Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Σε απέραντο ευρωπαϊκό hot spot μετατρέπεται η Ελλάδα!

 

Του Αναστασίου Λαυρέτζου
 
Με ανάρτηση στη “Διαύγεια” στις 29.12.2020 προκηρύσσεται η ανάληψη δράσεων για τη δημιουργία ενός νέου Hot Spot στο Φυλάκιο Ορεστιάδας. Μιλάμε βεβαίως για τον ευαίσθητο και εγκαταλελειμμένο Β. Έβρο, που όπως έχω πει και γράψει επανειλλημένως, από το 1981 και μετά έχει χάσει τον μισό πληθυσμό του.
 
Αυτό το απίθανο κράτος που δεν είχε ποτέ σχέδιο και πολιτική για την περιφέρειά του, έχει σχέδιο, ενδιαφέρον και κονδύλια για να φιλοξενήσει τον πάσα ένα που θα έλθει απρόσκλητος εξ “Αφροασίας”. Δράμα και ειρωνεία, αλλά και φαρσοκωμωδία πολιτικής ορθότητας προς λήψη ευρωπαϊκών επαίνων και κονδυλίων. Η Ιστορία όμως δεν συγχωρεί. Οι συνέπειες “θα επιπέσουν επί τας κεφαλάς των επερχόμενων γενεών” που δεν θα μπορούν να βρουν τους πρωταίτιους για να τους τιμωρήσουν.
 
Όπως αναφέρεται επί λέξει στην πρόσκληση ενδιαφέροντος:
“Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία μιας ενιαίας ελεγχόμενης δομής φιλοξενίας […]”. “Η δομή θα χωροθετηθεί στο Δ.Δ. Φυλακίου, Δήμου Κυπρίνου στο Ν. Έβρο, θα αναπτυχθεί σε έκταση επιφάνειας περίπου 72.500 τ.μ. και θα γειτνιάζει με το υφιστάμενο ΚΥΤ στο Φυλάκιο Έβρου. Η συνολική δυναμικότητα της δομής θα είναι 1.500 φιλοξενούμενοι.”
 
Διαβάστε ολόκληρη την πρόσκληση ενδιαφέροντος ΕΔΩ.
 

1 σχόλιο:

  1. Μένω σε κάποια γειτονιά, φτωχική γειτονιά
    με λαθραίους και ρομαααα, ιρακινούς και Σομαλούς
    Μα και άλλους πολλούς
    Εκεί σ’αυτην την γειτονιά την φτωχική γειτονιά έχουμε γίνει Βαβεεεελ
    Όλοι οι άνθρωποι εκεί έχουν πάντα γιορτή
    και προσκυνάνε τον Ψωλλάχ

    Μπρος απ' τις άσπρες τις αυλές οι γριές και οι νιές
    για το κοράνιο μιλούν
    Κι όλοι σ' αυτή τη γειτονιά, τη μικρή γειτονιά
    μέρα-νύχτα προσκυνούν

    Μαύρες μαντίλες τα κορίτσια φοράνε
    και οι λαθραίοι κοιτάνε που ξυπνάνε νωρίς
    Μα δεν με νοιάζει κι ούτε βάζω μαράζι
    τον δικό μου αράπη δεν τον ξέρει κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »