Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ο ιδρυτής των «Black lives matter» στο St. Paul, παραιτήθηκε όταν έμαθε την «πικρή αλήθεια»

 

γράφει ο Jack Phillips

Ένας ιδρυτής του παραρτήματος των Black Lives Matter στη Μινεσότα παραιτήθηκε, ισχυριζόμενος ότι ο οργανισμός δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει τις μαύρες κοινότητες ή να βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης στη Μινεάπολη, σύμφωνα με ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Rashard Turner, ιδρυτής ενός παραρτήματος των Black Lives Matter στο St. Paul, δήλωσε ότι ξεκίνησε το παράρτημα το 2015, αλλά απογοητεύτηκε περίπου ένα χρόνο αφού έγινε «άτομο εμπιστοσύνης» στην αριστερή οργάνωση, σύμφωνα με ένα βίντεο (δείτε το βίντεο στο τέλος της επόμενης παραγράφου) που κυκλοφόρησε από το TakeCharge μια ομάδα που απορρίπτει διάφορες διατάξεις που προωθούνται από το Black Lives Matter, συμπεριλαμβανομένων κριτικών ισχυρισμών που σχετίζονται με την σημαντική φυλετική θεωρία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι εγγενώς ρατσιστικές.

«Μετά από ένα χρόνο στο εσωτερικό, έμαθα ότι δεν είχαν μεγάλη ανησυχία για την ανοικοδόμηση των μαύρων οικογενειών και ενδιαφερόταν ακόμη λιγότερο για τη βελτίωση της ποιότητας της εκπαίδευσης για τους μαθητές στη Μινεάπολη», δήλωσε ο

Turner στο βίντεο.

«Αυτό έγινε σαφές όταν κατήγγειλαν δημόσια τα ανεξάρτητα σχολεία παράλληλα με την ένωση εκπαιδευτικών. Ήμουν άτομο εμπιστοσύνης στο Black Lives Matter. Και έμαθα την πικρή αλήθεια. Το μορατόριουμ στα ανεξάρτητα δεν υποστηρίζει την ανοικοδόμηση της μαύρης οικογένειας. Αλλά δημιουργεί εμπόδια στην καλύτερη εκπαίδευση των μαύρων παιδιών. Παραιτήθηκα από το Black Lives Matter μετά από ενάμιση χρόνο. Αλλά δεν σταμάτησα να εργάζομαι για να βελτιώσω τη ζωή των μαύρων και την πρόσβαση σε μια σπουδαία εκπαίδευση. «

Οι εκπρόσωποι του Black Lives Matter δεν απάντησαν σε αίτημα για σχολιασμό κατά τη στιγμή τους ρεπορτάζ.

Περίπου ένα χρόνο μετά το θάνατο του George Floyd στη Μινεάπολη, η υποστήριξη για την ομάδα έπεσε στις ΗΠΑ, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση της Morning Consult. Μόνο το 48% έχει θετικές απόψεις για τον οργανισμό, από 61% που ήταν τον περασμένο Μάιο.

Μια έρευνα των USA Today διαπίστωσε ότι το 36% των Αμερικανών θα περιέγραφε τώρα τον θάνατο του Φλόιντ ως δολοφονία, από 60%που ήταν το περασμένο καλοκαίρι.

Μια δημοσκόπηση που διεξήχθη τον Μάιο από την εφημερίδα αποκάλυψε ότι η έκκληση του Black Lives Matter για «αφαίρεση της αστυνομίας» έχει ακόμη λιγότερη υποστήριξη, με μόνο το 18% των ερωτηθέντων να το υποστηρίζουν.

Αυτό έρχεται εν μέσω πρόσφατων αντιπαραθέσεων σχετικά με την Patrisse Cullors, συνιδρυτή του οργανισμού που παραιτήθηκε μετά από μια σειρά αναφορών σχετικά με το χαρτοφυλάκιο ακινήτων και τα οικονομικά της. Μετά τη δημοσίευση των αναφορών τον περασμένο μήνα, η Cullors ισχυρίστηκε ότι δεν έκανε κακή χρήση δωρεών στο Black Lives Matter.

Σε μια δήλωση την περασμένη εβδομάδα, η Cullors – μία αυτο-περιγραφόμενη «εκπαιδευμένη μαρξίστρια» – είπε, «Με έξυπνους, έμπειρους και αφοσιωμένους ανθρώπους που υποστηρίζουν την οργάνωση κατά τη διάρκεια αυτής της μετάβασης, ξέρω ότι το BLMGNF είναι σε καλή κατάσταση… Η ατζέντα του ιδρύματος παραμένει η ίδια —Δημιουργήστε λευκή υπεροχή και χτίστε θεσμούς που επιβεβαιώνουν τη ζωή.

Η Cullors είπε στο Associated Press ότι η αποχώρησή της είχε προγραμματιστεί για περισσότερο από ένα χρόνο νωρίτερα και δεν σχετίζεται με τις αναφορές για τα οικονομικά της και τα πολλαπλά σπίτια της, ισχυριζόμενοι ότι «ήταν δεξίες επιθέσεις» που σκόπευαν να δυσφημίσουν τον χαρακτήρα της.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: the Epoch Times

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »