Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #2 (Carrie Madej)

 Συνέχεια από το α’ μέρος

Going from humanity 1.0 to humanity 2.0

Στο επόμενο βίντεο η Carrie Madej εξηγεί αναλυτικά πώς ο άνθρωπος οδηγείται στον μετανθρωπισμό μέσω της ένωσής του με την τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence)

Τι είναι η επιμόλυνση (transfection), τι είναι το παντενταρισμένο ένζυμο εωσφορίνη (Luciferase), πώς συγκεντρώνει πληροφορίες του ανθρώπινου οργναισμού η υδρογέλη (hydrogel), τι παράγουν οι χρηματοδοτούμενες από το ίδρυμα Bill & Melinda Gates φαρμακευτικές εταιρείες όπως η Moderna. 

Τα μετρητά καταργούνται και

σταδιακά η διαχείρηση του πλαστικού χρήματος μεταφέρεται στον οργανισμό του ανθρώπου μέσω μιας ενσωματωμένης ηλεκτρονικής ταυτότητας (id).

Στο ίδιο βίντεο ο David Sonrensen παρουσιάζει την εγκληματική δράση του Bill Gates, ο οποίος κατευθύνει όλους τους «Ε Ι Δ Ι Κ Ο Υ Σ» σε όλες τις κυβερνήσεις που υπακούν σ’ ένα σύστημα μιας νέας τάξης πραγμάτων με φανερή δράση τουλάχιστον από το 2000. Αν λοιπόν πρέπει κάποιος να ελέγξει την αξιοπιστία, είναι εξαιρετικά δύσκολο. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ανυποψίαστος ότι η ανθρωπότητα βρίσκεται στο σπήλαιο του Πλάτωνα και ότι οι πρωθυπουργοί ενός εκάστου κράτους δεν είναι παρά τοπικοί αντιπρόσωποι του γενικού dealer των «εμβολίων»: του Μπιλ Γκέιτς. Αυτού που μιλάει μέσω του BBC ! Η φίμωση κάθε αντίθετης φωνής από τα γνωστά μέσα (youtube, facebook, twitter κλπ) είναι το αναγκαίο συμπλήρωμα προκειμένου το απόλυτο ψέμα να παρουσιαστεί ως απόλυτη αλήθεια. Οδηγεί το ψέμα αυτό στο μεγαλύτερο έγκλημα στην μ.Χ. ιστορία; Αυτό θα φανεί αργότερα. Και μόνο όμως για την απαγόρευση χρήσης φαρμάκων κατά του SARS-CoV-2 (απαγορεύεται ακόμα και η αναφορά σ’ αυτά) όλοι οι πρωθυπουργοί και όλοι οι Faucis θα έπρεπε να βρίσκονται κατηγορούμενοι στα διεθνή δικαστήρια.

Γιατί πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να κατανοήσουν το θέμα «πανδημία-εμβόλια» ως πρόσχημα αλλαγής ιδιοκτησίας του ανθρώπου; Επειδή έχουν οδηγηθεί κατάλληλα επί δυο αιώνες να θεωρήσουν ότι δεν υπάρχει προηγούμενο «ιδιοκτησιακό καθεστώς», ότι το σύμπαν και ο άνθρωπος προέκυψε τυχαία και χωρίς βούληση. Ακόμα και οι περισσότερο υποψιασμένοι δυσκολεύονται να το παρακολουθήσουν, παρά το αναγνωρίσιμο σύμπτωμα: έχουμε μια απόλυτη αντιστροφή του άσπρου με το μαύρο, του καλού με το κακό.

Μάλλον ο τίτλος του βίντεο θα έπρεπε να ήταν Going from humanity 1.0 to humanity 0.5

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
55:54

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »