Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Κωνσταντίνος Βαθιώτης : Έλληνα …Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι το σκληρό lockdown θα μείνει μόνο στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και την Μάνδρα;

Κωνσταντίνος Βαθιώτης

Θαυμάστε τον Στυλιανό Παττακό του 2020:
Ανακοινώνει την ενεργοποίηση των στρατοπέδων συγκεντρώσεως του Ν. 4682/2020.
Διαβάστε τον αριθμό 8 από την ανάρτηση της συστημικής iefimerida:

«Α π ο μ ό ν ω σ η των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που δεν χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομείο, σε χ ώ ρ ο υ ς και δ ο μ έ ς που έχουν ήδη εξασφαλιστεί γι’ αυτό το σκοπό από την γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ειδικά σε περιπτώσεις που οι κατ’ οίκον απομόνωση δεν κρίνεται εφικτή και εγκυμονεί κινδύνους για άλλα μέλη της οικογένειας».


Διαβάστε τώρα το άρθρο πρώτο παρ. 2 περίπτωση ε΄ Ν. 4682/2020:


«Προς τον σκοπό της αποφυγής κινδύνου εμφάνισης ή και διάδοσης κορωνοϊού που ενδέχεται να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία, μπορεί να επιβάλλονται μέτρα πρόληψης, υγειονομικής παρακολούθησης, καθώς και περιορισμού της διάδοσης της νόσου.

Τα μέτρα αυτά συνίστανται […] ε):
στον προσωρινό περιορισμό προσώπων των περιπτώσεων (α) και (β) υπό συνθήκες που αποτρέπουν την επαφή με τρίτα πρόσωπα, από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί μετάδοση της νόσου. Το μέτρο του προσωρινού περιορισμού δύναται να υλοποιείται σε κατάλληλο χώρο νοσοκομείου, υγειονομικής δομής, θεραπευτικού ιδρύματος, σε κατάλληλες δημόσιες ή ιδιωτικές εγκαταστάσεις προσωρινής διαμονής, ή και κατ’ οίκον, ανάλογα με την απόφαση του αρμόδιου κάθε φορά οργάνου».

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ στον πόλεμο που μας κήρυξαν τα μέλη της παρούσας φασιστικής κυβέρνησης κατά συναυτουργία με τους λοιμωξιολόγους, τους πάσης φύσεως ψυχοπαθείς Σήψηδες και τα επαίσχυντα Παγώνια.

Κι εσύ, λοβοτομημένε Έλληνα, ακόμη ονειρεύεσαι την επιστροφή στην κανονικότητα, δεχόμενος υπάκουα τον αυτοεξευτελισμό σου;
Πιστεύεις στ’ αλήθεια ότι το σκληρό lockdown θα μείνει μόνο στον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και την Μάνδρα;
Πόσο ευήθης μπορεί να είσαι;
Αυτή είναι η μέθοδός τους: Προβάρουν την εκάστοτε αυστηροποίηση πρώτα σε περιορισμένη κλίμακα και μετά την επεκτείνουν πανελληνίως.

Νόμισες ότι οι αντίχριστοι φασίστες θα μετατρέπονταν αίφνης σε μεγαλόψυχους Χριστιανούς και θα σου επέτρεπαν να πηγαίνεις στην εκκλησία;

Πρόκειται για ελεεινούς Υποκριτές και Φαρισαίους που προσποιήθηκαν ότι εμφορούνται από καλές χριστιανικές προθέσεις, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των γιαγιάδων και των παππούδων. Ναι, σωστά κατάλαβες, των προσώπων εκείνων, για την ζωή των οποίων δήθεν νοιάστηκαν στο lockdown I.

Και πού είναι τώρα η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων; Ξέρει μόνο να μιλάει όταν πλήττεται το δικαίωμα συνάθροισης;

Φωνάζει στα ελάσσονα και σιωπά στα μείζονα;

Πού είναι οι καθηγητές και οι φοιτητές των Νομικών Σχολών; Στην χούντα των συνταγματαρχών από τις Νομικές Σχολές ακούστηκαν οι πρώτες δυνατές κραυγές.

Πού είναι οι Πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων;

Πού είναι ο κ. Δημήτρης Βερβεσός να προκαλέσει σ ε ι σ μ ό και σ υ ν ω σ τ ι σ μ ό στο μοναδικό σημείο της Αθήνας που τώρα θα έπρεπε να σφύζει από Έλληνες; Εκεί δηλαδή που θα έπρεπε να κρεμαστούν όλοι οι προδότες του Έθνους μας: στην Πλατεία (του κουρελιασμένου) Συντάγματος!

Πού πήγαν οι Έλληνες; Παρακολουθούν από τον καναπέ τους big brother, batchelor, my style rocks και gntm;
Ετοιμαστείτε μέσα στα Χριστούγεννα για την επιβολή της μεγαλύτερης κτηνωδίας που έζησε ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία!

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »