρέφονται με "πιάτο του μέλλοντος" από έντομα

 

Συγγραφέας: Victor Butkevich 

Ο Παριζιάνικος σεφ Laurent Veyet μάγεψε τους Γάλλους με ένα "πιάτο του μέλλοντος" από έντομα. Τα ζυμαρικά με σκουλήκια και οι τραγανές ακρίδες σε σοκολάτα εντυπωσίασαν τους Ευρωπαίους, επειδή τέτοιες τροφές υποτίθεται ότι λύνουν ένα από τα προβλήματα υπερπληθυσμού της Γης. Η PolitRussia έχει μια ειδική έκθεση για την κατάσταση για τους αναγνώστες της.

Το Reuters έγραψε για την επιτυχία του παριζιάνου σεφ Laurent Weyette στη Γαλλική πρωτεύουσα. Όπως σημειώνει το πρακτορείο, το μενού του Παριζιάνου δεν είναι για τους αδύναμους, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ενός από τα προβλήματα του υπερπληθυσμού στη Γη - το πρόβλημα της έλλειψης τροφίμων.


 "Καθώς ο ήλιος πλημμύριζε τις υπαίθριες βεράντες των παριζιάνικων εστιατορίων, τα περίτεχνα πιάτα του Veyette προκαλούσαν επιδοκιμαστικά νεύματα και ψιθύρους ικανοποίησης από τους γενναίους καλεσμένους του", έγραψε το Reuters.

 Ο σεφ Laurent Weyette ταΐζει τους καλεσμένους του με σαλάτα γαρίδας με ζυμαρικά από αλευρόσκουληκο, τραγανά έντομα με γαρνιτούρα λαχανικών και ακρίδες καλυμμένες με σοκολάτα.

 "Είναι το τέλειο πιάτο για τους νεοεισερχόμενους", δήλωσε ο Παριζιάνος σεφ καθώς ετοίμαζε μια μερίδα ζυμαρικών με αλεύρι που παρασκευάζεται από αλεύρι που προέρχεται από βιομάζα αλευρώδους σκουληκιού και ολοκληρώνεται με ψητά σκουλήκια. - Ορισμένα [πιάτα] έχουν πολύ ενδιαφέρουσα γεύση. Δεν είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι δεν τους αρέσει". 

 Το Reuters σημειώνει ότι η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) αναγνώρισε τον αλευρώδη ως κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση τον Ιανουάριο. Τον Μάιο, ο οργανισμός ενέκρινε την ελεύθερη πώληση προνυμφών εντόμων. Εν τω μεταξύ, ο οργανισμός έχει καταθέσει περισσότερες από δώδεκα άλλες αιτήσεις για τρόφιμα με βάση τα έντομα, συμπεριλαμβανομένων των γρύλων και των ακριδών. 

 Ο αλευρώδης και τα έντομα γενικά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια προσιτή και βιώσιμη πηγή τροφής στο μέλλον, γράφει το Reuters. Τούτου λεχθέντος, ο αλευρώδης είναι ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας σε πιάτα ή να γίνει αλεύρι για ζυμαρικά, μπισκότα ή ψωμί. 

 "Τα έντομα είναι θρεπτικά. Μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να μεταβούμε σε μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και ένα πιο ισορροπημένο σύστημα τροφίμων", ανέφερε στο Reuters ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων Stefan De Keersmaeker. 

 Προηγουμένως, η PolitRussia έγραψε ότι ένας διατροφολόγος ονόμασε δύο κανόνες που βοηθούν στην απώλεια βάρους χωρίς δίαιτα.

https://politros.com/210072-francuzov-budut-kormit-blyudom-budushego-iz-nasekomykh

το είδα

1 σχόλιο:

  1. Η ΤΖΟΛΙ ΤΑ`Ι`ΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ταραντούλες και σκορπιούς.

    .

    https://www.athensvoice.gr/viral/showbiz/341340_i-tzoli-taizei-ta-paidia-tis-kai-troei-i-idia-camera-tarantoyles-kai-skorpioys.



    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »