Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ !! 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ !! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΖΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ: ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !! Μίας απάτης ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ, αλλά που ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ απέδειξα και συνεχίζω να αποδεικνύω, ότι στα νοσοκομεία ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ εκατοντάδες άνθρωποι, για να ΕΞΑΠΑΤΗΘΟΥΝ οι Έλληνες με την ΨΕΥΔΟΠΑΝΔΗΜΙΑ !!

 Στιγμιότυπο οθόνης 2021-06-10, 3.23.45 μμ


Η μήνυσή μου θα κατατεθεί λίγο πριν τη μήνυση του Reiner Fuellmich και της μεγάλης ομάδας των δικηγόρων και των επιστημόνων που έχει καταφέρει να δημιουργήσει.
 
https://www.pronews.gr/kosmos/990929_maziki-antidrasi-kata-toy-skandaloy-toy-koronoioy-hiliades-giatroi-kai-dikigoroi
 
Οι δύο μηνύσεις έχουν μία ουσιώδη ΔΙΑΦΟΡΑ:
 
Στη μήνυση του Reiner Fuellmich επικρατεί το πρωτόκολλο της απάτης με τα PCR test, ενώ πολύ σημαντικό κεφάλαιό της θα είναι το έγκλημα των πειραματικών εμβολίων.
 
Όπου όμως γίνεται αναφορά στους θανάτους, αυτή αφορά στα ψευδή πιστοποιητικά θανάτου. Στη ψευδή καταγραφή θανάτων ως δήθεν θανάτων covid.
 
Ο Reiner Fuellmich, αυτό που λέει είναι ότι κάποιοι έπεσαν από το μπαλκόνι και τους κατέγραψαν ως θανάτους covid.
 
Εγώ λέω, ότι κάποιοι ΕΣΠΡΩΞΑΝ αυτούς τους κάποιους από το μπαλκόνι.
 
Η διαφορά προφανής.
 
Είναι σίγουρο ότι και στις άλλες χώρες δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Μόνο εδώ όμως οι δολοφονίες αυτές έγιναν με προχειρότητα, ερασιτεχνισμό και απληστία.
 
Και κάπου εκεί, στα δεκάδες νοσοκομεία, βρέθηκα εγώ, ακολούθησα τα ίχνη και τις αποδείξεις που άφησαν πίσω τους οι εκτελεστές του σχεδίου ,
 
και κατάφερα με συνεχή αγώνα, νύχτα-μέρα, επί έντεκα μήνες, να συγκεντρώσω τον αναγκαίο όγκο των στοιχείων, δημοσιευμένων και αδημοσίευτων, για να αποδείξω την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου. Στοιχεία, πολλά από τα οποία συγκεντρώθηκαν στον αγώνα σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία. Δεκάδες είναι αυτοί που επιβίωσαν από την εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.
 
Με την τελική μάχη να τη δίνω για τις νεκροψίες. Βάσει ενός πλάνου που διαμόρφωσα στην πορεία αυτών των μηνών, και ακολούθησα πιστά και με τεράστια προσοχή.
 
Για να αποδείξω το φριχτό πρωτόκολλο. Με την έκθεση των ασθενών στον ιό, τη σφαγή των ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, τη διακοπή των αγωγών τους, τον καθετηριασμό των πάντων, τον χωρίς διακοπή βομβαρδισμό των πνευμόνων των ασθενών με οξυγόνο, την πλήρη εγκατάλειψη των ασθενών, τη διακοπή της επικοινωνίας τους με τις οικογένειές τους, την έκθεσή τους στο κρύο, την ασιτία, την αφυδάτωση, την έκθεση των ασθενών στα ενδονοσοκομειακά μικρόβια, την σκόπιμη παράλειψη των νοσοκομείων να αντιμετωπίζουν τραύματα που προκλήθηκαν κατά τη νοσηλεία, τις άνευ ιατρικών προϋποθέσεων διασωληνώσεις.
 
Φυσικά, το πρωτόκολλο του θανάτου θα είναι το ένα από τα δύο κεφάλαια της μήνυσης. Το άλλο θα είναι, βεβαίως, το πρωτόκολλο της απάτης, το οποίο, όπως γράφω στην αρχή, ενισχύθηκε με το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόστηκε παράλληλα, και λειτούργησαν ως συγκοινωνούντα δοχεία, έχει όμως τη δική του αυτοτέλεια.
 
Βασικά εγκλήματα στη μήνυση είναι της αρπαγής (άρθρο 322 Ποινικού Κώδικα: η δια της εξαπάτησης των Ελλήνων περιαγωγή τους σε κατάσταση στέρησης της ελευθερίας), ως προς το πρωτόκολλο της απάτης ,
 
και ως προς το πρωτόκολλο του θανάτου, αυτά της ανθρωποκτονίας με δόλο (άρθρο 299 Ποινικού Κώδικα), της θανατηφόρας σωματικής βλάβης (άρθρο 311 Ποινικού Κώδικα) και της βαριάς σωματικής βλάβης (άρθρο 310 Ποινικού Κώδικα).
 
Γύρω από τον άξονα των βασικών αυτών κακουργημάτων, τα οποία επισύρουν ποινές κάθειρξης από δέκα έτη έως ισόβια, κινείται μία πλειάδα άλλων κακουργημάτων και πλημμελημάτων, όπως της απάτης, της ψευδούς βεβαίωσης, της κατάχρησης εξουσίας, της παράβασης καθήκοντος ή της έκθεσης.
 
Σε επόμενη δημοσίευση, εδώ, στο MeWe και στο makeleio.gr, θα κάνω την προαναγγελία της έναρξης λειτουργίας του καναλιού, με φωτογραφίες από το site NikosAntoniadis.tv. Έχουν μείνει ελάχιστα διαδικαστικά.
 
Με το κανάλι και τις εκπομπές της φρίκης θα φτάσω στη μήνυση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »