Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-08, 6.47.53 μμ


Τα έχω γράψει πολλές φορές, αλλά επειδή τα τελευταία 24ωρα οι εργασιακοί χώροι έχουν πάρει φωτιά από τους εκβιασμούς για το εμβόλιο, τα επαναλαμβάνω.

Οι εκβιασμοί αυτοί είναι προς το παρόν στις περισσότερες περιπτώσεις προφορικοί. Έχουν αρχίσει όμως να γίνονται και εγγράφως.

Και στις δύο περιπτώσεις, ΜΙΑ είναι η λύση στο στάδιο αυτό.
Και όπου οι απειλές είναι προφορικές, με τη λύση αυτή οι απειλές αυτές “κατοχυρώνονται”.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!

Όποιος έχει να προτείνει καλύτερες και, κυρίως, αποτελεσματικότερες λύσεις για την αντιμετώπιση των εκβιασμών, όπως να βγείτε για μια-δυο ώρες στο δρόμο ,
ή να πάτε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ,
είναι ελεύθερος να τις προτείνει και κυρίως να τις ακολουθήσει ο ίδιος, να δούμε τα αποτελέσματα.

Όσοι δεν με άκουσαν και προσέφυγαν στο ΣτΕ ή στα διοικητικά δικαστήρια, έσπασαν τα μούτρα τους. Και με την αιτιολογία στις απορριπτικές αποφάσεις όπως ακριβώς είχα προειδοποιήσει ότι θα είναι αυτή.

Και επειδή ακούω και κάποιες ανοησίες για τον αριθμό αυτών που θα προσφύγουν, το ΣτΕ θα απορρίψει τις αιτήσεις, είτε προσφύγει ένας είτε προσφύγουν 200.000.

Κατά του Μνημονίου είχαν προσφύγει και τα …κουνούπια.
Μόνο ως συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας μπορεί να είναι μία μαζική προσφυγή, σαν μία διαμαρτυρία στους δρόμους, και τίποτα περισσότερο. Αντιθέτως, θα έχουμε και το ΣτΕ να βάζει τη βούλα στη νομιμότητα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, προς μεγάλη ικανοποίηση της κυβέρνησης, η οποία θα βγει και από τη δύσκολη θέση να εφαρμόσει τον νόμο 4682/2020, τον οποίο προς το παρόν εμφανίζεται να έχει σχετική δυσκολία να τον εφαρμόσει ευθέως.

Εγώ λοιπόν θα επιμείνω σε αυτό που έχω προτείνει, και με δημοσιεύσεις, και με βίντεο.
Αν είστε ΟΜΑΔΑ εργαζομένων, ακόμη καλύτερα.
____________________
1) Πόθεν νομιμοποιείστε να μας υποχρεώνετε να εμβολιαστούμε, όταν μάλιστα ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας έχει δημόσια διατυπώσει την απόλυτη θέση περί αντισυνταγματικότητας του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
2) Πόθεν τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι ο εμβολιασμένος δεν προστατεύει μόνο τον εαυτό του αλλά και τους άλλους.

3) Πόθεν τεκμηριώνεται επιστημονικά ότι ο ανεμβολίαστος εκθέτει σε κίνδυνο τον εμβολιασμένο, εφόσον τηρεί τα μέτρα όπως έπραττε πάντα.

4) Αν βεβαιώνετε ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες από τον εμβολιασμό, και αν υπάρχουν ποιες μπορεί να είναι αυτές.

5) Αν αναλαμβάνετε την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη σε περίπτωση που υποστεί βλάβη η υγεία μου από τον εμβολιασμό ή πεθάνω.
__________________________

Θεωρώ ότι δυσκολεύεται από την εργοδοσία, και αντιμετωπίζεται ευκολότερα από τον εργαζόμενο δικαστικά, η δυσμένεια, η στέρηση μισθού ή η απόλυση, αν δεν υπάρξουν απαντήσεις.

Όλο και περισσότερες φωνές ακούγονται για την αντισυνταγματικότητα του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Η πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων πριν λίγες εβδομάδες, ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας αυτές τις μέρες, και πολλοί άλλοι ,
ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βράζουν.
Και όλα αυτά είναι ΚΑΛΑ και ΒΟΗΘΑΝΕ.

Θεωρώ όμως ότι επειδή η μάχη για την αντισυνταγματικότητα είναι μία μάχη η οποία, όπως προανέφερα, μετά απολύτου βεβαιότητας θα χαθεί στο Συμβούλιο των Επικρατούντων, γιατί όσο υπάρχει η παραδοχή περί πανδημίας, για το ΣτΕ θα υπερισχύουν τα άρθρα 21 και 26 του Συντάγματος και της Σύμβασης του Οβιέδο, έναντι του άρθρου 5 αμφοτέρων ,
και επειδή, ακόμα, η κυβέρνηση εξακολουθεί και έχει στη φαρέτρα της τον νόμο 4682/2020 περί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού ,
την οποία υποχρεωτικότητα είχε φροντίσει να προβλέψει πριν καν την κήρυξη της πανδημίας από τον Π.Ο.Υ. ,
άλλο αν προς το παρόν, όπως και πάλι προανέφερα, για κάποιους λόγους δεν τολμά ούτε να ψελλίσει τα ψηφία του νόμου και έχει δώσει στο στάδιο αυτό εντολή για τους εκβιασμούς και την έμμεση μορφή υποχρεωτικότητας ,
ενώ συζητά να δώσει κίνητρα και “προνόμια” στους εμβολιασμένους (τα αυτονόητα, δηλαδή, και τα κεκτημένα προ της απάτης…)
αλλά αν δεν βγουν τα νούμερα ,
και όπως φαίνεται ΔΕΝ βγαίνουν ,
θα αναγκαστεί να βγάλει τη μάσκα και να εφαρμόσει τον 4682/2020 ,
πολύ κρίσιμο είναι το επιστημονικό κομμάτι ,
και η ανάληψη της ευθύνης για τις παρενέργειες ,
τη βλάβη της υγείας ,
και τον θάνατο.

Αυτά από μένα στο στάδιο αυτό ,
και πολύ λίγο καιρό πλέον πριν την κατάθεση της μήνυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »