Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

Οι Αρχές της Δανίας, τερμάτισαν την πρόσβαση στο Bitchute με τη δικαιολογία ότι παρέχει «επικίνδυνες» πληροφορίες για τον covid19

 γράφει ο Paul Joseph Watson

Οι αρχές στη Δανία έχουν κλείσει μεγάλο μέρος της πρόσβασης της χώρας στην πλατφόρμα βίντεο Bitchute στο όνομα της πρόληψης της διάδοσης «επικίνδυνων πληροφοριών» σχετικά με τον covid.

Το Εθνικό Αστυνομικό Κέντρο Εγκλήματος στον κυβερνοχώρο της Δανίας (NC3) υπέβαλε αίτηση για δικαστική απόφαση για αποκλεισμό του ιστότοπου και οι ISP ακολούθησαν το ίδιο, αποκλείοντας την πρόσβαση σε χρήστες.

«Το Εθνικό Αστυνομικό Κέντρο Εγκλήματος στον Κυβερνοχώρο (NC3) έχει αποκλείσει την αρχική σελίδα στην οποία το πρόγραμμα περιήγησής σας προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση σε επαφή, καθώς υπάρχει λόγος να υποθέσουμε ότι από τον ιστότοπο διαπράττεται παραβίαση του ποινικού δικαίου, το οποίο έχει φόντο ή συνδέεται με την επιδημία του covid19 στη Δανία», αναφέρει ένα μήνυμα που βλέπουν οι χρήστες όταν προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στο Bitchute.

Στη συνέχεια συμβουλεύει τον ιδιοκτήτη του ιστότοπου ότι θα

πρέπει να επικοινωνήσει με τις αρχές για να προσπαθήσει να επαναφέρει τον ιστότοπο στο διαδίκτυο. (!!!!!!!!)

«Το μπλοκ φαίνεται να είναι σε ολόκληρο τον ιστότοπο που σημαίνει ότι οι Δανοί πολίτες δεν εμποδίζονται απλώς να βλέπουν αποκαλούμενη παραπληροφόρηση για τον covid19 στο BitChute, αλλά αποκλείονται γενικώς από την προβολή βίντεο στο BitChute, ανεξάρτητα από το θέμα», γράφει ο Tom Parker.

Το Bitchute αποτελεί στόχο συνήθως από τις κυβερνήσεις επειδή παρέχει μια πλατφόρμα για αμφιλεγόμενο περιεχόμενο που δεν επιτρέπεται στο YouTube.

Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου στην Αυστραλία προσπάθησαν προηγουμένως να αποκλείσουν τον ιστότοπο, ενώ το Twitter εμπόδισε τους χρήστες να δημοσιεύουν συνδέσμους Bitchute στην πλατφόρμα του πέρυσι.

Οι Αρχές στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ προσπαθούν επίσης να κλείσουν τον ιστότοπο, ισχυριζόμενοι ότι εμπλέκεται σε «υποκίνηση μίσους».

Οι υποστηρικτές της λογοκρισίας των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι η ελεύθερη ομιλία δεν δέχεται επίθεση επειδή οι άνθρωποι μπορούν απλά να «φτιάξουν τις δικές τους πλατφόρμες».

Ωστόσο, όταν μια πλατφόρμα όπως η Bitchute κάνει ακριβώς αυτό, τότε το κράτος στοχεύει στην εξάλειψή της.

Αυτό είναι απ’ ευθείας κομμουνιστικό κινέζικο στιλ, αλλά αυτό που το κάνει χειρότερο είναι ο χρόνος εφαρμογής του.

Όπως μάθαμε τις τελευταίες εβδομάδες, λογοκρίνοντας την «παραπληροφόρηση» σχετικά με τη θεωρία διαρροής στο εργαστήριο Wuhan, η οποία θα μπορούσε να αποδειχθεί αληθινή σε όλη της την έκταση, τα δίκτυα κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να έχουν εμπλακεί στη διευκόλυνση μιας από τις μεγαλύτερες συγκαλύψεις στη σύγχρονη ιστορία .

Έτσι, για τις Αρχές της Δανίας το να στοχεύσουν το Bitchute για τον ίδιο ακριβώς λόγο είναι ένα ακόμη εντυπωσιακό παράδειγμα του κινδύνου να επιτρέψουν σε εταιρικές και κυβερνητικές οντότητες να καθορίσουν τα όρια της αποδεκτής ομιλίας και να υπαγορεύσουν κυριολεκτικά την πραγματικότητα.

Μετάφραση από το πρωτότυπο: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

πηγή: summitnews

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »