Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Αλλαγή πατρότητας του ανθρώπου #1 (Carrie Madej)

 If the synthetic code from these vaccines get incorporated into your genome, by law part or all of you can be owned by the patent owners. And yes, these codes CAN get into the genome by reverse transcriptase enzymes.

Αν ο συνθετικός κώδικας των εμβολίων ενσωματωθεί στο γονιδίωμά σας, ενδέχεται, σύμφωνα με το νόμο, να ανήκετε σε όσους κατοχύρωσαν ως πατέντα τον κώδικα. Και, είναι βέβαιο ότι οι κώδικες αυτοί ΜΠΟΡΟΥΝ να εισχωρήσουν στο γονιδίωμα μέσω των ανάστροφων ενζύμων τρανσκριπτάσης.

Carrie Madej (καλυμμένα στο twitter από τις 24.12.2020)

Η πρώτη ιστοσελίδα-αποτέλεσμα δυσφήμησης/αποδόμησης για την Dr. Carrie Madej είναι το BBC. Ας δούμε λοιπόν τι ΔΕΝ μαθαίνουμε, όταν εμπιστευτούμε την Google, το βρετανικό μέσο, και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις. (Χρησιμοποιείστε DuckDuckGo ή Yandex ή κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης).

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το δίκτυο The New American με τον Alex Newman. Μιλάει για την mRNA γονιδιακή θεραπεία την οποία τα μέσα αποκαλούν «εμβόλιο». Εξηγεί τι είναι o Recombinant Code και

πώς αυτός συνδυάζεται με την νανοτεχνολογία ώστε να εισχωρήσει στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Το πρωτοφανές αυτό πείραμα δεν είναι εγκεκριμένο από τον FDA, κάτι που οδηγεί -σε περιπτώσεις θανάτων ή παρενεργειών- στη νομική αμνήστευση των φαρμακευτικών εταιριών που τα παράγουν. Τι είδους «εμβόλια» είναι αυτά στα οποία αναμειγνύεται και η DARPA (Υπηρεσία Αμυντικών Προγραμμάτων), προωθώντας τον διανθρωπισμό και τον μετανθρωπισμο; Τα σχετικά με τη νομική κατοχύρωση ιδιοκτησίας επί του ανθρώπου θα τα βρείτε στο τέλος του βίντεο (22′).

Δείτε το βίντεο

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
24:19

Συνεχίζεται

Το καραβάκι της ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »