Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Κυβερνήτης Φλόριντα: Διαλέξαμε την ελευθερία από τον (υγειονομικό) φασισμό! Λαϊκό παραλήρημα για τον Ντε Σάντις

Η μεγαλύτερη συναυλία από το ξεκίνημα της πανδημίας πραγματοποιήθηκε στην πολιτεία της Φλόριντα, όπου χιλιάδες πολίτες αποθέωσαν κυριολεκτικά τον κυβερνήτη Ρον Ντε Σάντις. «Διαλέξαμε την ελευθερία από το φασισμό», έγραψε στο Twitter ο «ροκ σταρ» κυβερνήτης της ηλιόλουστης Πολιτείας. Τον υγειονομικό φασισμό των lockdown και της υποχρεωτικής μασκοφορίας, εννοούσε ο Ντε Σάντις,

Η πολιτεία της Φλόριντα, σε αντίθεση με τις συστάσεις των «ειδικών» και την κατακραυγή των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης, δεν επέβαλε γενικό lockdown, όπως η Νέα Υόρκη, κατέγραψε λιγότερους θανάτους από αυτήν και έσωσε την οικονομία της από την απόλυτη οικονομική καταστροφή. Οι πολίτες, νιώθουν ευγνώμονες για κυβερνήτη τους, που όχι μόνο δεν τους οδήγησε στη φτώχεια, αλλά δεν τους στέρησε και τις βασικές και Συνταγματικά κατοχυρωμένες ελευθερίες τους.

Να υπενθυμίσουμε στους εδώ «ειδικούς», ότι η Φλόριντα έχει διπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα και

παρόμοιες κλιματολογικές συνθήκες, αλλά δεν συμφέρει το σύστημα Μητσοτάκη, ο ελληνικός λαός να ενημερώνεται γι’ αυτά που συμβαίνουν στη Φλόριντα και το παράδειγμα που έδωσε σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ούτε φυσικά, κανένα από τα παπαγαλάκια της λίστας Πέτσα, λέει ότι η Φλόριντα έχει πετάξει τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους εδώ και πάρα πολλούς μήνες, χωρίς να έχει επιτευχθεί η πολυδιαφημιζόμενη ανοσία αγέλης από τους εμβολιασμούς! Επίσης, είναι η Πολιτεία, που έχει βάλει φρένο στην αυθαιρεσία των Μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όσον αφορά στην ελευθερία της έκφρασης και των απόψεων.

Υπάρχουν πολλές φήμες, ότι ο Ντε Σάντις, ίσως είναι υποψήφιος αντιπρόεδρος με τον Τραμπ το 2024. Άλλοι τον θεωρούν, στην περίπτωση που δεν κατέβει ο Τραμπ στις εκλογές, ως το αδιαμφισβήτητο φαβορί για να τις κερδίσει. Η τετραετία Τραμπ, δημιούργησε μία νέα γενιά πολιτικών, που δεν υποτάσσονται στους διεφθαρμένους γραφειοκράτες, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και την παγκοσμιοποίηση. Μία νέα γενιά πολιτικών, που ζει και αναπνέει με τις πρώτες λέξεις του Αμερικανικού Συντάγματος: We, the People!

Ο Ντε Σάντις, είναι το μέλλον της Αμερικής και της Ευρώπης.

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »